مهار حریق کارگاه مصنوعات چوبی-پلاستیکی در بلوار توس مشهد (۴ مهر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۴۸۰۳۹
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۸
حریق
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد گفت: حریق در یک کارگاه تولید مصنوعات چوبی-پلاستیکی واقع در توس ۶۵، با حضور سریع تیم‌های امدادی مهار شد و خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در پی نداشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آتشپاد امیر حسامی در این خصوص گفت: این حادثه ساعت ۱۸ امروز به سامانه ۱۲۵ گزارش شد که بلافاصله نیرو‌های عملیاتی از ایستگاه‌های ۱۴ و ۳۶ در محل حادثه حاضر شدند.

وی افزود: در این حادثه، قسمتی از تولیدات چوبی-پلاستیکی در انتهای کارگاه دچار حریق شده بود که همکاران آتش‌نشان با سرعت عمل و مدیریت صحیح، عملیات اطفا را در کوتاه‌ترین زمان انجام دادند و از گسترش آتش به سایر بخش‌های کارگاه جلوگیری کردند.

علیزاده تصریح کرد: خوشبختانه این حادثه هیچ گونه مصدوم یا محبوسی در پی نداشت و علت دقیق حریق توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.