۱۲ سال حسرت برای مدال تفنگ بادی بازی‌های آسیایی

  • کد خبر: ۴۵۰۳۳۲
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۰
2345678
«شهرآرانیوز-گروه ورزش»، تیم ملی تفنگ کشورمان آخرین باری که در بازی‌های آسیایی مدال گرفت در سال ۲۰۱۴ بود.
فرهاد فخیم
خبرنگار فرهاد فخیم

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بازی‌های آسیایی ناگویا در حالی به پایان رسید که ملی‌پوشان تفنگ کشورمان در بخش مردان و زنان نتوانستند به مدال دست پیدا کنند.

نجمه خدمتی، فاطمه امینی و شرمینه چهل‌امیرانی نمایندگان کشورمان در تفنگ ۱۰ متر بادی بودند که هیچ کدام نتوانستند به فینال برسند.

در تفنگ سه‌وضعیت نیز ایران فینالیست نداشت و با وجود اینکه نجمه خدمتی در این ماده خوب کار کرد، اما با اختلاف ناچیز نتوانست به فینال برسد.

آخرین باری که ایران در تفنگ بادی توانست در بازی‌های آسیایی به مدال برسد در سال ۲۰۱۴ و در بازی‌های اینچئون کره جنوبی بود که خدمتی در تفنگ ۱۰ متر طلا گرفت و نرجس امامقلی‌نژاد نیز به مدال نقره دست یافت. ایران همچنین در بخش تیمی به عنوان نایب‌قهرمانی دست یافت.

در بخش مردان نیز بررسی عملکرد تیراندازان تفنگ در طول ۴ دوره گذشته نشان می‌دهد ایران نتوانسته هیچ مدالی بگیرد.

کاروان تیراندازی ایران در بازی‌های آسیایی فقط یک مدال برنز در تپانچه میکس داشت؛ نتیجه‌ای که دوره قبل هم به دست آمده بود. براین اساس حسرت مدال برای مدال تفنگ ۱۲ ساله شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.