صالحی‌امیری: جامعه امروز ایران بیش از هر زمان دیگری به نشاط اجتماعی نیاز دارد رهبر انصارالله: سکوت در قبال حوادث سوریه جنایت است دادگاه رستمی صفا؛ تأکید بانک مرکزی بر تسویه عین ارز ترکیب ممنوعه و خطرناک جوهر نمک و وایتکس در خانه‌تکانی بیش از ۹ میلیون ایرانی افراد دارای معلولیت هستند پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی اختلاف خانوادگی انگیزه قتل برادر در ایلام وکیل مرحومه جاوید: متهم قصد دارد خود را مجنون جلوه دهد! ۳۷ درصد معلولان آسیب نخاعی به خاطر تصادفات دچار معلولیت شده‌اند کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران اجرای طرح اهدای نشان به اماکن مناسب‌سازی‌شده برای معلولان در خراسان رضوی کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد
سرخط خبرها

بروز عوارض روانی ناشی از کرونا در سال‌های آینده

  • کد خبر: ۴۵۰۹۰
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۵
بروز عوارض روانی ناشی از کرونا در سال‌های آینده
مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: عوارض روانی ناشی از کرونا در سال‌های آینده بروز خواهد کرد و در حوزه افسردگی، اضطراب و سایر اختلالات روانپزشکی خود را نشان می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر احمد حاجبی، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، در اجلاس غیرحضوری روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، اظهار کرد: بحث حوزه سلامت روان در همه گیری کرونا برکسی پوشیده نیست.
 
وی افزود: متاسفانه در بحث عوارض روانشناختی، مسائل و مشکلاتمان بارز نیست. درخواستم این است که روسای دانشگاه ها، گروه‌های هدف را مدنظر داشته باشند. یکی از این گروه‌های هدف، کادر درمان هستند. تمامی دانشگاه‌ها درگیر فرسودگی کادر درمان هستند. باید به کادر درمان توجه ویژه شود. بخشی از مداخلاتی که برای کادر درمان لازم است، بخش مدیریت و سازمانی و بخشی نیز مداخلات تخصصی حوزه سلامت روان است.

حاجبی گفت: بررسی‌های میدانی نشان داده که کادر درمان در حال ورود به مرحله فرسودگی شغلی هستند؛ بنابراین این مساله بسیار مهم است و باید برای آن اقداماتی انجام شود. برخی تصور می‌کنند که تنها مداخله لازم، پرداخت حقوق و پرداخت مالی به کادر درمان است. اما عوارض روانی ناشی از کووید ۱۹، مانند کوه یخ است و فقط بخش کوچکی از آن پیداست. عوارض روانی ناشی از کرونا در سال‌های آینده بروز خواهد کرد و در حوزه افسردگی، اضطراب و سایر اختلالات روانپزشکی خود را نشان می‌دهد.  

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درخصوص آمار خودکشی ناشی از کرونا گفت: تاکنون آمار‌های ما نشان داده به دنبال کووید ۱۹، افزایش قابل توجهی در زمینه خودکشی نداشته ایم.
 
خودکشی در طی این مدت، نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش نداشته و در حد یک درصد نیز کاهش داشته است. اما این امر قطعی نیست و تجارب سارس و مرس نشان داده که در طولانی مدت عوارض روانی ناشی از همه گیری هویدا می‌شود. در این راستا، تدابیری اندشیده شده و تمامی معاونت‌های بهداشت و واحد‌های سلامت روانی دانشگاه ها، نیز برنامه بازبینی شده پیشگیری از خودکشی را دریافت کرده اند؛ لذا از دانشگاه‌ها می‌خواهم تا برای اجرای این برنامه کمک کنند تا در آینده این پدیده تا حدودی کنترل شود.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->