قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد
سرخط خبرها

کراس اور مفهومی و برقی بیوک الکترا رونمایی شد

  • کد خبر: ۴۵۲۲۵
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰
کراس اور مفهومی و برقی بیوک الکترا رونمایی شد
بیوک الکترا توسط مرکز فنی پان آسیا (PATAC) در شانگ‌های توسعه یافته است، زیبایی ظاهری کراس‌اور چهارنفره را با زیبایی مدل گرن توریسمو ترکیب می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز،بیوک از کراس‌اور برقی و مفهومی الکترا رونمایی کرد که از پلتفرم برقی جدید آلتیوم جنرال موتورز با ظرفیت پیمایش بیش از ۶۶۰ کیلومتر بهره می‌برد.

بیوک الکترا بار دیگر باز خواهد گشت، اما این بار نه به‌عنوان جانشین خودرو لوکس پرچم‌دار جنرال موتورز که از سال ۱۹۵۹ تا ۱۹۹۰ ساخته می‌شد؛ بلکه به‌عنوان یک خودروی الکتریکی به جمع خودرو‌های مفهومی بیوک می‌پیوندد تا شاید در آینده به تولید برسد.
 
کراس اور مفهومی و برقی بیوک الکترا رونمایی شد
 
نام نمادین الکترا هم‌اکنون در کراس‌اور مفهومی و تمام‌الکتریکی جدیدی به‌کار رفته است که به‌تازگی در نمایشگاه شانگ‌های چین رونمایی شد و پیش‌نمایشی از زبان طراحی جدید بیوک را برای خودرو‌های الکتریکی معرفی می‌کند. الکترا با استفاده از سبک «انرژی پتانسیل»، تا حدودی از خودروی مفهومی بیوک اینسپایر (Buick Enspire) الهام می‌گیرد که دو سال پیش رونمایی شد؛ اگرچه به‌نظر می‌رسد سبک طراحی آن متعلق به آینده‌ای دور باشد.

بیوک الکترا که توسط مرکز فنی پان آسیا (PATAC) در شانگ‌های توسعه یافته است، زیبایی ظاهری کراس‌اور چهارنفره را با زیبایی مدل گرن توریسمو ترکیب می‌کند.

سبک طراحی جذاب و مینیمالیستی بیوک الکترا از کپسول فضایی الهام گرفته شده است؛ به این معنا که قسمت داخلی شیشه در پوسته بدنه به شکل بال آیرودینامیکی قرار می‌گیرد. از ویژگی‌های بارز این شیوه طراحی، می‌توان به سایبان شیشه‌ای اشاره کرد که از نزدیک جلوی کاپوت تا عقب گسترش می‌یابد. الکترا همچنین با حالت قرارگیری پویا، سطوح مجسمه‌مانند و رنگ بیرونی نقره‌ای روشن در جلو مشخص شده است که این رنگ به تدریج در عقب به نقره تیره تبدیل می‌شود.

از جمله سایر نکات برجسته در طراحی الکترا همچنین می‌توان به نشان نورانی بیوک با طراحی جالب، رینگ‌های بزرگ ۲۳ اینچی آیرودینامیکی، در‌های پروانه‌ای با قابلیت تشخیص چهره و همچنین لامپ‌های LED ماتریسی در جلو و عقب اشاره کرد. الکترا از جلوپنجره درخشان و صفحه پلاک عقب تمام LED نیز بهره می‌برد. حتی یک اسکیت‌برد شناور مخفی نیز وجود دارد که با چراغ ترمز در زیر سپر عقب ادغام شده است.

خودروی الکتریکی و مفهومی بیوک الکترا در داخل کابین نیز به اندازه فضای بیرونی آینده‌نگرانه به‌نظر می‌رسد و برداشته شدن ستون‌های A و B، فضای روح‌بخش و دارای نوردهی مناسبی در کابین ایجاد می‌کند. فضای داخل کابین از صفحه‌نمایش بزرگ خمیده، غربیلک فرمان جمع‌شونده و چهار صندلی معلق برخوردار است که جلوه‌ای بصری از جاذبه صفر به نمایش می‌گذارد.

علاوه بر این، گفته می‌شود که تزئینات طلایی و مسی در اطراف کابین و تزئینات تیره در قاب خارجی، رونوشتی از فضای بیرونی ارائه می‌دهند. سیستم تهویه مطبوع مخفی، روشنایی محیطی و آینه عقب الکترونیکی نیز بخشی از این پکیج هستند.

گفته می‌شود که سیستم ارتباطات نسل جدید eConnect ضمن ارائه‌ی تجربه بصری همه‌جانبه، اطلاعات رانندگی درخواستی، جزئیات سیستم‌های پیشرفته دستیار راننده و کنترل سیستم سرگرمی را برای سرنشینان ارائه می‌دهد. این خودروی مفهومی همچنین از نمایشگر بزرگ هدآپ مجهز به قابلیت پیشرفته واقعیت افزوده همراه‌با ناوبری نمایش زنده و دستیار صوتی جدید بیوک مجهز به هوش مصنوعی برخوردار است.
 
کراس اور مفهومی و برقی بیوک الکترا رونمایی شد

بیوک الکترا براساس معماری کاملا جدید الکتریکی جنرال موتورز ساخته شده است. واحد محرکه آلتیوم (Ultium) دارای موتور‌های قدرتمند در هر دو محور جلو و عقب است که حداکثر قدرت ۵۸۳ اسب‌بخار و زمان صفر تا ۱۰۰ کیلومتربرساعت ۴/۳ ثانیه را ارائه می‌دهد. باتری پیشرفته آلتیوم با یک بار شارژ امکان دستیابی به ظرفیت پیمایش بیش از ۶۶۰ کیلومتر را فراهم می‌کند.

منبع:زومیت
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->