کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد تأکید معاون رئیس جمهور در خصوص لزوم تغییرات فرهنگی در مقابله با خشونت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران تا سه‌شنبه معاون سابق وزیر آموزش و پرورش: ۷۰ هزار مربی کم داریم برای مهار افزایش قیمت بلیت هواپیما نیازمند بازنگری در رأی دیوان عدالت هستیم صادق حسین زاده معاون جدید پرورشی وزارت آموزش‌ و پرورش شد + سوابق اضافه‌کار اجباری پرستاران ممنوع است هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسه‌های چای (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) ترمیم آسیب قرنیه با سلول‌های بنیادی افکار مخربی که مقدمه‌ای برای خیانت بین همسران می‌شود | وسوسه‌های یک ذهن نازیبا وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی مدارس تا پایان سال ادامه دارد
سرخط خبرها

تاکسی‌های دربستی در آسمان ایران به پرواز درمی‌آیند

  • کد خبر: ۴۵۳۸
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱
تاکسی‌های دربستی در آسمان ایران به پرواز درمی‌آیند
هدف اصلی این است که مردم بتوانند برای سفر‌های کوتاه شهری و اجتناب از ترافیک در سطح خیابان از طریق گوشی‌های هوشمند خود اقدام به فراخوانی تاکسی‌های پرنده خودران و بدون خلبان کنند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از سلام نو،  چندروزی است خبر رونق تاکسی های هوایی در کشورهای مختلف دنیا سر و صدای زیادی کرده است. تاکسیرانی آمریکایی اوبر  بعد از ایالات متحده آمریکا این بار پروژه تاکسی‌های هلیکوپتری خود را در اقیانوسیه و شهر ملبورن کلید زده است.

  اگرچه تاکسی‌های هوایی اصطلاحی است که برای هواپیماهای دربستی در فرودگاه‌های کشور به کار می رود و مقایسه آن با تاکسی های هوایی که امثال اوبر و اینتل و ولوکوپتر در حال تمرکز روی آن هستند اشتباه به نظر می رسد با این حال تلاش برای ارتقا و توسعه در حوزه هوانوردی عمومی اتفاق مثبتی است.

آن طور که بی بی سی گزارش داده پرواز آزمایشی تاکسی‌های پرنده اوبر از سال ۲۰۲۰ میلادی در آسمان ملبورن آغاز خواهد شد و احتمالا سه سال پس از این تاریخ استفاده مسافران عادی از این هواپیما آزاد خواهد بود.

تاکسی‌های هوایی در ایران

در ایران هم کارهایی برای توسعه صنعت حمل و نقل هوایی شده است هر چند طبیعی است نباید انتظاری که از تاکسی هوایی در جهان داریم را با کشور خودمان مقایسه کنیم. با این اوصاف نفس صحبت از ایرتاکسی یا تاکسی هوایی در کشور اتفاق مثبتی است.

البته باید این نکته را هم در نظر گرفت که تا به امروز تاکسی های هوایی آنچنان که باید و شاید صرفه اقتصادی نداشته و شاید برای همین بوده تاکنون خیلی شاهد پیشرفت در این زمینه نبوده ایم. با این حال منوچهر منطقی، رئیس مرکز ملی فضایی معتقد است این نیاز این روزها بیش از پیش ایجاد شده است.

ایرتاکسی در کشور ما هواپیمای سبک یا فوق سبکی است که می‌تواند با ظرفیتی مانند یک تاکسی یا اتوبوس معمولی در مسیرهای با متراژ کم جا‌به‌جا شود. گفته می شود یکی از محاسن راه‌اندازی خطوط ایر تاکسی در کشور، سوق دادن صنعت هوانوردی به سمت مناطق محروم کشور است چرا که در حال حاضر امکان نشست و برخاست بسیاری از هواپیماهای ایرانی در فرودگاه‌های واقع در مناطق محروم کشور وجود ندارد.

چندی پیش شهرام آدم‌ نژاد معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی وعده داده بود تا پایان سال حداقل در دو مسیر شاهد راه اندازی ایرتاکسی باشیم. او با اشاره به اینکه تاکنون کار جدی در حوزه هوانوردی عمومی در کشور انجام نشده اظهار کرده است: به دلیل درخواست زیاد مردم برای داشتن هواپیماهای شخصی و همچنین توسعه صنعت حمل و نقل هوایی، هوانوردی عمومی در کشور آغاز به کار می‌کند.

اگرچه تاکسی‌های هوایی اصطلاحی است که برای هواپیماهای دربستی در فرودگاه‌های کشور به کار می رود و مقایسه آن با تاکسی های هوایی که امثال اوبر و اینتل و ولوکوپتر در حال تمرکز روی آن هستند اشتباه به نظر می رسد با این حال تلاش برای ارتقا و توسعه در حوزه هوانوردی عمومی اتفاق مثبتی است که انتظار می رود در کشور ما با سرعت بیشتری رشد کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->