مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

بازگشت به زندان بعد سه روز آزادی | ۳۰ فقره دزدی از خودروی شخصی تنها در دومحله مشهد

  • کد خبر: ۴۵۴۳۹
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۹
بازگشت به زندان بعد سه روز آزادی | ۳۰ فقره دزدی از خودروی شخصی تنها در دومحله مشهد
فرمانده انتظامی مشهد گفت: این سارقان تاکنون به ۳۰ فقره سرقت از خودرو‌های شخصی محدوده بولوار‌های عبدالمطلب و ابوطالب مشهد اعتراف کرده‌اند و هدفشان از سرقت نیز تأمین هزینه‌های موادمخدرشان بوده است.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ از در زندان که بیرون آمد، هیچ چشمی در انتظارش نبود. هیچ دلی از شوق دیدنش نتپید. آزاد بود، اما کسی نبود که خوشحالی‌اش را با او تقسیم کند.
 
سرخورده به همان خانه و محله‌ای برگشت که آخرین بار دستبند خورده از همان‌جا و مقابل چشمان خندان ده‌ها آدم به زندان رفته بود. هیچ لبی با دیدنش به خنده وانمی‌شد، هم‌محله‌ای‌ها رو به دیوار از جلویش می‌گذشتند و آن‌هایی هم که او را می‌دیدند، نادیده می‌گرفتنش. در خانه هم این ادا‌ها تکرار شد و تنها تفاوتش چند جمله، سلام، کی آزاد شدی؟ چه بی‌خبر؟ بود که از سر استیصال ادا شده بود. با اینکه نشئه بود و هوش و حواس درست و حسابی نداشت، اما خوب فهمید که این جملات یعنی چرخ زندگی در این خانه بدون او بهتر می‌چرخد.
 
پاشنه کفش‌هایش را دوباره بالا کشید و بدون هیچ حرفی راه کوچه را پیش گرفت. چهل‌و‌یک سالگی‌اش را که در زندان با یک کیک دو هزار تومانی و شعله چهار سیخ کبریت در جمع هم‌بندانش جشن گرفته بود، به خودش قول داده بود که گذشته را جبران کند و آدم‌وار زندگی کند. اما هنوز مهر آزادی کف دستش خشک نشده بود، فهمید که او متعلق به جامعه سابقه‌داران است، برای همین راه خانه دوستان قدیمش را پیش گرفت، اما نمی‌دانست با آن‌ها پس‌فردا دوباره مهمان زندان می‌شود.

به دنبال چند سایه در دل تاریکی

افسر کلانتری، پرونده را نخوانده می‌دانست باید چه بکند. ردپای چند متهم در این پرونده بود که هم سابقه داشتند و هم اعتیاد. با اینکه سارقان ردزنی شده بودند، اما مأموران می‌دانستند که نباید بی‌گدار به آب بزنند. کوچک‌ترین تعللی نه تنها روز‌ها و هفته‌ها اقدامات آن‌ها را می‌توانست خنثی کند، بلکه دودش به چشم همین مردمی می‌رفت که در این وانفسای اقتصادی به سختی از پس معیشتشان برمی‌آیند. بماند که مقام قضایی هم قصور آن‌ها را نخواهد پذیرفت.

تیم تجسس کلانتری شفا، گشت‌های شبانه را به منظور شناسایی متهمان آغاز کردند. چندین شب، بیدارخوابی کشیدن برای یافتن چند متهم که همچون شبح در تاریکی مخفی می‌شدند و با سوءاستفاده از غفلت مالکان خودرو، اقدام به سرقت از خودرو‌های بدون وسایل ایمنی می‌کردند، به ثمر نشست.
سارقان اولین حضورشان را سوار برخودرویی چراغ خاموش که در خیابانی تاریک ایستاده بود، اعلام کردند. مأموران آن‌ها را ندیده گرفتند و بدون هیچ واکنشی از کنارشان گذشتند. با این حرکت آشوبی که به دل متهمان افتاده بود، آرام گرفت.

دقایقی بعد مأموران با همان حربه‌ای که متهمان به آن متوسل شده بودند، یعنی خودرو چراغ خاموش اندکی دورتر از متهمان به کمین نشستند. در آن موقع شب چند زباله‌گرد، از همان خیابان می‌گذشتند، سارقان منتظر شدند تا این مزاحمان هم بگذرند.

دقایقی بعد در خودرو پراید متهمان گشوده شد و دو نفر از آن پیاده شدند. راننده هم پشت فرمان مترصد بازگشت آن‌ها بود. متهمان پس از پیاده شدن به سراغ یک خودرو پژو ۲۰۶ رفتند و بدون هیچ دردسری در چند ثانیه در آن را باز کردند و یکی تا کمر درون خودرو فرو رفت و دیگری به سراغ کاپوت. تا همین‌جای کار هم مأموران بسیار خویشتن‌داری کرده بودند، دستگیری متهمان در این لحظه دیگر نیازی به شاهد و مدرک جور کردن نداشت. اما همین که ناگهان چراغ گردان خودرو پلیس به گردش درآمد و مأموران وارد عرصه شدند، متهمان بدون لحظه‌ای درنگ به سمت پرادی که منتظرشان بود، دویدند و با عجله از صحنه گریختند.

دستگیری چند کیلومتر دورتر

عملیات تعقیب و گریز این‌بار هم به نفع پلیس تمام شد و سارقان پس از شنیدن اخطار ایست مأموران به ناچار متوقف می‌شدند.
دستگیری سه متهم چهل‌و‌یک، سی‌و‌نه و سی‌و‌چهار ساله در منطقه عبدالمطلب و کشف آلات سرقت از خودروها، هیچ راهی برای گریز از واقعیت پیش روی آن‌ها نگذاشت.

متهم سی‌و‌نه ساله در اعترافاتی مدعی شد که فقط راننده بوده و در سرقت‌ها نقش نداشته است. اما دو فقره سابقه کیفری و اعتیادش به قرص‌های روان‌گردان، حکایتی واقعی‌تر از صحبت‌هایش بود.

متهم سی‌و‌چهار ساله که باند را هدایت می‌کرد و چیزی برای از دست دادن نداشت اعتراف کرد: «ما حدود یک سال است که با هم دوست هستیم. هفته‌ای یک بار قرار ملاقات می‌گذاشتیم و برای تأمین مواد‌مخدر دست به سرقت می‌زدیم. من ۵ فقره سابقه کیفری دارم و قرص مصرف می‌کنم.».
اما متهم چهل‌و‌یک ساله که تنها دو روز توانسته بود طعم آزادی از زندان را بچشد و انگار تنها دو روز به تعطیلات رفته باشد، مبهوت بود و یارای حرف زدن نداشت. پرونده سیاه او نیز نشان می‌داد که دارای سه فقره سابقه کیفری است و پس از خروج از زندان متادون مصرف می‌کرده است.

به گفته سرهنگ عباس صارمی ساداتی، فرمانده انتظامی مشهد، این سارقان تاکنون به ۳۰ فقره سرقت از خودرو‌های شخصی محدوده بولوار‌های عبدالمطلب و ابوطالب اعتراف کرده‌اند و هدفشان از سرقت نیز تأمین هزینه‌های موادمخدرشان بوده است. این متهمان پس از تکمیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند و تحقیقات از آن‌ها ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->