دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاردستی | گلدانی زیبا با گل های شکلاتی

  • کد خبر: ۴۵۵۲۱
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
کاردستی | گلدانی زیبا با گل های شکلاتی
پوسته های شکلات را دور نیاندازید. با آن ها می توانید، یک گلدان زیبای شکلاتی درست کنید.

وسایل کار :

پوسته های شکلات  ، چسب مایع  ، قیچی ، چند شاخه خشک ، خرده های مقوای رنگی ، ظرف دور ریختنی

 

پوسته های شکلات را دور نیاندازید. با آن ها می توانید،  یک گلدان زیبای شکلاتی درست کنید. برای این کار چند شاخه خشک را در ظرف دورریختنی قرار دهید.

درون آن را خاک بریزید ، تاشاخه ها محکم شود. پوسته ها ی شکلات را کاملا باز کنید. از وسط آن را تا کنید. کاغذ تا شده را به دور انگشت دستتان بچرخانید. بالای کاغذ را کاملا بپیچید.

تعدادی برگ سبز برش دهید. گل ها و برگ ها را روی شاخه بچسبانید . شاخه های گلدان را پر از گل و برگ کنید. حالا یک گلدان زیبا دارید. 

 

کاردستی | گلدانی زیبا با گل ها ی شکلاتی

 

کاردستی | گلدانی زیبا با گل ها ی شکلاتی

 

کاردستی | گلدانی زیبا با گل ها ی شکلاتی

 

کاردستی | گلدانی زیبا با گل ها ی شکلاتی

 

کاردستی | گلدانی زیبا با گل ها ی شکلاتی

 

 

کاردستی | گلدانی زیبا با گل ها ی شکلاتی

 

کاردستی | گلدانی زیبا با گل ها ی شکلاتی

طاهره عرفانی

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->