صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری صنایع آرایشی و بهداشتی رقابت بیش از ۱۵ هزار فرهنگی برای اعزام به مدارس خارج از کشور تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌ ورودی مدارس استعداد درخشان و نمونه دولتی نشانه‌های جدید هشداردهنده زوال عقل در سالمندان کشف معادن هخامنشی در آبدانان استان ایلام اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین)
سرخط خبرها

انهدام باند دزدی‌های خشن در مشهد | سرقت سریالی طلا از زنان سالخورده

  • کد خبر: ۴۵۸۵۵
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸
انهدام باند دزدی‌های خشن در مشهد | سرقت سریالی طلا از زنان سالخورده
گردانندگان باند ۳ نفری دزدی‌های خشن در مشهد به دام پلیس افتادند
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ از ترس زبانش بند آمده بود. مأموران پلیس زمانی وارد خانه پیرزن شدند که چند همسایه با شنیدن فریاد‌های او از قبل به خانه‌اش آمده بودند. زن سال‌خورده که دچار شوک شده بود در اظهارات اولیه‌اش به صورت دست‌و‌پا شکسته مدعی شد که افرادی ناشناس وارد خانه‌اش شده و با تهدید النگوهایش را سرقت کرده‌اند.

یکی از همسایگان که در خانه این زن سال‌خورده حضور داشت به افسر گشتی پلیس گفت که صدای فریاد «کمک... کمک...» زن سال‌خورده را شنیده و به سراغ او آمده است. طبق ادعای زن همسایه زمان ورود، درِ خانه پیرزن باز بوده و او در حالی که زبانش از ترس لکنت داشته وسط آشپزخانه افتاده بوده است.

روز بعد از این سرقت خشن، زن سال‌خورده که کمی آرام‌تر شده بود به کلانتری شهید هاشمی‌نژاد مشهد رفت و پس از مراجعه به افسر دایره تجسس کلانتری ماجرای شب گذشته را این‌گونه شرح داد که زنی جوان درِ خانه‌اش را زده و از او طلب مقداری آب آشامیدنی کرده است. شاکی درِ خانه را نیمه‌باز می‌گذارد و وارد آشپزخانه می‌شود تا ظرف زن جوان را آب کند و تحویلش بدهد. در این میان ناگهان ۲ مرد ناشناس وارد خانه او می‌شوند و نقشه شوم خود را با همدستی زن جوان عملی می‌کنند.

شاکی در ادامه اظهارات خود به افسر تحقیق پرونده‌اش گفت: پارچ آب را از داخل یخچال برداشته و مشغول پر‌کردن ظرف آب زن جوان بودم که احساس کردم کسی وارد خانه شد. تا سر برگرداندم ۲ مرد ناشناس را دیدم که همراه همان زن پشت سرم ایستاده‌اند. ناگهان از ترس زبانم بند آمد. آن‌ها تهدیدم کردند که سر‌و‌صدا نکنم. یکی از متهمان قیچی بزرگی از داخل ساک ورزشی که روی دوشش داشت درآورد و ۶ حلقه النگویم که ۵۰ میلیون تومان می‌ارزید را برید و بعد هم ۳ نفرشان فرار کردند. از ترس نقش بر زمین شده بودم و بعد از گذشت چند دقیقه از همسایگان کمک خواستم.


شناسایی راننده خودرو پلاک مخدوش

با توجه به حساسیت پرونده، موضوع تحقیقات شناسایی مجرمان فراری بلافاصله در دستور کار عوامل دایره تجسس کلانتری شهید هاشمی‌نژاد قرار گرفت. مأموران در بررسی‌های میدانی به سرنخی از متهمان دست یافتند که نشان می‌داد این افراد با یک دستگاه خودروی پژو پلاک مخدوش به محل آمده‌اند.
ضابطان قضایی پس از کشف این سرنخ موضوع را به مقام قضایی اطلاع دادند و دستور توقیف خودرو مورد نظر را دریافت کردند. طولی نکشید که سواری پژو شناسایی شد و راننده آن پس از ۲ روز خود را به کلانتری معرفی کرد.

راننده خودرو که مردی جوان بود در اظهاراتش مدعی شد هیچ نقشی در این پرونده سرقت نداشته و از دوستانش رکب خورده است. او در اعترفات اولیه‌اش به افسر دایره تجسس کلانتری شهید هاشمی‌نژاد گفت: ۱۱:۳۰ ظهر شنبه بود که یکی از دوستانم تماس گرفت و گفت که از فردی مقداری پول طلب دارد و خواست تا او را به محل برسانم. دوستم را از مقابل پلیس‌راه امام هادی (ع) سوار کردم و بعد هم طبق خواسته خودش به منطقه ایثارگران رفتیم و یک مرد و زن جوان را نیز در آنجا سوار کردیم.
 
سپس آن‌ها را به خیابان قره‌نی رساندم و ابتدای خیابان منتظرشان شدم. دوستم به همراه زن و مرد جوان به داخل کوچه‌ای رفتند و پس از چند دقیقه با عجله برگشتند. مقداری طلا دست او بود و از من خواست تا به سرعت حرکت کنم. بعد از این ماجرا آن‌ها را به محل‌هایی که سوار کرده بودم رساندم. روز بعد از این ماجرا متوجه شدم که پلیس به دنبالم است برای همین به کلانتری آمدم.
مرد جوان در ادامه اظهاراتش به مخدوش بودن پلاک خودرواش واکنش نشان داد و ادعا کرد: من از مخدوش بودن پلاک خودروام بی‌اطلاع هستم و دوستم این کار را انجام داده است.


دستگیری سارقان تحت تعقیب

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: تیم عملیات کلانتری شهید هاشمی‌نژاد مشهد در اقدام بعدی خود با در دست داشتن سرنخ‌هایی از متهمان پرونده به سراغ آن‌ها رفتند و ابتدا متهم اصلی و سپس همدستان او را شناسایی و دستگیر کردند.

سرهنگ عباس صارمی ساداتی بیان کرد: زن جوانی که در این پرونده نقش داشت در اعترافاتش گفته است که از چندی پیش با یکی از متهمان این پرونده آشنا و نقشه این سرقت‌های خشن را طراحی و اجرا کرده‌اند.
این مقام ارشد نظامی مشهد ادامه داد: متهم اصلی پرونده نیز پس از رویارویی با مستندات پرونده به جرمش اعتراف و بیان کرده است که پس از سرقت طلا‌های شاکی پرونده به یک طلافروشی مراجعه کرده و با در اختیار گذاشتن کد ملی و این ادعا که فاکتور النگو‌ها را گم کرده، آن‌ها را به مبلغ ۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته است. این فرد سپس ۱۸‌میلیون تومان از این پول را به همدستانش داده است.

سرهنگ صارمی در ادامه به گشوده شدن پرونده‌ای دیگر علیه متهمان اشاره کرد و گفت: پیگیری‌های پلیسی درباره این پرونده در حال انجام بود که زن سال‌خورده دیگری به کلانتری شهید هاشمی‌نژاد مراجعه کرد و مدعی شد افرادی طلاهایش را سرقت کرده‌اند. این فرد پس از روبه‌رو شدن با متهمان این پرونده یکی از سارقان را شناسایی و ادعا کرد ۲ سال قبل این فرد حدود ۳۰ میلیون تومان طلای او را با ترفندی حیله‌گرانه و به بهانه خریدن هدیه برای همسرش به امانت گرفته و سپس آن‌ها را سرقت کرده است.

رئیس پلیس مشهد در پایان به شهروندان هشدار داد: چند نکته حائز‌اهمیت در این‌گونه پرونده‌ها وجود دارد که اولا شهروندان خصوصا زنان سال‌خورده و یا دختران خردسال به هیچ‌وجه طلا و یا زیورآلات گران‌قیمت خود را در معرض دید قرار ندهند، زیرا افراد سودجو همیشه در کمین هستند تا در فرصت مناسب نقشه شوم خود را عملی سازند.
 
اول ارتباط‌های خیابانی و یا دوستی‌های خلاف شرع و عرف موجب بروز چنین اتفاقاتی شده و فرد را گرفتار معضلاتی خواهد کرد که بیرون آمدن از آن شاید غیرممکن باشد. دوم افراد جامعه خصوصا جوانان و نوجوانان به شخصی که هیچ شناختی درباره او ندارند اعتماد نکنند و به خواسته‌های مشکوک این افراد تن ندهند. در نهایت پدر و مادر‌ها به کودکان و فرزندان و پدر و مادر سال‌خورده خود گوشزد کنند زمانی که در خانه تنها هستند به هیچ‌وجه در خانه را بر روی افراد ناشناس باز نکنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->