ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش حقوق معلمان چه زمانی اعمال می‌شود؟ | سابقه افراد چقدر باید باشد؟

  • کد خبر: ۴۵۹۰۲
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
افزایش حقوق معلمان چه زمانی اعمال می‌شود؟ | سابقه افراد چقدر باید باشد؟
معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش گفت: اگر لایحه رتبه بندی معلمان تبدیل به قانون شود باعث افزایش حقوق معلمان می‌شود. بر اساس این قانون اگر فردی دو سال سابقه کاری در وزارت آموزش و پرورش داشته باشد شامل رتبه بندی می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، قاسم احمدی لاشکی گفت: اگر لایحه رتبه بندی معلمان تبدیل به قانون شود باعث افزایش حقوق معلمان می‌شود. بر اساس این قانون اگر فردی دو سال سابقه کاری در وزارت آموزش و پرورش داشته باشد شامل رتبه بندی می‌شود.

وی گفت: بر اساس ماده ۶۳ قانون اقدامات برای لایحه رتبه‌بندی معلمان به زودی انجام می‌شود.

او در خصوص اقدامات انجام شده افزود: تاکنون در سازمان برنامه‌وبودجه اتفاقات متعدد رقم خورده است. امیدواریم نتیجه این اقدامات سریع‌تر به مجلس برسد تا در دولت نهایی شود.
احمدی لاشکی افزود: اگر لایحه رتبه بندی معلمان تبدیل به قانون شود باعث افزایش حقوق معلمان می‌شود. بر اساس این قانون اگر فردی دو سال سابقه کاری در وزارت آموزش و پرورش داشته باشد شامل رتبه بندی می‌شود؛ که از درجه یک تا درجه ۵ است.

به گفته او اختلاف ما با وزارت علوم در این است که کارکنان آن‌ها جدا محاسبه شوند و کارکنان اداری و معلمان آموزش و پرورش هم جدا بررسی شوند.

معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش تاکید کرد: وزیر آموزش و پرورش به جد پیگیر لایحه رتبه‌بندی معلمان است. در پی سرعت بخشی در قانون شدن رتبه‌بندی معلمان هستیم. هر چقدر این لایحه زودتر به مجلس برود بهتر است، چون این لایحه نیازمند چکش کاری است.

به گفته او بر اساس آخرین نشست‌ها در وزارت آموزش‌وپرورش هماهنگ شد تا سازمان برنامه بودجه در زمینه استخدامی‌ها به فعالیت بپردازد.
 
منبع: اقتصاد نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->