فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قول مدیران استقلال: بدهی به شفر را می‌دهیم

  • کد خبر: ۴۶۰۹۸
  • ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹
  • ۱
قول مدیران استقلال: بدهی به شفر را می‌دهیم
مدیران باشگاه استقلال در نشست اخیر با محمود فکری به او قول داده اند که بدهی شفر را هر چه زودتر پرداخت کنند تا استقلال بتواند از بازیکنان جدید برای حضور درلیگ بیستم استفاده کند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، بزرگ‌ترین دغدغه سرمربی جدید استقلال استفاده از بازیکنان جدید است و چنانچه مدیران باشگاه استقلال موفق به پرداخت بدهی این مربی نشوند، محمود فکری نمی‌تواند از بازیکنان جدید در لیگ بیستم استفاده کند. درهمین راستا محمود فکری رایزنی‌هایی با مدیران باشگاه استقلال داشته تا هرچه زودتر این مشکل از بین برود.

مدیران استقلال علی الظاهر به سرمربی استقلال قول داده اند که مشکل را برطرف کنند ودر روز‌های آتی بدهی به شفر را بپردازند تا پنجره نقل وانتقالات باز شود و سرمربی جدید بتواند از بازیکنان جدید استفاده کند. فرصت یک ماهه‌ای که باشگاه استقلال از وینفرد شفر گرفته اند به نظر کافی می‌آید تا مدیران این باشگاه از برخی مجاری پولساز اقدام کرده و بدهی سنگین به مربی آلمانی را بپردازند. شفر چیزی حدود ۵۵۰ هزار دلار از باشگاه استقلال طلب دارد که به ازای هر ماه دیر کرد مبلغی نیز به این قرارداد اضافه خواهد شد. بدون شک اگر باشگاه استقلال نتواند این مبلغ را به سرمربی سابق خود پرداخت کند با محرومیت از بازیکنان جدید خود مواجه خواهد شد ودرلیگ بیستم نمی‌تواند از این بازیکنان بهره بگیرد.

فکری در نشست با مدیران استقلال درخواست داده تا بازیکنان طبق روال روز‌های اول در تمرینات شرکت کنند تا اگر شکل حل شد، بتواند از این بازیکنان بهره بگیرد. فکری هنوز از بازیکنان جدید استقلال قطع امید نکرده و چشم انتظار مدیران استقلال است تا در روز‌های آتی مجوز استفاده از این بازیکنان را بگیرد و بتواند با حضور آن‌ها لیگ بیستم را آغاز کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یک استقلالی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
0
0
من از رییس هیئت مدیره ومسئول امور مالی باشگاه استقلال میخواهم یک شماره حساب اعلام کنه تا ماهواداران کمک کنیم ودرو پنجره را باز کنیم تا بازیکنان جدید بتونن بازی کنن البته طبق گفته بعضیها که پولها واریز به حساب یک نفر معلوم نیست کجا هاپو لی شد این دفعه قول بدهن پولها را به طلبکارها بدهند تا ما دیگه اینقدر حرص وجوش نخوریم میدانید چقدر از هواداران سکته کردن و جانشان را برای این تیم دادن .الان که مربی جدید هم آمد از بعضی آقایان فتنه میخواهیم دست از کارهای زشت وپلیدشان بردارند وبزارن این تیم به آرامش برسه .امسال حق استقلال دوجام بود وبهترین نفرات راداشتیم که معلوم بود کیها نگذاشتن این تیم جام بگیره.از تمام استقلالیها باغیرت میخواهم نگذارن آشوبگران وفتنه گران به هدفشان برسند ونامشان را فاش کنن البته باسند ومدرک.تا زنده ام استقلالیم وبه این تیم افتخار میکنم.انصاف نیست این جوان باغیرت که عمری برای استقلال زحمت کشید را الان برای خودش وخانوادش دردسر درست کنن ومفت در برن.با هر تهدیدی بایک برخورد کرد.محمود خان به خانه خود آمدی هر چند دور آمدی باتمام قدرت پیش برو ووارد حاشیه نشو وپوزه بدخواهان را به خاک بمالون.دم هر چه استقلالی باغیرت گرم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->