رژیم صهیونیستی متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم
سرخط خبرها

تهدید جدید مقاومت عراق علیه سربازان آمریکایی

  • کد خبر: ۴۶۳۱۳
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۳
  • ۱
تهدید جدید مقاومت عراق علیه سربازان آمریکایی
کمیته هماهنگی مقاومت عراق با صدور بیانیه‌ای درباره حضور نظامیان بیگانه در خاک عراق، از آمریکا خواست برای خروج از عراق وقت‌کشی نکند.

به گزارش شهرآرانیوز، کمیته هماهنگی مقاومت عراق در پیامی خطاب به آمریکا و نیروهای خارجی در عراق قویا هشدار داد که اگر یک جدول زمانی محدود و مشخص برای خارج شدن از عراق تعیین نکنند، مقاومت با عملیات نظامی پیشرفته بینی آنها را به خاک می‌مالد.

کمیته هماهنگی مقاومت عراق با صدور بیانیه‌ای درباره حضور نظامیان بیگانه در خاک عراق، از آمریکا خواست برای خروج از عراق وقت‌کشی نکند.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، در این بیانیه که امروز شنبه منتشر شده، آمده است: «اقدامات تروریستی آمریکا در تجاوز به عراق به شکل سریالی ادامه دارد؛ از بمباران پادگان‌های الحشد الشعبی و کشتار فرزندان آن که در مرز با سوریه به دفاع از خاک عراق مشغول بودند، حملات آمریکا به تاسیسات غیرنظامی و کشتار غیرنظامیان در عراق، تسهیل ماموریت هواپیماهای رژیم صهیونیستی برای حمله به مقرهای الحشد الشعبی تا بزرگ‌ترین جنایت آن در ترور فرماندهان پیروزی بر تروریسم یعنی شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس فرمانده الحشد الشعبی که با جمعی از یارانشان در تجاوز هوایی آمریکا به نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند».

در ادامه این بیانیه آمده است: «دولت‌های پیاپی عراق همواره حضور نیروهای رزمی خارجی در خاک عراق را رد می‌کردند و دولت آمریکا هم این حرف را تایید می‌کرد و می‌گفت که نقش نیروهایش، مستشاری یا فنی است و حضور هر گونه نیروی رزمی در عراق را تکذیب می‌کرد، زیرا حضور نیروهای رزمی آمریکایی به موافقت پارلمان عراق نیاز دارد در حالی که پارلمان هیچ گاه چنین موافقتی نداشته است؛ اما اخیرا صحبت از حضور نیروهای رزمی آمریکایی و پایگاه‌های هوایی آنها در خاک عراق است و اینکه پایگاه‌هایی متعلق به آمریکا در خاک عراق تحویل عراقی‌ها داده شده است».

کمیته هماهنگی مقاومت عراق گفت: «به منظور اصلاح این وضعیت ناهنجار، پارلمان عراق با صدور مصوبه‌ای، دولت را موظف به بیرون راندن سریع نیروهای خارجی از خاک عراق کرد و به دنبال آن عراقی‌ها در حمایت از تصمیم پارلمان، بزرگ‌ترین تظاهرات در نوع خود برای اعلام مخالفت با حضور نیروهای خارجی در کشورشان برگزار کردند؛ اما همان گونه که می‌دانیم دولت آمریکا توجهی به این اقدام مسالمت آمیز عراق نکرد، زیرا می‌دانیم که دولت آمریکا جز زبان زور را نمی‌فهمد؛ از همین رو برخی برادران مبارز به عنوان مقدمه با استفاده از ساده‌ترین امکانات خود، عملیات مقاومت ضد آمریکایی را کلید زدند تا نخستین گام در یک مسیر طولانی را برداشته باشد که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌اند».

در ادامه این بیانیه آمده است: با وجود تلاش طرف‌هایی مشکوک برای به هم ریختن معادلات و مخدوش کردن واقعیت کار مقاومت و دقت عمل آن و با وجود اینکه گروه‌های مقاومت از امکانات واقعی در اختیار خود، استفاده نکرده بود؛ اما اشغالگران آمریکایی شروع به ناله و فریاد کردند و تحمل ادامه این ضربات را نداشتند و به اهرم جنگ روانی متحمل شدند تا جامعه عراقی را با تهدید کردن به پیامدهای سیاسی و اقتصادی بسته شدن احتمالی سفارت آمریکا در عراق راضی به ماندن آمریکایی‌ها در عراق کنند.

کمیته هماهنگی مقاومت عراق تاکید کرد: آمریکای اشغالگر خود را در حفاظت از نظامیانش ناتوان دید و حتی در پایگاه‌های مستحکمی که از مدرن‌ترین سیستم‌های دفاع هوایی برخوردارند، در حفاظت از خودشان ناکام بود، از همین رو واسطه‌ها را فرستادند تا عملیات مقاومت را ولو برای مدتی متوقف کنند.

مقاومت در ادامه پیامی را خطاب به دولت آمریکا بیان داشت و گفت: «شما باید بدانید که در عراق مردانی هستند که در برابر بی‌عدالتی ساکت نخواهند ماند و هرگز با حضور نیروهای خارجی که خاک پاک کشورشان را آلوده کرده‌اید، موافقت نخواهند کرد و منفعت مردم و عزت آن و کشورهایشان و حاکمیتشان بر هر چیز دیگری مقدم است و آنها آماده‌اند تا جان خون را در این راه فدا کنند.»

در ادامه این پیام آمده است: «در شرایطی که ما به نیروهای بیگانه، مهلت مشروطی را برای تعیین یک جدول زمانی مشخص و محدود برای اجرای مصوبه ملت و نمایندگان ملت و دولت عراق می‌دهیم (که البته این فرصت هم به احترام تلاش‌های برخی شخصیت‌های ملی و سیاسی عراق اعطا شده است)، قویا هم درباره هر گونه فریبکاری، تعلل و وقت‌کشی آمریکایی‌ها در عمل به خواسته اول ملت عراق هشدار می‌دهیم، وگرنه مجبور می‌شویم به مرحله نظامی پیشرفته‌ای منتقل شویم که در آن همه ظرفیت‌های کمی و کیفی را به کار خواهیم بست و در این صورت نیروهای بیگانه بهای مضاعفی را خواهند داد و بینی آنها را به خاک خواهیم مالید همان گونه که پیش‌تر هم این اتفاق افتاده است. و خداوند می‌فرماید:"وَأَعْتَدْنَا لِلْکَافِرِینَ عَذَابًا مُهِینًا".»

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجتبی
France
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
0
0
بزنید نابود کنید تروریستهای وحشی آمریکایی رو،همانطور که میدانید دولت تروریست آمریکا فقط زبان زور را می فهمد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->