رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست مقام رژیم صهیونیستی برای ترور بشار اسد

  • کد خبر: ۴۷۰۳۵
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۱
درخواست مقام رژیم صهیونیستی برای ترور بشار اسد
به دنبال اظهارات رئیس جمهوری سوریه درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی یک مقام این رژیم مدعی شد: اسد دشمن اسرائیل است و باید به قتل برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال اظهارات رئیس جمهوری سوریه درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی یک مقام این رژیم مدعی شد: اسد دشمن اسرائیل است و باید به قتل برسد.

به نقل از رویترز، «درور شالوم»، رئیس بخش تحقیقات سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی در سخنانی نسبت به اظهارات بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه و شرط گذاری او برای مذاکره با این رژیم واکنش نشان داد.

شالوم در این باره گفت: "من معتقدم که مذاکره صلح با بشار اسد ممکن نیست، چراکه او بر یک منطقه مشخص حکومت می کند نه یک کشور و بدون حمایت روسیه در همان جایش باقی می‌ماند."

وی مدعی شد: "ملت سوریه دشمن ما نیستند، تنها اسد دشمن ماست و جامعه بین‌الملل باید او را به قتل برساند؛ چراکه وی از تسلیحات شیمیایی علیه ملتش استفاده کرد و این پیام بدی برای ملت‌های منطقه به شمار می‌رود."

این مقام صهیونیستی ادامه داد: "اسد دشمن اسرائیل است اما ملت سوریه دشمن ما نیستند و ما از آنها در زمان جنگ حمایت کردیم. آیا دولتی وجود دارد که به سرزمینی متخاصم کمک کند، ما کاری برای برکناری اسد انجام ندادیم."

بشار اسد اخیراً در مصاحبه با اسپوتنیک در ارتباط با توافق با تل‌آویو گفت: «موضع ما از زمان آغاز گفت‌وگوهای صلح در دهه ۹۰ واضح است یعنی قبل از سه دهه پیش آنگاه که گفتیم صلح برای سوریه مرتبط با حقوق است و حق ما سرزمین‌مان است. می‌توان با اسرائیل روابط عادی برقرار کرد تنها زمانی که سرزمین‌مان را پس بگیریم. این مسئله بسیار ساده است».

بشار اسد در ادامه گفت که انجام گفت‌وگو با تل‌آویو امکان پذیر است «هنگامی که اسرائیل برای بازگرداندن خاک اشغالی سوریه آماده باشد، اما اینگونه نیست و تل‌آویو هیچگاه آماده انجم این اقدام نبوده است. هیچ مقامی را در رژیم اسرائیل ندیده‌ایم که آماده باشد یک گام به سمت صلح بردارد در نتیجه از نظری تئوری بله؛ اما عملا پاسخ تا به این لحظه نه است».

بشار اسد همچنین تأکید کرد که در حال حاضر هیچ گونه مذاکره‌ای با تل‌آویو در کار نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->