توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: قطع انشعاب به علت بدهی ممنوع است

  • کد خبر: ۴۶۴۷۸
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
فرماندار مشهد: قطع انشعاب به علت بدهی ممنوع است
سیدمحمدرضا هاشمی، فرماندار مشهد با هشدار به شرکت‌های خدمات‌رسان اعلام کرد که هیچ دستگاهی حق قطع کردن آب، برق و گاز را ندارد
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ معاون استاندار و فرماندار شــهرســتان مشـــهد درباره هرگونه اقدام شرکت‌های خدمات رسان برای قطع کردن انشعابات آب، برق و گاز مشترکان صنعتی، تجاری یا مسکونی به دلیل بدهی هشدار داد، اما درعین حال اعلام کرد اگر مشترکی بدهی دارد باید تذکرات لازم به او داده شود.

به گزارش شهرآرا، سیدمحمدرضا هاشمی در چهارمین جلسه شورای اداری این شهرستان در سال ۹۹، ضمن گله از اعتبارات کم بودجه‌ای شهرستان مشهد خطاب به نمایندگان مجلس گفت: شاخصه توزیع اعتبارات، محرومیت، جمعیت و وسعت است و درحالی که شهرستان مشهد هر ۳ شاخصه را دارد اعتبارات متناسب با آن به شهرستان پرداخت نمی‌شود، ازاین رو از نمایندگان مجلس شورای اسلامی این انتظار را داریم تا به این موضوع توجه لازم را داشته باشند.


رعایت ۷۰ درصدی پروتکل‌ها پذیرفتنی نیست

وی همچنین به وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات اشاره کرد و افزود: به هیچ عنوان پذیرفته نیست که در ادارات ۷۰ درصد پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود، بلکه این عدد باید به بالای ۹۰ درصد برسد و مدیران ادارات درباره این موضوع مسئول هستند.


تعطیل کردن، راهکار مقابله با کرونا نیست

همچنین رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در این جلسه با تأکید بر اینکه باید در موضوع سفر‌های دهه آخر صفر به مشهد تدبیر ویژه‌ای اندیشیده شود، اظهار کرد: بازگشایی رواق‌ها در حرم مطهر رضوی به دلیل برودت هوا و در راستای آسایش زائران اقدام با برکتی بود، اما در این زمینه نیز با توجه به شرایط کرونایی باید کار با تدبیر انجام شود.

حجت الاسلام نصرا... پژمانفر با بیان اینکه هنوز با ویروس کرونا درگیر هستیم و مشخص نیست این وضعیت تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: ازاین رو باید برای آینده تدابیر ویژه‌ای داشته و به دنبال راه حل و ایجاد نظاماتی برای انجام وظایف سازمانی باشیم.
وی با بیان اینکه اقتصاد شهر مشهد مبتنی بر مسائل خدماتی و گردشگری است، ادامه داد: در شرایط فعلی، اقتصاد مشهد باید فعال شود و در این زمینه تعطیل کردن شهر راه حل نیست، بلکه باید با نظامی مشخص، اقداماتی دیگر انجام شود.


سال سخت پلیس

فرمانده انتظامی مشهد نیز که میهمان این نشست بود، با تشریح اتفاقات یک سال اخیر گفت: یک سال گذشته سالی نفس گیر و سخت برای پلیس بود و اتفاقاتی که طی این یک سال رخ داد سالی سخت را رقم زد.
سرهنگ عباس صارمی افزود: حوادث آبان ماه سال گذشته و موضوع بنزین، فراخوان ها، تجمعات، تعطیلی حرم، تشییع جنازه شهید سلیمانی، موضوع کرونا و در کنار آن آزادی زندانیان و حتی تشییع جنازه استاد شجریان از جمله این اتفاقات بود که پلیس برای تأمین امنیت مردم دچار زحمات بیشتری شد.
وی افزود:، اما مدیران و دستگاه‌ها در این شرایط باید بیشتر به مسائل مختلف توجه داشته باشند و اگر قرار است کاری انجام دهند، باید با تدبیر باشد تا مشکلی کوچک تبدیل به یک بحران نشود.


سخت گیری بیشتر برای جرائم خشن

وی با تأکید بر اینکه از ۲ ماه پیش پلیس با قدرت بیشتری در بخش جرائم خشن وارد شده است، تصریح کرد: طی ۲ ماه گذشته قرارگاه مقابله با جرائم خشن طرح‌های مختلفی را اجرا کرده است و برخورد ما در این زمینه قاطع خواهد بود.
فرمانده انتظامی مشهد در ادامه به ارائه آمار حوزه کاری خود پرداخت و گفت: در ۶ ماه ابتدایی سال ۹۹ شاهد افزایش ۵ درصد جرم در این شهرستان بوده ایم که البته این رقم نسبت به آمار بسیاری از نقاط کشور، پایین‌تر است.

صارمی ادامه داد: طی این مدت، شاهد افزایش ۱۷ درصدی کشف جرم، افزایش ۱۲ درصدی دستگیری‌ها و افزایش ۱۵۳ درصدی کشفیات مواد مخدر بوده ایم.
وی افزود: همچنین درگیری‌ها و نزاع‌ها رشد ۳۲۴ درصدی داشته است. در ۶‌ماه گذشته تعداد ۲۹۵۵ معتاد متجاهر جمع آوری و ۱۰۰۴ نفر توزیع کننده مواد مخدر دستگیر شده اند. همچنین ۴۲۰ نفر از اراذل و اوباش، ۱۲ هزار سارق و ۹۷۰ نفر سارق به عنف دستگیر شده اند و در نهایت ۸۶۱ نفر از اتباع بیگانه غیرمجاز نیز دستگیر و به کشور خود بازگردانده شده اند.


رعایت ۸۳ درصدی پروتکل‌ها توسط هیئات مذهبی

در ادامه این جلسه رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد نیز با بیان اینکه در ایام عزادارای محرم و صفر بالغ بر ۸۳‌درصد از هیئت‌های مذهبی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند، اظهار کرد: اکنون ما با جایگزین کردن فعالیت‌های مذهبی، مجوز ۱۰۰ مورد معبر حسینی را برای دهه سوم ماه صفر صادر کردیم و ۶۰ مورد مراسم ویژه در این مدت خواهیم داشت. حجت الاسلام علی کریم پور با اشاره به استفاده از ظرفیت موکب داران اربعین در مناطق حاشیه شهر مشهد گفت: همچنین به دلیل اینکه امسال قرار نیست زائر پیاده‌ای به مشهد بیاید، با هماهنگی آستان قدس طرح زیر سایه خورشید و اعزام پرچم به استان‌های هم جوار انجام خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->