امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی نتانیاهو دستور جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه را داد ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: حذف تعرفه‌ها امنیت ملی آمریکا را به ‌خطرمی‌اندازد هیئت حماس برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس غزه به مصر می‌رود چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به حماس | ویتکاف: توافق فرونپاشد سردار رادان: خانواده‌های شهدا نماد ماندگاری فرهنگ ایثار و مقاومت هستند هماهنگی اسرائیل با آمریکا برای حمله به غزه حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب + فیلم ترامپ: حمله به تاسیسات اتمی ایران زمینه توافق صلح در غزه را فراهم کرد واکنش حماس به حملات اسرائیل به نوار غزه کنفرانس بین‌المللی بازسازی نوار غزه برگزار می‌شود گزارش عراقچی از اقدامات دستگاه دیپلماسی در خصوص مقابله با تحریم‌ها پزشکیان: هیچ موضوعی نباید بر معیشت مردم تقدم و ترجیح یابد آغاز حملات گسترده و سنگین اسرائیل به نوار غزه + فیلم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو برای بررسی اوضاع غزه جلسه امنیتی برگزار می‌کند افزایش ۳۴ درصدی بودجه دفاعی ترکیه | آنکارا به دنبال چیست؟ ثبت جنایتی جدید از رژیم صهیونیستی| سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی به دست جنایتکاران اسرائیلی حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد
سرخط خبرها

«امام علی رحمان» برای پنجمین بار رئیس جمهور تاجیکستان شد

  • کد خبر: ۴۶۶۱۳
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۵
«امام علی رحمان» برای پنجمین بار رئیس جمهور تاجیکستان شد
امام علی رحمان با برنده شدن در این انتخابات به مدت هفت سال دیگر زمام قدرت را در این کشور در دست خواهد داشت. او سه دهه است که بر تاجیکستان حکومت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری آسیا پلاس تاجیکستان روز دوشنبه گزارش داد که امام علی رحمان رئیس جمهوری کنونی این کشور با کسب ۹۰.۹۲ درصد آرا پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور شد تا برای پنجمین بار در این کشور و در این مقام حکومت کند.

بختیاز خدایار زاده رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات تاجیکستان روز دوشنبه ۲۱ مهرماه اعلام کرد که امامعلی رحمان با کسب «۹۰.۹۲ درصد آرا»ی واجدین شرایط بار دیگر به عنوان رئیس‌جمهوری این کشور انتخاب شد.

انتخابات ریاست جمهوری تاجیکستان روز یکشنبه برگزار شد و به گفته کمیسیون مرکزی انتخابات، بیش از ۸۵/۳ درصد از افراد واجد شرایط (۴/۲ میلیون نفر) در آن شرکت کردند.

البته کمیسیون مرکزی انتخابات باید طی 10 روز بعد از بررسی اعتراضات و یا شکایات احتمالی و تصمیم گیری در باره آنها نتیجه نهایی این انتخابات را رسما اعلام کند.

رحمان با برنده شدن در این انتخابات به مدت هفت سال دیگر زمام قدرت را در این کشور در دست خواهد داشت. او سه دهه است که بر تاجیکستان حکومت می‌کند.

براساس گزارش ها ، ششمین انتخابات ریاست جمهوری تاجیکستان که دیروز از ساعت ۶ صبح به وقت محلی در ۳ هزار و ۳۷۵ شعبه آغاز و در ساعت ۸ شب پایان یافت، ششمین انتخابات ریاست جمهوری این کشور از زمان استقلال از اتحاد جماهیر شوروی است و امامعلی رحمان از سال ۱۹۹۲ همواره پیروز انتخابات بوده است.

رستم لطیف‌زاده رئیس حزب اگرری (کشاورزی)، عبدالحلیم غفارزاده رئیس حزب سوسیالیست، امامعلی رحمان از فدراسیون اتحادیه‌های صنفی مستقل تاجیکستان، اتحادیه جوانان تاجیکستان و رئیس حزب خلقی دمکراتیک تاجیکستان، رستم رحمت‌زاده رئیس حزب اصلاحات اقتصادی تاجیکستان و میراج عبدالله‌اف رئیس حزب کمونیست تاجیکستان از نامزدهای احزاب سیاسی این کشور در انتخابات ریاست جمهوری بودند.

بیش از ۱۴۵ ناظر بین المللی از سازمان ها و نهادهای مختلف بین المللی و نیز ناظران داخلی بر این انتخابات نظارت کردند و علاوه بر این، روند برگزاری انتخابات را بیش از ۲۶۷ نماینده رسانه‌های داخلی و خارجی پوشش دادند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->