استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

هشدار؛ سیر صعودی ابتلا به کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۶۶۳۶
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
هشدار؛ سیر صعودی ابتلا به کرونا در خراسان رضوی
به گفته مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم ‌پزشکی مشهد، ۵ بیمارستان شریعتی، امام‌رضا (ع)، قائم (عج)، فارابی و ارتش به بیماران کرونایی خدمات می‌دهند
به گزارش شهرآرانیوز؛ دیروز با جان‌باختن ۲۷۲بیمار مبتلا به‌کرونا، پس از ۸ ماه درگیری با این ویروس، شاهد رکوردشکنی در این زمینه بودیم. این حجم بی‌سابقه از فوتی‌ها در کشور زنگ خطری جدی را برای برخی استان‌ها به‌صدا درآورده است. با اعلام فهرست کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا در کشور مبنی بر شروع پیک جدید کرونا در ۱۵ استان کشور از جمله خراسان‌رضوی، پیش‌بینی ادامه رکوردشکنی فوتی‌های کرونا در روز‌های آینده، اتفاق دور از ذهنی نخواهد بود؛ فهرستی که علاوه بر تحلیل روند رشد و خیز احتمالی این بیماری در هفته‌های آینده، استان‌های کشور را در ۳ دسته استان‌های با بروز کم، با بروز متوسط و بروز زیاد، تقسیم‌بندی کرده است و شاید نقطه امیدوارکننده ماجرا حضور خراسان‌رضوی در زمره استان‌های دارای بروز کم بیماری کووید ۱۹ است.

اما روند صعودی این بیماری در استان باعث شد تا به‌سراغ مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد برویم و ابعاد گسترش این اپیدمی را در استان و آخرین برنامه‌های دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد را در مقابله با افزایش بیماران جویا شویم. حمیدرضا رحیمی در واکنش به فهرستی که از سوی کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا منتشر شده است، به خبرنگار شهرآرا گفت: اینکه خراسان‌رضوی در منطقه سبز این فهرست قرار دارد، به‌معنای بروز کم کرونا در استان است و نشان از تعداد کم موارد جدید ابتلا به کووید ۱۹ نسبت‌به دیگر استان‌های کشور دارد.

به‌گفته رحیمی، اینک شیب ابتلا به این ویروس صعودی است و طبق آخرین محاسبات، با حدود ۵ درصد افزایش ورود تعداد بیماران در هفته روبه‌رو هستیم. وی ادامه داد: اگر مردم با رعایت پروتکل‌ها به کادر درمانی کمک کنند، می‌توانیم وضعیت را در حالت سبز نگه داریم و وارد پیک دیگر این بیماری نشویم، اما اگر شهروندان به هشدار‌ها بی‌اعتنایی کنند، شیب صعودی بسیار شدیدی را تجربه خواهیم کرد.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اشاره به اینکه اکنون حدود ۷۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های شهر مشهد بستری‌اند، افزود: در رویارویی با افزایش مبتلایان در روز‌های آینده، ۳ برنامه برای شهر مشهد در نظر گرفته‌ایم؛ اینک در مرحله اول یعنی تعداد بستریان کمتر از هزار نفر قرار داریم و با افزایش بستری‌ها وارد برنامه دوم خواهیم شد که متناسب با آن بخش‌هایی از بیماستان‌های اصلی باز خواهد شد و به بیماران کرونایی اختصاص پیدا خواهد کرد.
رحیمی این را هم افزود که در وضعیت فعلی ۵ بیمارستان شریعتی، امام‌رضا (ع)، قائم (عج)، فارابی و ارتش به بیماران کرونایی خدمات می‌دهند.


آمار شهدای کادر درمان استان به ۱۸ نفر رسید

دیروز با شهادت پرستار مشهدی که سال‌ها در بیمارستان امید مشهد مشغول به فعالیت بود و با شروع کرونا داوطلبانه در بخش بیماران کرونایی بیمارستان شریعتی ارائه خدمت می‌کرد، آمار جان‌باختگان کادر درمان استان به ۱۸ نفر رسید. رئیس سازمان نظام‌پزشکی مشهد در این باره گفت: خانم «صحافی‌مقدم» پرستار فداکار مشهدی، خواهر ۲ شهید دفاع‌مقدس نیز بود و دخترش نیز پرستار فعال در بیمارستان کودکان اکبر است. به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان نظام‌پزشکی مشهد، دکتر علی بیرجندی‌نژاد اظهار کرد: ۸ نفر از شهدای کادر درمانی مشهد که هنگام خدمت جان خود را بر اثر کرونا از دست داده‌اند، پزشک و یک‌نفر داروساز بوده است.


آزمایش انسانی واکسن کرونای ایرانی تا ۳ هفته آینده

در کنار همه رکوردشکنی‌های روز‌های اخیر کرونا، اعلام پیشرفت‌های ایران در زمینه تولید واکسن کرونا امیدوارکننده‌ترین خبر در این حوزه بود. وزیر بهداشت با اعلام اینکه آزمایش نمونه حیوانی این واکسن نتایج بسیار خوبی را به‌همراه داشته است، از آغاز آزمایش واکسن کرونا بر نمونه انسانی در ۲ تا ۳ هفته آینده خبر داد. به‌گفته مسعود نمکی، با توجه به نگرانی‌های موجود درباره آزمایش این واکسن بر نمونه‌های انسانی، اقدامات ما در این زمینه منطبق بر استاندارد‌های بین‌المللی و پروتکل‌های سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذاودارو است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->