معاون محیط زیست دریایی محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هدایت تحصیلی چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان دارد؟ شرایط برگزاری مجازی کلاس‌های دانشگاه‌ها در تابستان ۱۴۰۴ جزئیاتی از خنثی‌سازی ۴ عملیات انفجاری داعش در ۴ استان کشور «انبه» میوه مفید برای سلامت قلب زنان ممنوعیت سگ‌گردانی در کاشمر ذرت، انرژی‌‌بخش طبیعی برای کودکان و بزرگسالان تزریق بیش از ۲۰۰ هزار دُز واکسن پنج‌گانه به کودکان در مشهد و خراسان رضوی برنامه‌های جدید سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ محیط دریایی قند کدامیک در ایجاد دیابت مؤثرتر است؛ نوشیدنی‌ها یا غذا‌های جامد؟ سلول‌های خورشیدی بر بام مدارس با هزینه خیرین راه‌اندازی می‌شوند ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۱۲ استان طی امروز پارکینگ بیمارستان یا همراه سرای بیمار؟ | همراه سرای بیمارستان اکبر مشهد در حال ساخت پیگیری مجدانه مدیریت شهری درباره حادثه تصادف پاکبان مشهدی از مراجع قانونی تعیین تکلیف تمدید پروانه مراکز ماده ۱۶  در خراسان رضوی طی یک ماه آینده آقای قانون، هوای «محمد اقبالی»‌ها را داشته باش! سرانه فضای آموزشی دانش‌آموزان مشهدی پایین‌تر از متوسط استانی و کشوری | تحصیل در  ۳.۵ مترمربع زندان، پایان قرار دزد و پلیس | پلیس مشهد برای سومین بار خودرو را به صاحبش بازگرداند مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد
سرخط خبرها

طرح جمع‌آوری و سامان‌دهی کودکان کار و خیابان در مشهد کلید خورد

  • کد خبر: ۴۷۸۰۴
  • ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
طرح جمع‌آوری و سامان‌دهی کودکان کار و خیابان در مشهد کلید خورد
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی از آغاز طرح جمع‌آوری و سامان‌دهی کودکان کار و خیابان در مشهد با مشارکت استانداری، دادگستری، شهرداری و بهزیستی و نیروی انتظامی خبر داد.

گروه جامعه شهرآرانیوز | غلامحسین حقدادی گفت: با‌توجه‌به شیوع بیماری کرونا، تعطیلی مدارس و افزایش آسیب‌های اجتماعی، حضور کودکان کار و خیابان نیز در مشهد افزایش یافته است و اداره کل بهزیستی استان با کمک نهاد‌های استانداری، شهرداری و دادگستری و سایر دستگاه‌های ذیربط پس از اطلاع رسانی و برخورد با عواملی که احیانا از کودکان بهره‌کشی اقتصادی می‌کنند اقدام به جمع‌آوری و سامان‌دهی این گروه از کودکان از سر چهارراه‌های مشهد کرده است.


معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی افزود: این طرح با استفاده از امکانات موسسه خیریه گلستان علی (ع) و ظرفیت خیران و نیکوکاران آغاز شده و مرکزی در مشهد به‌عنوان مکان جمع‌آوری و غربال اولیه در نظر گرفته شده است.


حقدادی در ادامه افزود: در این طرح همه پروتکل‌های بهداشتی مدنظر گرفته شده و توسط مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری تحت نظارت می‌باشد.


حقدادی ضمن اعلام تجهیز مراکز نگهداری کودکان کار و خیابان توسط بهزیستی و مؤسسه خیریه گلستان علی (ع) افزود: سامان‌دهی کودکان کار در این طرح به سه شیوه صورت می‌گیرد. ابتدا کودکان توسط شهرداری جمع‌آوری شده و به محل نگهداری اولیه طرح اورده می‌شوند. سپس بعد از شناسایی در صورت داشتن خانواده با اخذ تعهد قانونی از خانواده و دستور قضایی تحویل خانواده می‌شوند و برای ادامه مساعدت و حمایت به مرکز حمایتی کودک و خانواده همراز گلستان علی (ع) تحویل می‌گردند؛ و در صورت نبود خانواده مؤثر یا داشتن خانواده بی‌صلاحیت، کودک به مراکز قرنطینه اصلی که مراکز نگهداری بهزیستی تحویل داده می‌شود.


معاون امور اجتماعی بهزیستی در خاتمه گفت: این طرح بصورت مرحله‌ای در چند نوبت اجرا خواهد شد و در این مدت کودکان از چهارراه‌های مشهد جمع‌آوری شده و بعد از سپری‌کردن ۱۴ روز قرنطینه اولیه و تعیین تکلیف و بررسی بهداشتی به مراکز ثابت تحت نظارت بهزیستی معرفی می‌شوند تا به سامان‌دهی کودکان کار اقدام کنند. نظارت بر اجرای این طرح و دستورات قضایی توسط معاون محترم دادستان صادر می‌شود. نیروی انتظامی به‌عنوان ضابط قضایی در امر جمع‌‌آوری و تأمین امنیت مراکز همکاری دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->