پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳هکتار فضای سبز تا شهریور ماه افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) بازدید فرماندار مشهد از پمپ‌بنزین‌های مستقر در محور‌های مشهد به چناران | سوخت‌گیری عادی خودرو‌ها در جریان است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم وعده صادق سه مستمر و قوی‌تر باشد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جمهوری اسلامی ایران دست برتری آتش را دارد مشهدالرضا (ع) و روز‌های تاریخی پیش رو ماجرای انهدام شیء ناشناس در آسمان مشهد چه بود؟ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سفره غذای ۴۰ هزار نفری عید غدیر در پارک ملت مشهد گسترده شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احداث مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های اورژانس در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۴۸۱۹۸
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
احداث مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های اورژانس در حاشیه شهر مشهد
طی تفاهمی میان شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های اورژانس در مناطق مختلف شهر به‌ویژه حاشیه شهر احداث می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا کلائی در نشست مشترکی که با حضور نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در مدیریت بیماری کرونا خراسان رضوی، رئیس شورای شهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاونان شهردار برگزار شد، با تقدیر از تلاش‌های حوزه درمان درمقابله با ویروس کرونا، گفت: طی ۸ ماه گذشته از شیوع ویروس کرونا فشاری زیادی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خدمت رسانی به مردم وارد شده است که این خدمات را ارج می‌نهیم.


شهردار مشهد با بیان اینکه سلامت شهروندان برای مدیریت شهری از اهمیت زیادی برخوردار است، اظهارکرد: تاکنون همکاری‌های خوبی میان شهرداری مشهد و دانشگاه علوم پزشکی در حوزه سلامت به ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا وجود داشته است و همچنان نیز آماده همکاری و حمایت از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه سلامت هستیم.


وی افزود: معتقدیم حضور اورژانس در ایستگاه‌های آتش نشانی بسیار ضروری است لذا آمادگی همکاری برای در اختیار گذاشتن فضا جهت استقرار اورژانس در ایستگاه‌های آتش نشانی را داریم.


کلائی تصریح کرد: موضوع مهم دیگر در حوزه ایمنی استقرارایستگاه آتش نشانی در تعدادی از بیمارستان‌های مهم مرکز شهراست که خواستار همکاری دانشگاه علوم پزشکی برای در اختیار گذاشتن فضای مورد نیاز جهت عملیاتی شدن این کارهستیم.


وی درخصوص درخواست دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای در اختیار گذاشتن زمین جهت احداث مراکز جامع سلامت و پایگاه اورژانس نیز گفت: شهرداری مشهد با حمایت شورای شهر آمادگی کامل برای دراختیار گذاشتن زمین جهت احداث مراکز جامع سلامت و پایگاه اورژانس را در چارچوب تفاهمی دو طرفه دارد و از این اقدام حمایت می‌کند.


شورای شهر مانند گذشته ازحوزه سلامت حمایت می‌کند

در ادامه این نشست، محمد رضا حیدری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز با تقدیر از تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی در مقابله با ویروس کرونا، اظهارکرد: موضوع سلامت و بهداشت شهروندان برای مدیریت شهری از اهمیت ویژه‌ای برخورداراست و در همین راستا شورای شهرهر کجا که نیاز بوده از حوزه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی حمایت کرده است.


وی ادامه داد: ما نیز در شورای شهر از احداث مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های اورژانس حمایت می‌کنیم، اما برای اینکه موضوع در چارچوب قانون باشد، باید برنامه و روند مشخصی تعریف شود.


حیدری افزود: در مجموع شورای شهر و شهرداری مشهد مانند همیشه آماده همکاری و حمایت از دانشگاه علوم پزشکی در حوزه بهداشت و سلامت شهروندان هستند.


مدیریت شهری مشهد توجه ویژه‌ای به حوزه سلامت دارد

سیدحسین حسین زاده بحرینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز درادامه این نشست با تقدیر ازحمایت‌های مدیریت شهری مشهد از حوزه سلامت گفت: وظیفه قانونی و شرعی خود می‌دانم که از حمایت‌های همه جانبه شهرداری و شورای شهر مشهد از دانشگاه علوم پزشکی در مقابله با ویروس کرونا تقدیر کنم.


وی اضافه کرد: شهرداری مشهد در راستای حفظ سلامت شهروندان از ابتدای شیوع ویروس کرونا کمک‌های زیادی به دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با کرونا داشته است.


بحرینی با اشاره به اینکه سلامت شهروندان برای شورای شهر و شهرداری مشهد قبل از شیوع کرونا نیز اهمیت ویژه‌ای داشت اظهارکرد: اکنون نیز دانشگاه به دنبال احداث مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های اورژانس جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان به ویژه درحاشیه شهر است که در این مسیر خواستار همکاری مدیریت شهری و اختصاص زمین برای احداث این مراکز هستیم.


تقدیر از اقدامات شهرداری در حوزه مقابله با ویروس کرونا

همچنین درادامه این نشست، دکتر فریدون نوحی نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت درمدیریت بیماری کرونا خراسان رضوی نیز گفت: از اقدامات و حمایت‌های شهرداری و شورای شهر مشهد در حوزه مقابله با کرونا از دانشگاه علوم پزشکی بسیار شنیده ایم و این موضوع را به وزیربهداشت انتقال داده ایم.


وی افزود: ما نیز از توجه ویژه شورای شهر و شهرداری مشهد به حوزه سلامت تقدیر و تشکرمی کنیم و برای حمایت از احداث مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های اورژانس که اتفاق مبارکی هست، آمادگی داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->