برای ارونوف کجا بهتر از پرسپولیس؟ گزینه‌های نهایی ایرانی نیمکت پرسپولیس مشخص شدند؟ کارتال با یک ایمیل جدا می شود درویش مخالف بازگشت آل کثیر عبدالله آوجی گزینه ترکیه‌ای پرسپولیس چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند! خط و نشان بارسا برای ویلیامز مخالفت هواداران پرسپولیس با سرمربیگری تارتار هیئت‌مدیره پرسپولیس به دنبال بازگرداندن کارتال شمارش معکوس برای شروع تمرینات استقلال مرتضی منصوریان در جام جهانی دانشگاهی حمله پرسپولیس با اسکادران ایرانی صعود والیبال ایران به رنک ۱۴ دنیا استقلال مربی دارد، بازیکن ندارد ۵ لژیونر ایران در لیست ساپینتو رئیس فدراسیون والیبال: هدف ما لیگ ملت‌ها نیست | پیروزی‌های تیم ملی، تقدیم به شهدای حمله اسرائیل برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط! توافق گزینه پرسپولیس با سپاهان کاندیدا‌های ورود به باشگاه ۱۰۰ میلیون یورویی‌ها جدول لیگ ملت‌های والیبال در پایان هفته دوم + جایگاه ایران (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بسکتبال کردستان، مسابقات «برتر» یا «یک»؟

  • کد خبر: ۴۸۲۰۳
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۹
بسکتبال کردستان، مسابقات «برتر» یا «یک»؟
ای کاش حامیان بسکتبال کردستان زمینه حضور یک تیم بومی در لیگ دسته اول را برای سال جاری فراهم می کردند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، این روز‌ها بحث سر بسکتبال کردستان است. یک عده جوان مستعد و پیگیر با بسکتبالی به قدمتی چندین ساله که در آمایش سرزمینی قهرمان ساخته، در به در دنبال تیم می‌گردند و از مسئولان شهر می‌خواهند به آشفته‌بازار بسکتبال کردستان پایان دهند.

در بسکتبال دختران با وجود استعداد‌هایی مثل پریسا کرمی، کیژان شکری، آیدا گل‌محمدی و... مربیانی، چون سروه ضرغامیان و ... همۀ این افراد راه استان‌های دیگر را در پیش گرفتند و در تیم‌های گاز و مهرام تهران و شهرگرگان، بازی و مربیگری می‌کنند.

در بسکتبال مردان و زنان، صباح قریشی، رئیس هیئت استان، سال گذشته در لیگ دسته اول و سوپرلیگ بانوان استارت زد و با تیم‌هایی کاملاً بومی وارد فاز اجرایی شد، اما گویا درصد بالایی از مطالبات بازیکنان و کادرفنی تاکنون پرداخت نشده است.

در آغاز سال ۱۳۹۹، نشست‌هایی برای حضور در لیگ برتر برگزار شد. «هر چند قریشی رئیس هیأت بسکتبال استان کم رنگ و کم رونق در این جلسات و رفت و آمد‌ها بود، اما شرکت سیامک ویسی مربی شناخته شده کردستانی در سطح کشور و یکی دو تن از پیشکسوتان حکایت از جدی بودن موضوع می‌داد و بارقه‌هایی از امید در دل و ذهن بسکتبالیست‌ها و علاقمندان آن‌ها نقش بست».

اما امروز در آستانۀ شروع مسابقات بسکتبال باشگاه‌های ایران هیچ خبری از نماینده کردستان نیست. ویسی هم به عنوان کمک مربی مس، به کرمان کوچ کرد. بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد مسئولانی که وعده شرکت تیم در لیگ برتر را داده بودند، کم کم شانه از زیر بار وعده خود خالی می‌کنند.

از سوی دیگر محسن فتحی یکی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی تحقق وعده خود برای ورود اسپانسر به بسکتبال را منوط به کمک مالی و نقدی استانداری کردستان کرده است.

منطقی و کارشناسانه آن بود که حامیان بسکتبال استان زمینه حضور یک تیم بومی در لیگ دسته اول را برای سال جاری فراهم می‌کردند، چون که اگر شرایط حضور در لیگ برتر در دقیقه نود هم ایجاد شود، اتفاق خاصی در رشد و توسعه بسکتبال را شاهد نخواهیم بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->