شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آخرین خبر‌ها از میزان پیشرفت فیزیکی پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد

  • کد خبر: ۴۸۵۹۴
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
آخرین خبر‌ها از میزان پیشرفت فیزیکی پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد
مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد اعلام کرد که پیشرفت فیزیکی ۶ کیلومتر از خط ۳، از میدان شهدا تا پایانه امام رضا (ع) به ۳۰ درصد رسیده است.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ کیانوش کیامرز درباره بازدید اخیر خلیل ا... کاظمی، معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهردار از خطوط قطار شهری مشهد به خبرنگار ما گفت: این بازدید از خطوط ۲، ۳ و ۴ قطارشهری مشهد انجام شد.
وی با بیان اینکه در این بازدید مباحث مربوط به پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها و راه کار‌های تأمین مالی با توجه به شرایط فعلی اقتصادی کشور و نرخ ارز مورد بررسی قرار گرفت، ادامه داد: اینک بیشترین تمرکز ما روی ۶ کیلومتر خط ۳ قطار شهری از میدان شهدا تا پایانه امام رضا (ع) است که خوشبختانه شاهدیم پیمانکار در همه جبهه‌ها از جمله ایستگاه‌های شهدا، باب الجواد (ع)، پانزده خرداد و پایانه در حال انجام کار است.

وی افزود: برای این قسمت از کار مبلغ ۱۲۵۰ میلیاردتومان به صورت ریالی و ۶۱ میلیون یورو به صورت ارزی منابع مالی نیاز است که در مجموع اگر قیمت یورو را هم کمتر از ۳۰ هزار تومان در نظر بگیریم، به رقمی بیش از ۴ هزارمیلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد ادامه داد: با توجه به اینکه قرارداد تجهیزات به تازگی منعقد شده، هنوز پیشرفت فیزیکی در این بخش حاصل نشده است، اما در بخش ساختمانی در این ۶ کیلومتر پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد است و با توجه به قرارداد ۱۵ ماهه با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص)، امیدواریم این مسیر تا آذر سال آینده به بهره برداری برسد. وی در ادامه گفت: اینک با توجه به کاهش کمک‌های دولتی، بزرگ‌ترین دغدغه ما تأمین منابع مالی برای اجرای این پروژه است.

کیامرز در ادامه به تشریح وضعیت خط ۲ قطار شهری مشهد پرداخت و گفت: یکی از مباحثی که در خط ۲ مورد توجه ماست، موضوع مسیر دسترسی‌های برخی ایستگاه‌های این خط از جمله ایستگاه کوهسنگی، شهیدکاوه، الندشت و سعدی است.
 

مدیرعامل قطارشهری مشهد با بیان اینکه برای عملیات ساختمانی این مسیر‌های دسترسی مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان به صورت ریالی و برای تجهیزات و دپوی خط ۲ مبلغ ۲۵ میلیون یورو نیاز است، ادامه داد: خوشبختانه برای تأمین مالی منابع ریالی، مشکلی وجود ندارد، اما برای منابع ارزی با توجه به افزایش نرخ ارز و شرایط اقتصادی کار بسیار سخت است و در همین راستا راه کار‌های مختلف بررسی شده است.

وی افزود: امیدواریم تا پایان امسال این مسیر‌های دسترسی ایجاد شود و از این مسیر‌ها نیز مسافرگیری صورت گیرد.

کیامرز درباره خط ۴ نیز گفت: در بازدید اخیر، عملکرد پیمانکار شفت برای ورود دستگاه تی بی ام به خط ۴ از منطقه مهرمادر ارزیابی شد و امیدواریم این عملیات تا پایان سال به پایان برسد و از ابتدای سال آینده شاهد ورود دستگاه تی بی ام به مسیر خط ۴ قطارشهری باشیم.

وی افزود: دستگاه تی بی ام برای این مسیر همان دستگاه حفاری قسمت غربی خط ۳ است که این دستگاه قرار است از امامت به این نقطه منتقل شود و همچنین برای ادامه مسیر حفاری خط ۳ از امامت تا امیریه نیز با توجه به اینکه در مسیر آب وجود ندارد، کار به صورت دستی انجام خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->