وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما
سرخط خبرها

محدودیت‌های تردد در ۲۵ مرکز استان از امروز دوشنبه ۱۲ آبان

  • کد خبر: ۴۸۶۳۶
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
محدودیت‌های تردد در ۲۵ مرکز استان از امروز دوشنبه ۱۲ آبان
رییس کمیته امنیتی انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا از آغاز اجرای طرح اعمال محدودیت تردد در ۲۵ مراکز استان از ظهر امروز - دوشنبه- خبرداد و گفت: خاطیان این طرح ضمن اعمال جریمه ۵۰۰ هزار تومانی، به مبداء برگشت داده می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، حسین ذوالفقاری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران درباره اعمال محدودیت‌های تردد در ۲۵ مراکز استان از ظهر امروز اظهار داشت: با توجه به روند بیماری مخصوصا در ۲۵ استان کشور بر اساس اعلام وزارت بهداشت که در وضعیت خطر قرار داشتند، روز گذشته تصمیم گرفته شد محدودیت در ۲۵ استان اعمال شود و ۶ استان باقیمانده هم به نوعی در مسیر کنترل تردد قرار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه استان‌های شمالی مشمول وضعیت خطر نبودند، ادامه داد: استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، قزوین، سیستان و بلوچستان، گیلان، مازندران و گلستان مشمول طرح محدودیت تردد نمی‌شوند.

به گفته ذوالفقاری، از ظهر امروز دوشنبه خروج افراد بومی با پلاک‌های بومی از مراکز استان‌های ۲۵ گانه و ورود افراد غیربومی با پلاک‌های غیربومی به این مراکز ممنوع است.


تهران و البرز به صورت یکپارچه دیده شدند

 
معاون وزیر کشور با بیان اینکه استان‌های البرز و تهران را یکپارچه دیدیم، اظهار کرد: مردم تهران و البرز می‌توانند در شهر‌های پیرامونی تردد داشته باشند مثلا می‌توانند تا فیروزکوه بروند.

رییس کمیته امنیتی انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: افرادی که از استان‌های دیگر قصد عبور از یک استان ممنوعه را دارند می‌توانند از گذرگاه‌ها عبور کنند مثلا مردم استان‌های شمالی برای رفتن قم می‌تواند از تهران و البرز عبور کنند، اما نمی‌توانند وارد شهر تهران شوند.

ذوالفقاری خواستار همکاری مردم با نیروی انتظامی شد و گفت: اعمال جریمه ۵۰۰ هزار تومانی که برای فروردین ماه پیش بینی شده بود در صورت تخطی اینجا هم اعمال می‌شود. در این مرحله ضمن جریمه افراد خاطی نسبت به عودت آنان اقدام و در صورت مقاومت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه در پیک کم سابقه بیماری هستیم و تعداد مرگ و میر‌های کرونا در اوج خودقرار دارد، تصریح کرد: همه باید به کادر پزشکی و درمانی کمک کنیم تا با کاهش بیماران، فشار روی این کادر کمتر شود.

وی اضافه کرد: بر مبنای اعلام وزارت بهداشت این ۲۵ استان در وضعیت قرمز بود، اما با ممنوعیت ورود و خروج در این استان‌ها، عملا ورود و خروج ۶ استان غیر مشمول اعمال محدودیت تردد هم کمتر یا غیرممکن می‌شود.

ذوالفقاری در پاسخ به این پرسش که بسیاری از تهرانی‌ها خودرو با پلاک استان‌های شمالی دارند و برای تهران غیربومی محسوب میشوند و راحت می‌توانند از استان خارج شده و به شهر‌های شمال کشور بروند، گفت: باید معیاری برای شناخت بود و برای همین پلاک‌های بومی را معیار قرار دادیم و اگر بخواهیم زیاد محدودیت اعمال کنیم حساسیت ایجاد می‌شود.

رییس کمیته امنیتی انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا در عین حال گفت: ممنوعیت‌ها شامل حمل و نقل عمومی نمی‌شود.

ادامه دارد
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->