دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟
سرخط خبرها

آب انار و چای سبز در پیشگیری از کرونا موثر است

  • کد خبر: ۴۹۲۴۴
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
آب انار و چای سبز در پیشگیری از کرونا موثر است
محققان آلمانی به‌تازگی در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده کردند چای سبز و آب انار از عفونت ویروس کرونا در سلول‌ها پیشگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته تیم تحقیق، ویروس‌های تنفسی ابتدا نواحی بینی، دهان و گلو را آلوده می‌کنند و در آنجا تکثیر و باعث بروز علائم می‌شوند و حتی ممکن است به میزبان جدید هم منتقل شوند.

 

به گفته محققان، پیشگیری از عفونت اولیه یا کاهش بار ویروسی عفونت موجب تسکین علائم، پیشگیری از انتقال به مجاری تنفسی تحتانی یا انتقال به فرد دیگر می‌شود.

 

تیم تحقیق بدین منظور به بررسی تأثیر احتمالی محصولات گیاهی در غیرفعال‌سازی ویروس کرونا و آنفلوانزا برآمدند.

 

آب انار  و چای سبز در پیشگیری از کرونا موثر است

 

آن‌ها دریافتند آب انار و چای سبز دارای تأثیر ویروس‌کشی در مقابله با هر دو ویروس است و شست‌وشوی دهان و غرغره‌کردن این مایعات در دهان باعث کاهش بار ویروسی در دهان و در نتیجه کاهش انتقال ویروس می‌شود.

 

در این مطالعه آب شاه‌توت هم بررسی شد، اما هیچ نتیجه‌ای مشاهده نشد.

 

این مطالعه نشان داد که چای سبز و آب انار در زمان کشت با سلول در محیط آزمایشگاه توانستند ویروس‌های آنفلوانزا و چای سبز را نابود کنند.

 

محققان این خاصیت را ناشی از pH اسیدی این عصاره‌های گیاهی می‌دانند که می‌تواند مستقیم موجب غیرفعال‌شدن ویروس‌ها شود. همچنین وجود پلی‌فنول‌های نظیر کاتچین، تانن و فلاوونوئید هم می‌تواند بر پروتئین‌های ویروسی تأثیر بگذارد.

 

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین‌زمینه تأکید کردند.

 

منبع: مهر


بیشتر بخوانید:

 

غذاهای مناسب برای مبتلایان به کرونا

 

بهترین زمان برای مصرف ویتامین‌ها

 

تغذیه مناسب در دوران کرونا چیست؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->