نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

نظر برانکو درباره قهرمانی پرسپولیس در آسیا

  • کد خبر: ۴۹۴۸۸
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
نظر برانکو درباره قهرمانی پرسپولیس در آسیا
برانکو ایوانکوویچ درتازه‌ترین مصاحبه خود مدعی شده پرسپولیس توان قهرمانی در آسیا را دارد و می‌تواند در بازی فینال به بردی دیگر دست یابد.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، برانکو ایوانکوویچ اعتقاد دارد که یحیی گل محمدی می تواند بار دیگر با پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شود. او با اشاره به ضعود پرسپولیس به فینال آسیا گفت:« موفقیت یحیی با پرسپولیس را انتظار داشتم چون یحیی مربی‌ای است که سال‌ها تجربه کار در چند تیم مختلف ایرانی را دارد.  او با تجربه‌ای خوب به پرسپولیس آمد که کسب چهارمین قهرمانی متوالی لیگ برتر ایران هم گواهی بر ادعای من است.» برانکو ادامه می دهد:« یحیی شناخت خیلی خوبی از لیگ و بازیکنان ایرانی دارد به همین دلیل او چند بازیکن خیلی شاخص را با توجه به کمبودش انتخاب  و در این بین چند باریکن را جذب کرد که آنها قبلا شاگردش بودند. به همین دلیل این نکته خیلی به پرسپولیس و یحیی کمک کرد که آنها در فاصله زمانی کم خودشان را با تیم هماهنگ کنند و اتفاقاً بهترین نمایش ها را هم در قالب کار تیمی از خود ارائه دهند.» برانکو انتظار دارد پرسپولیس قهرمان آسیا شود:« پرسپولیس تیمی با شخصیت برد و قهرمانی است به همین دلیل من انتظار دارم پرسپولیس در فینال آسیا هم برنده شده و قهرمان شود. این موارد بخش فنی کار بود که توضیح دادم اما به لحاظ احساسی هم من چند سال مربی پرسپولیس و یحیی در تیم ملی بودم به همین دلیل طبیعی است که تمایل به قهرمانی پرسپولیس با هدایت یحیی در آسیا داشته باشم و از آن خوشحال شوم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->