اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تاکید کردند ممکان تاکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح قطر برای اعطای اقامت به خریداران ملک

  • کد خبر: ۴۹۴۹۸
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۳
طرح قطر برای اعطای اقامت به خریداران ملک
قطر به افرادی که سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلاری در بازار املاک این کشور انجام می‌دهند اقامت موقت می‌دهد. همچنین خرید ۱ میلیون دلاری ملک در این کشور مزیت دریافت اقامت دائم و تابعیت این کشور را برای سرمایه گذاران و خانواده‌شان دارد. افراد دارای اقامت دائم از حق تحصیل و خدمات بهداشت و درمان رایگان نیز استفاده می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، قطر بازار املاک خود را به روی خارجیان باز کرده و با اساس طرحی جدید به خریداران خانه یا مغازه حق دریافت اقامت کوتاه و بلند مدت این کشور ثروتمند حاشیه خلیج فارس را اعطا می‌کند.

این طرح بخشی از برنامه بلندمدت قطر برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفت و گاز است که سپتامبر گذشته نهایی شده است.

قطر بر پایه این طرح از سرمایه‌گذاران خارجی دعوت کرده تا با خرید واحدهای مسکونی و تجاری برج‌های جزیره ساحلی مروارید یا شهر جدید لوسَیل که استادیوم جام جهانی ۲۰۲۲ در آن قرار دارد، از مزیت دریافت تابعیت این کشور بهره‌مند شوند.

پیش از این، سرمایه گذاران خارجی برای دریافت اقامت قطر نیازمند کسب حمایت مالی یک شرکت یا شخص قطری بودند، اما اکنون آنها حق دارند با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلاری در بازار املاک این کشور اقامت موقت و با خرید ۱ میلیون دلاری از مزیت دریافت اقامت دائم و تابعیت این کشور را برای خود و خانواده‌شان همراه با بهره‌مندی از حق تحصیل و خدمات بهداشت و درمان رایگان دریافت کنند.

مطابق اعلام شرکت مشاوره املاک وَلواِسترات، قیمت واحدهای مسکونی برج‌های سر به فلک کشیده و نیمه خالی قطر از سال ۲۰۱۶ تاکنون نزدیک به یک سوم شده است.

در حال حاضر با سرمایه ۲۰۰ هزار دلاری می‌توان یک استودیوی ۵۰ مترمربعی در مجتمع‌های لوکس شمال دوحه خریداری کرد و با ۱ میلیون دلار هم امکان خرید یک آپارتمان سه خوابه ۳۳۰ متر مربعی در جزیره ساحلی مروارید وجود دارد.


فعالان بازار مسکن قطر می‌گویند، هم اکنون تقاضای قابل توجهی وجود ندارد ولی با افزایش تبلیغات در آستانه برگزاری جام جهانی فوتبال به احتمال زیاد پای ثروتمندان لبنانی، ایرانی، هندی و مصری به این بازار باز خواهد شد.

هر چند قطر در مقایسه با امارات عربی متحده سطح سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اعطای اقامت دائم را بیش از ۷۰۰ هزار دلار پایین آورده ولی هنوز مشخص نیست این کشور کوچک و فوق محافظه‌کار، جایی که محدودیت‌های سخت برای آزادی بیان و فروش الکل وجود دارد، چقدر برای ثروتمند جهان جذاب خواهد بود.

افزون بر این، طرح اعطای ویزای طلایی از طریق سرمایه‌گذاری در بسیاری از کشورها به دلیل بروز فساد اداری و پولشویی با انتقاد گسترده‌ای مواجه است و مشخص نیست که قطر برای غلبه بر این چالش چه برنامه‌ای دارد.

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->