خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود! والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | جمهوری‌چک مقابل بلغارستان سر خم کرد پیش‌بینی اوپتا از دربی بزرگ مادرید | ژابی آلونسو تاریخ‌ساز می‌شود
سرخط خبرها

من سرباز ایران هستم

  • کد خبر: ۴۹۶۹۶
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۴
من سرباز ایران هستم
گفت‌و‌گو با روزبه ارغوان، بسکتبالیست مشهدی، که پس از یک‌سال ‌دوباره به تیم ملی بسکتبال دعوت شد
مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ اسامی ۲۰ بازیکن فراخوانده‌شده به اردوی تیم ملی بسکتبال برای حضور در رقابت‌های انتخابی کاپ آسیا، اعلام شد و در‌این‌میان ۲ ستاره مشهد نامشان به چشم می‌خورد. روزبه ارغوان و حامد حسین‌زاده پای ثابت تیم ملی طی سال‌های اخیر بودند که ۲ سهمیه گران‌بها را برای بسکتبال مشهد در سطح ملی حفظ کردند. با‌وجود‌این بعد از حادثه شکستگی دستی که برای روزبه ارغوان اتفاق افتاد، حالا بعد از یک‌سال دوباره مهران شاهین‌طبع، سرمربی تیم ملی، به ستاره سی ودو‌ساله مشهدی اعتماد کرده و او را به اردو فراخوانده است. بازگشت مجدد روزبه ارغوان به تیم ملی که این‌روز‌ها به‌عنوان بازیکن پست‌های ۴ و ۵ برای شهرداری گرگان، مدافع عنوان قهرمانی در لیگ برتر به میدان می‌رود، بهانه‌ای شد تا گپ‌و‌گفتی را با او داشته باشیم. ارغوان در این گفتگو از بیم‌های کرونایی می‌گوید، از شرایط لیگ‌برتری که شمایلی متفاوت پیدا کرده و دست‌آخر از آرزو‌های بازگشت به مشهد برای پایان کار نیمه‌تمام.

* بازگشت روزبه ارغوان بعد از یک‌سال به تیم ملی...

- البته این یک سال، خیلی هم از تیم ملی دور نبودم.
 
 

* مصدومیت تو را از تیم ملی دور کرد؟

- بله. سال گذشته دست من شکست و همین باعث شد مدتی از تیم ملی دور باشم؛ البته فقط همین اردوی آخر بود که نتوانستم باشم. حتی انتخابی جام‌جهانی هم با تیم ملی بودم.
 
 

* اما هنوز مصدومیتت کامل رفع نشده است.

-به‌هر‌حال با صحبت‌هایی که با کادر فنی داشتم، با‌وجود آسیب‌هایی که هست، احساس کردم می‌توانم به تیم ملی کمک کنم. هر چه در توان دارم، خواهم گذاشت تا مثل یک سرباز به تیم ملی کشورم کمک کنم.
* شرایط کرونایی هم به تو کمک کرد تا بتوانی از بند مصدومیت‌ها رها شوی و به وضعیت ایده‌آل برگردی.
- همین‌طور است. ما در همین یک ماه گذشته چهارپنج‌مرتبه تست‌های سخت و طاقت‌فرسای کرونا دادیم. امیدوارم این وضعیت هر‌چه‌زودتر تمام شود و ما دوباره شاهد حضور تماشاگران در سالن‌ها باشم، چرا‌که معتقدم ذات ورزش با هوادار است که معنا پیدا می‌کند. حضور تماشاگران است که اسپانسر‌ها را پای‌کار می‌آورد و موجب رونق هر رشته ورزشی می‌شود. خودمان باید اوضاع را کنترل کنیم.
 
 

* اوضاع شهرداری گرگان چطور است؟ تیمتان امسال هم مدعی اصلی قهرمانی است.

- ما تمرینات خوبی را پشت‌سر گذاشتیم و تیم در وضعیت مطلوبی است، اما واقعیت آن است که امسال سالی است که همه‌چیز تابع شرایط است. کرونا بر لیگ سایه انداخته و هر روز ممکن است یک شرایط ویژه به وجود بیاید. یک بازیکن کرونایی داشته باشد یا به‌یک‌باره یک بازی لغو شود.
 
 

* در این موقعیت باید چه کار کرد؟

- معتقدم باید خودمان مراعات کنیم و همه‌چیز را تحت‌کنترل داشته باشیم.
 
 

* کیفیت لیگ امسال را چطور دیدی؟

- من فکر می‌کنم امسال تیم‌ها در یک سطح هستند و همان‌طور که گفتم، لیگ امسال قابل پیش‌بینی نیست و همه‌چیز تابع شرایط و زمان است. از الان نمی‌توان تیمی را قهرمان یا سقوط‌کرده دانست.
 
 

* روزبه ارغوان از مکتب فرش مشهد است. هنوز هم اخبار بسکتبال مشهد را دنبال می‌کنی؟

- صد‌در‌صد. من خودم را همیشه مدیون بسکتبال مشهد می‌دانم و به این مسئله افتخار می‌کنم.
 
 

* تیم آویژه صنعت مشهد را امسال چطور می‌بینی؟

- بازی تیم مشهد برابر قزوین را دیدم. درست است بازی را باختند، اما تیم خیلی خوبی دارند. این تیم می‌تواند در ادامه مسیر، روز‌به‌روز بهتر شود و در لیگ امسال مثل سال گذشته برای بسیاری از تیم‌ها دردسرساز شود. آویژه‌صنعت پارسا بازیکنان مشهدی خوبی دارد که خیلی از آن‌ها از مکتب فرش مشهد هستند و مطمئنم آینده‌داران بسکتبال ایران هستند. در کنار این بازیکنان یکسری غیربومی باکیفیت هم جذب شدند که معتقدم در لیگ به تیم مشهد کمک خواهند کرد و نتایج خوبی می‌گیرند.
 
 

* همیشه این سؤال مطرح است که چرا ستاره‌های مختلف بعد از کسب تجربه و اعتبار از مشهد می‌روند و تیم‌های خارج مشهد بازی می‌کنند؟ ممکن است روزبه ارغوان با تجربه بالای ملی دوباره به مشهد برگردد و برای تیم مشهد بازی کند؟

- حقیقت آن است که من خیلی دوست دارم این اتفاق بیفتد. من از خدا می‌خواهم در مشهد و در کنار خانواده باشم و برای مردم شهرم بازی کنم؛ ولی بیشتر دوست دارم یکسری جوانان مشهدی بیایند، رشد کنند و به سطح اول بسکتبال کشور معرفی شوند.
 
 

* تماسی با شما برای حضور در مشهد نداشتند؟

- هم سال گذشته و هم امسال تماس‌هایی داشتند و هر زمان که احساس کنم تیم مشهد به من نیاز دارد، بی‌گمان به مشهد خواهم آمد. ما یک خانواده هستیم و هر زمان امکانش فراهم شود، در خدمت مشهدی‌ها خواهم بود. من اگر بدانم یک تیم باثبات در مشهد وجود دارد و با برنامه بلندمدت هر سال در لیگ حاضر است، از خدا می‌خواهم به آن تیم بروم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->