نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است پایان پرداخت معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی در مهرماه | حدود ۳۷۰ هزار نفر به عنوان بازمانده مطلقه، مستمری دریافت می‌کنند راهکار جدید برای کاهش قاچاق کالا در کشور | تصویب بسته جامع برای پیشگیری از جرائم گمرکی برگزاری مرحله نهایی مسابقات ملی فناوری نانو در نیمه اول مهر ۱۴۰۴ ترمیم لایه اوزون ممکن است گرمای زمین را تشدید کند یک وکیل دادگستری: عفو زندانیان، جامعه را بازسازی می‌کند گزارشی از یکی از پایگاه‌های اورژانس مشهد به بهانه روز اورژانس | ۱۱۷ دقیقه از ۱۱۵ مشهد هلال‌احمر به ۴۰۰۰ مهاجر افغان حین خروج از دوغارون خدمات سلامت‌محور ارائه کرد اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرقت از ۳۵ طویله در بینالود، خوش فرجام نبود

  • کد خبر: ۵۰۱۰۴
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
سرقت از ۳۵ طویله در بینالود، خوش فرجام نبود
چندین گزارش از سوی دام‌داران بینالود مبنی بر سرقت تعدادی از گوسفندانشان به پلیس اعلام و گروهی ویژه از مأموران انتظامی این شهرستان برای شناسایی و دستگیری متهمان وارد عمل شدند. دست متهمان سریالی بینالود در آخرین سرقتشان رو شد و به زندان افتادند.
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ چندین گزارش از سوی دام‌داران بینالود مبنی بر سرقت تعدادی از گوسفندانشان به پلیس اعلام و گروهی ویژه از مأموران انتظامی این شهرستان برای شناسایی و دستگیری متهمان وارد عمل شدند.
پیگیری‌های پرونده ادامه داشت تا اینکه ابتدای همین هفته گزارش دیگریاز سوی یکی از دام‌داران بینالودی به پلیس اعلام شد و پای مأموران را به صحنه جرم کشاند. بررسی‌های اولیه مجریان قانون حاکی از آن بود که متهم یا متهمان با تخریب قفل در ورودی و اطمینان از حضور نداشتن مالک شبانه وارد محل نگهداری گوسفندان شده و تعدادی از دام‌های شاکی پرونده را به سرقت برده‌اند.

مأموران با بررسی میدانی محل و جمع‌آوری سرنخ‌های به‌جامانده دریافتند که این اقدام مجرمانه از سوی ۲ متهم صورت گرفته است. علاوه بر این مأموران طبق تحقیقات میدانی در محل و با به دست آوردن تصاویر یک دوربین مداربسته موفق به چهره‌زنی متهمان شدند.

با برملا شدن هویت متهمان حالا برگ برنده به دست ضابطان قضایی بینالود افتاده بود از همین رو مجریان قانون با این احتمال که متهمان از اهالی و ساکنان همین شهرستان باشند رصد میدانی خود را در منطقه برای یافتن این افراد آغاز کردند.
پیگیری‌های پلیسی ادامه داشت تا اینکه یکی از تیم‌های انتظامی ردی از سارقان به دست آورد و طولی نکشید که همین سرنخ محل اختفای متهمان را بر ملا ساخت. مأموران در قدم بعدی خود در هماهنگی و اخذ مجوز قضایی مخفیگاه متهمان را تحت نظر گرفتند و پس از مشاهده ۲ سوژه تحت تعقیب خود وارد مرحله عملیاتی شدند.


دستگیری سارقان در مخفیگاهشان

مجریان قانون که دیگر نمی‌خواستند ۲ متهم تحت تعقیب از دستشان بگریزند با رعایت موازین شرعی وارد مخفیگاه این افراد شده و قبل از اینکه موفق به فرار شوند، آن‌ها را در اقدامی غافل‌گیرانه دستگیر کردند.
۲ سارق به دام افتاده که از این حرکت مأموران حسابی جا خورده بودند برای اینکه خود را بی‌گناه جلوه دهند منکر هرگونه جرم انتسابی خود شدند. این افراد مدعی بودند که عده‌ای با پرونده‌سازی علیه آن‌ها قصد تخریبشان را دارند. انکار‌های این ۲ مجرم به دام افتاده تا مقر فرماندهی انتظامی شهرستان بینالود ادامه داشت.
در حالی که مرغ ۲ سارق جلب شده یک پا داشت و آن‌ها خود را بی‌گناه می‌دانستند، فیلم استخراج شده یکی از دوربین‌های مداربسته که لحظه ارتکاب جرم این افراد را تصویربرداری کرده بود برایشان به نمایش درآمد. دیگر کار از کار گذشته بود و راهی برای انکار واقعیت وجود نداشت بنابراین متهمان به ناچار به حرف آمده و راز مجرمانه خود را برای پلیس فاش کردند.


اعتراف صریح به جرم‌های سریالی

روز گذشته جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان بینالود در تشریح جزئیات این پرونده گفت: ۲ متهم به دام افتاده ابتدا حاضر به همکاری با پلیس نبودند، اما در رویارویی با مستندات و ادله قانونی لب به بیان حقیقت گشودند و به ۳۵ فقره سرقت گوسفند از دامداری‌های این شهرستان اعتراف کردند.

سرهنگ حسن مهدیان بیان کرد: ۲ سارق به دام افتاده پس از تکمیل تحقیقات اولیه برای سیر مراحل قضایی به دادسرا معرفی شدند و بررسی این پرونده از سوی مأموران انتظامی بینالود همچنان ادامه دارد.

این مقام انتظامی بینالود در پایان به دام‌داران هشدار داد: بی‌توجهی به توصیه‌های پلیس و کوتاهی در استفاده از وسایل و تجهیزات حفاظتی مناسب برای نگهداری از احشام زمینه‌ساز بروز سرقت از دام‌داری‌ها خواهد بود. همچنین اعتماد بیش از حد به افراد ناشناس موجب وقوع چنین اقدامات مجرمانه‌ای خواهد شد بنابراین از دام‌داران درخواست می‌شود علاوه بر تجهیز نمودن محل نگهداری احشام به سیستم‌های امنیتی همواره نکات مهم را در پیشگیری از سرقت‌ها رعایت کنند و جدی بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->