بازسازی صحنه قتل توسط قاتل ۱۹ ساله در مشهد: وسوسه شیطانی مرا به محل جنایت کشاند + تصاویر پس از ۱۲ سال: اعتراف تکان‌دهنده قاتل همسر در جوین خراسان رضوی + تصویر شوهر سنگدل دستگیری دخترخاله‌ها به اتهام سرقت طلای فامیل دور با شگرد آبمیوه مسموم! مستمری مردادماه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد اهدای اعضای نوجوان مشهدی در راه بازگشت از کربلا فرصت رو‌به‌پایان؛ ضرورت تغییر مسیر جمعیتی ایران علت آلودگی هوای مشهد چیست؟ (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده هستند | گسترش تخت‌های بیمارستانی به حاشیه شهر مشهد + فیلم استاندار خراسان رضوی: نیمی از مدارس جدید استان تا پایان ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد بود رئیس انجمن هواشناسی ایران: نجات کشور از خشکسالی فقط با علم و راهکار‌های واقعی ممکن است ادای احترام به یادمان شهدای دانشمند دانشگاه شهید بهشتی از سوی پزشکیان (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آنچه درباره ماچا نوشیدنی محبوب نسل زد باید بدانیم حضور ۴۰ ناظر و بازرس سلامت محیط در اجتماع جاماندگان اربعین در مشهد واکسیناسیون مؤثرترین راه پیشگیری از سیاه‌سرفه | هشدار برای کودکان زیر یک سال ویدئو | هجوم ریزگرد‌ها به آسمان مشهد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) توضیحاتی در خصوص صدور احکام بازنشستگان | آیا فوق‌العاده خاص به بازنشستگان صندوق کشوری تعلق می‌گیرد؟ ۱۸ هزار پرونده طلاق در کشور با مداخله مشاوران به صلح انجامید پرداخت معوقات بازنشستگان کشوری و افزایش سقف وام فرزندان آنان به ۶۰ میلیون تومان (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) گلایه شهروندان مشهدی از وضعیت ثبت‌نام مدارس در مقطع متوسطه اول پرداخت مرحله دوم متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ معلمان بازنشسته همزمان با حقوق مردادماه مستمری مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صنعت نفت با افزایش ۱۰ درصدی متناسب سازی پرداخت شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) فناوری نانو در خدمت سلامت زائران اربعین غربالگری بیش از ۵۷ هزار زائر در مرز چذابه پرخطرترین بازه‌های سنی شروع دیابت چه سنی است؟ درگذشت تلخ دادستان گناباد به همراه خانواده‌اش در تصادف جاده‌ای (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) + عکس پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش دما در برخی نقاط کشور از پنجشنبه ساعت برگزاری آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم در تابستان تغییر کرد
سرخط خبرها

آمادگی سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت برای اخذ گزارش تخلفات در دستگاه‌های اجرایی

  • کد خبر: ۵۰۴۰۵
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۶
آمادگی سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت برای اخذ گزارش تخلفات در دستگاه‌های اجرایی
دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا از آمادگی سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت جهت اخذ هوشمند گزارش تخلفات دستگاه‌های اجرایی و اداری کشور در اجرای مفاد طرح جدید محدودیت‌های کرونایی خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، حسین قاسمی در تشریح ابعاد دیگر اجرای طرح جدید محدودیت‌های کرونایی، گفت: در حوزه ادارات و فعالیت کارکنان تجربیات ۹ ماه گذشته مورد ارزیابی قرار گرفت تا در طرح جامع مدیریت هوشمند نهایتا سه موضوع اصلی یعنی نحوه حضور کارکنان، برگزاری جلسات و انجام ماموریت‌های اداری مد نظر قرار گرفت.

وی افزود: سازمان امور اداری استخدامی کشور بخشنامه‌ای را در خصوص دستگاه‌هایی که خدمات ضروری ارائه می‌کنند و سایر ادارات ابلاغ کرده است به شکلی که در وضعیت زرد، نارنجی و قرمز شهر‌ها این دستگاه‌ها با کاهش حضور نیرو‌ها در محل کار خود مواجه خواهند بود. به این ترتیب دستگاه‌های ضروری در شهر‌های زرد با ۱۰۰ درصد نیرو‌ها در شهر نارنجی با یک دوم نیرو‌ها و در شهر قرمز با یک سوم نیرو‌ها ارائه خدمات خواهند داشت.

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد برگزاری جلسات ادارات نیز گفت: در شهر‌های زرد جلسات حداکثر با ۳۰ نفر، در شهر‌های نارنجی با ۲۰ نفر و در شهر‌های قرمز با ۱۵ نفر برگزار خواهد شد. البته چنین جلساتی که در فضای بسته برگزار می‌شود باید مواردی همچون فاصله ۴ متر، گردش هوا به شکل اصولی و در نظر گرفتن ورودی خروجی‌های فضا به شکلی که منجر به تجمع نشود به طور جد مد نظر قرار گیرد.

وی ادامه داد: نظارت بر این موارد با بالاترین مقام دستگاه است و ناظر بر این بخش نیز سازمان امور اداری و استخدامی کشور و معاونین توسعه منابع وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها هستند.

وی تاکید کرد: سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت به صورت هوشمند گزارشات تخلفات این حوزه را دریافت و این گزارشات به صورت هوشمند به کارشناسان ارجاع و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد. با توجه به بخشنامه سازمان امور اداری استخدامی که در شهریور ماه سال جاری به دستگاه‌ها ابلاغ شد ضمانت اجرایی این موارد از تذکر و درج در پرونده تا انفصال از خدمات است.

قاسمی در خصوص منع تردد خودرو‌های شخصی از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح با تاکید بر اینکه این طرح مشمول همه خودرو‌های شخصی است افزود: افرادی که در شیفت شب فعالیت می‌کنند و ضرورت تردد در بازه زمانی این محدودیت دارند برابر آنچه که در طرح پیش بینی شده باید از طریق فرمانداری‌ها لیست آن‌ها احصا و شماره خودروی آن‌ها به پلیس اعلام شود. افراد می‌توانند با مراجعه به فرمانداری‌ها و ارائه مدارک لازم پس از احصا شماره خودروی آن‌ها به پلیس اعلام شود. قطعا در ارائه مدارک برای ضرورت تردد راستی آزمایی انجام خواهد شد و این موارد ظرف ۴۸ ساعت آینده نهایی خواهد شد.

وی در خصوص تردد پلاک‌های غیر بومی در شهر‌ها نیز گفت: برای مثال خودرویی که در حوزه پخش مواد غذایی در استان گیلان با پلاک غیر بومی تردد می‌کند اگر جزو مشاغل گروه یک باشد می‌تواند فعالیت کند، اما باید اسناد لازم را ارائه کنند که برای آن‌ها جریمه اعمال نشود.

وی در خصوص شلوغی سیستم حمل و نقل عمومی در برخی ساعات امروز یکم آذر ماه نیز گفت: سیستم حمل و نقل عمومی به دلیل تقاضا برای سفر همیشه با متقاضی زیاد روبرو بوده، راهکار‌هایی برای کاهش این تقاضا پیش بینی شده است. با اجرای این طرح قطعا با کاهش تقاضای سفر در روز‌های آینده مواجه خواهیم بود، اما امروز که روز نخست اجرای طرح است نمی‌توانیم تقاضای واقع بینانه‌ای داشته باشیم.

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در خصوص اجرای طرح ترافیک در تهران و فعالیت بازار تهران نیز گفت: طرح ترافیک به قوت خود باقیست و اجرا می‌شود و بازار تهران نیز که جزو بازار‌های سرپوشیده است از مشاغلی است که تعطیل خواهد بود.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->