شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برای جلوگیری از مشکلات ترافیکی ناچاریم پروژه‌های کلیدی شهر را ادامه دهیم

  • کد خبر: ۵۰۴۱۷
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۹
برای جلوگیری از مشکلات ترافیکی ناچاریم پروژه‌های کلیدی شهر را ادامه دهیم
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: تعطیلی کامل پروژه‌های عمرانی موجب بروز مشکلاتی برای رفت و آمد‌ها می‌شود
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه با توجه به محدودیت‌های اعلام شده از سوی ستاد کرونا، پروژه‌های عمرانی جدیدی که هنوز کلید نخورده است با وقفه دو هفته‌ای مواجه خواهد شد، افزود: ناچاریم تعداد زیادی از پروژه‌های عمرانی کلیدی و مهم شهر را که از گذشته شروع شده است ادامه دهیم؛ زیرا توقف این پروژه‌ها باعث ایجاد مشکلات در رفت و آمد برای شهروندان می‌شود؛ ضمن اینکه تعطیلی این پروژه‌ها در آستانه فصل سرما برای آمد و شد شهروندان آسیب درازمدت ایجاد خواهد کرد.

خلیل ا... کاظمی در گفتگو با خبرنگار ما با تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌ها ابلاغی در کارگاه‌ها و پروژه‌های شهری، تصریح کرد: استفاده از ماسک، مواد ضدعفونی کننده، تب سنجی و سنجش اکسیژن خون به صورت روزانه در این کارگاه‌ها انجام می‌شود.


پایان پروژه حق تقدم، تا پایان آذر

وی با اشاره به پروژه حق تقدم و اصلاح هندسی تقاطع‌های شهر مشهد افزود: پروژه حق تقدم عابران پیاده تا پایان آذرماه تکمیل خواهد شد. تیم کاری این پروژه به صورت ۲۴ ساعته فعالیت می‌کند و امیداوریم عملیات اجرایی آن طبق برنامه پیش برود. باتوجه به اعمال محدودیت‌های جدید و خلوتی شهر، فضا برای پیشرفت عملیاتی این پروژه بیشتر خواهد بود.


حفظ سلامت کارکنان، اولویت ادامه پروژه‌ها

کاظمی افرود: در قسمت‌هایی که احساس کنیم افزایش فعالیت‌ها آسیبی به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نمی‌زند و سلامت عوامل اجرایی را با تهدید مواجه نخواهد کرد، با جدیت بیشتری اتمام این پروژه را در دستورکار قرار خواهیم داد؛ بااین حال حفظ سلامت کارکنان و عوامل اولویت شهرداری است.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهردار مشهد در پاسخ به این سؤال که نحوه فعالیت سیستم حمل ونقل عمومی چگونه خواهد بود، اظهار کرد: با توجه به اینکه فعلا ارزیابی درستی از اتفاقات و حجم استقبال مردم از سیستم حمل ونقل عمومی در تعطیلات دوهفته‌ای پیش رو نداریم، فعالیت آن‌ها با روال عادی دنبال خواهد شد. وی با بیان کرد: افراد زیادی برای رفت وآمد به محل کار از حمل ونقل عمومی استفاده می‌کنند. از طرفی اعمال تعطیلی ساعت ۲۱ شب برای تردد خودرو‌های شخصی و ابهام در انتقال میزان بار آن بر سیستم حمل ونقل عمومی باعث شده است فعالیت اتوبوس‌ها تا ساعت ۲۰:۳۰ و قطارشهری تا ساعت ۲۲ در دستورکار باشد تا از ازدحام شهروندان جلوگیری شود.


احتمال افزایش ساعات کار ناوگان حمل ونقل

وی با بیان اینکه احتمال افزایش ساعت خدمات دهی در ناوگان حمل ونقل وجود دارد ادامه داد: در روز‌های ابتدایی نحوه استفاده شهروندان از وسایل حمل ونقل عمومی را رصد خواهیم کرد تا بر مبنای آن تصمیم درست درباره ادامه فعالیت این ناوگان گرفته شود.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهردار مشهد گفت: در هفته‌های گذشته که محدودیت‌های ساعتی برای فعالیت مشاغل اعمال شد، حجم مسافران ناوگان اتوبوس رانی تغییر نکرده است، اما در قطارشهری با کاهش بیست درصدی مسافر از زمان اعمال ممنوعیت فعالیت مشاغل مواجه شده ایم.

کاظمی افزود: فعالیت تاکسی‌ها و تاکسی‌های اینترنتی در زمان اعمال محدودیت‌ها مانعی ندارد، اما باید برای فعالیت برخی کارکنان فعال در حوزه خدماتی، درمانی و ... تمهیداتی در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: اعمال جریمه و بازدارندگی از تردد خودرو‌ها به وسیله دوربین‌های ترافیکی درون شهری انجام خواهد شد؛ به همین دلیل باید در زمینه سهمیه پلاک دستگاه‌های خدماتی و درمانی تصمیم گیری شود.
وی افزود: با هماهنگی پلیس راهور ۵۶۰ دوربین سازمان ترافیک شهرداری تردد خودرو‌ها را در ساعات غیر مجاز ثبت خواهند کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->