فروش فوق‌العاده ۹ محصول ایران خودرو ویژه (اسفند ۱۴۰۳) آغاز شد + جزئیات پارلمان رژیم صهیونیستی: باید همه مردان غزه کشته شوند فروش بدون قرعه‌کشی ۳ خودرو سایپا از امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات تداوم روند کاهش قیمت طلا در مشهد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرازیرشدن پول حقیقی‌ها به بورس | شاخص کل ۵۶ هزار واحد مثبت شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری!
سرخط خبرها

پیش‌بینی روند صعودی معاملات بورس در آذرماه

  • کد خبر: ۵۰۴۸۵
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۷
  • ۱
پیش‌بینی روند صعودی معاملات بورس در آذرماه
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته آذرماه شرایط مثبتی در انتظار معاملات بورس است، البته باید بازار به تعادل برسد تا سهامداران با تحلیل منطقی اقدام به خرید و فروش سهام کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، بهزاد صمدی افزود: بازار سهام بعد از تجربه صعود پرشتاب و ورود شاخص بورس به کانال ۲ میلیون واحد به یکباره وارد مرحله فشار عرضه شد و شاخص کل تا کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد پایین آمد.

وی اضافه کرد: واقعیت اینکه در ادامه روند اصلاحی شاخص بورس، سهامداران به دلیل وجود برخی از خوش‌بینی‌ها مانند حمایت حقوقی‌ها و حمایت صندوق توسعه ملی از بازار در انتظار بازگشت رشد بودند، اما به دلیل نیاز بازار به اصلاح، برای مدتی طولانی شاهد روند منفی در بازار بودیم.

وی به عوامل تاثیرگذار در بازگشت روند صعودی بازار تاکید کرد و افزود: در ابتدا انتشار خبر انتقال پول از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه توانست تا حدودی در روند بازار تاثیرگذار باشد و از شتاب هیجان موجود بکاهد.

صمدی ادامه داد: در کنار خبر تامین مالی از صندوق توسعه ملی، موضوع کاهش سود سپرده بین بانکی به کمتر از ۲۰ درصد، افزایش وجه تضمین اعتبار به ۳۵ درصد، کاهش زمان پیش‌گشایش به ۱۵ دقیقه و مشخص شدن نتیجه انتخابات امریکا از دیگر عواملی بودند که به شدت بر روند بازار تاثیرگذار بودند و زمینه روند صعودی شاخص بورس در بازار را فراهم کردند.

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: حمایت‌های صورت گرفته از سوی رییس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد از بورس در بازگشت بازار از محدوده یک میلیون و ۲۱۳ هزار واحد بی‌تاثیر نبوده است.

وی با بیان اینکه معاملات بورس به لحاظ تکنیکالی به محدوده اشباع فروش رسیده و از آمادگی لازم برای بازگشت به صعود برخوردار است، گفت: از یک هفته گذشته اندیکاتور شاخص، قدرت نسبی شاخص کل را شکست که این موضوع اتفاق مهمی بود و باعث افزایش تقاضا در بازار شد.

صمدی روند معاملات بورس در آذرماه را پیش‌بینی کرد و گفت: پارامتر‌های بنیادی و تاثیرگذار بر معاملات بورس در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارند که این موضوع می‌تواند سیگنال مناسبی برای بازار و تداوم روند صعودی شاخص بورس باشد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: قیمت برخی از محصولات جهانی به خصوص مس در دو روز گذشته به دلیل رشد ۱۷۰ دلاری توجهات را به سمت خود جلب کرد، قیمت این محصول همچنان در روند صعودی قرار دارد که به نظر می‌رسد در میان‌مدت شاهد تداوم روند آن باشیم.

وی افزود: قیمت محصولات پتروشیمی همچنان در روند صعودی قرار دارد که این موضوع به طور قطع تاثیر بسزایی در روند تولید و فروش شرکت‌ها خواهد داشت و در بورس کالا نیز همچنان روند فروش شرکت‌ها به صورت صعودی دنبال می‌شود.

صمدی به گزارش مطلوب ۶ ماه شرکت‌ها و سود‌های محقق شده اشاره کرد و گفت: دلار نیمایی همچنان در محدوده ۲۵ هزارتومان قراردارد که می‌تواند به عنوان عامل مهمی در روند سودسازی شرکت‌های دلاری باشد.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: تولید و فروش شرکت‌ها همچنان در روند خوبی قرارداد که باعث می‌شود خوش‌بینی‌ها نسبت به گزارش فصل پاییز نیز مانند دو فصل نخست سال جاری باشد.

وی گفت: انتظار می‌رود با توجه به بهبود وضعیت تکنیکالی شاخص بورس بعد از یک اصلاح کوتاه‌مدت شاهد ایجاد تعادل در معاملات بازار باشیم که به نظر می‌رسد با تثبیت پارامتر‌های بنیادی، شاخص بورس در آذر ماه به روند صعودی بازگردد.

به گزارش ایرنا، شاخص بورس از ابتدای سال جاری وارد مدار صعود شد و تا نیمه مرداد به بالای ۲ میلیون واحد رسید. از آن زمان شاخص بورس وارد اصلاح شد تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد پایین آمد.

با توجه به فاکتور‌های مثبت داخلی و بین المللی از هفته گذشته بورس صعودی شد و انتظار می‌رود این روند صعودی ادامه‌دار باشد.
 
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
0
0
چرادارندگان سهام عدالت اختیارسهام خودراندارند؟!!!!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->