تاکید استاندار خراسان رضوی: لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد
سرخط خبرها
در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی مطرح شد

جامعه‌ای توانمند است که در حوزه فرهنگ و اقتصاد قوی باشد

  • کد خبر: ۵۰۵۰
  • ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۶
جامعه‌ای توانمند است که در حوزه فرهنگ و اقتصاد قوی باشد
علیرضا رزم حسینی: گرچه تحریم‌ها وجود دارند، تشدید شده و مشکلاتی را ایجاد کرده‌اند، اما ظرفیت‌های فراوانی در ایران وجود دارد که می‌بایست از آن‌ها برای رفع مشکلات بهره گرفت

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم حسینی روز یکشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی افزود: گرچه تحریم‌ها وجود دارند، تشدید شده و مشکلاتی را ایجاد کرده‌اند، اما ظرفیت‌های فراوانی در ایران وجود دارد که می‌بایست از آن‌ها برای رفع مشکلات بهره گرفت.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی نباید دست روی دست گذاشت بلکه باید هر میزان که می‌توان کار کرد و از انجام کار‌ها هر چند هم اندک منصرف نشد. بر این اساس می‌بایست در حوزه فرهنگ و اقتصاد چنان قوی بود که هیچ کسی در داخل و خارج نتواند نارضایتی ایجاد کند. مردم مسئولیت را به صورت امانت به ما سپرده اند و باید هر میزان که می‌توانیم برای آن‌ها و رفع مشکلاتشان کار کنیم.
استاندار خراسان رضوی وحدت را رمز موفقیت در این مسیر ذکر و بیان کرد: هم اینک چنین وحدتی در اهداف و اجرای امور بین مسئولان در این استان وجود دارد.
وی نظام جمهوری اسلامی ایران را مردم پایه و مبتنی بر اسلام و ولایت فقیه توصیف و بیان کرد: اگر می‌خواهیم این نظام مقدس استمرار داشته باشد باید جامعه را توانمند نماییم. جامعه‌ای توانمند است که در حوزه فرهنگ و اقتصاد قوی باشد. به این منظور می‌بایست تورم، بیکاری و آسیب‌های اجتماعی مهار شده و کاهش یابند.

۹۳ تفاهمنامه معین اقتصادی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: تاکنون در چارچوب اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی ۸۸ تفاهمنامه با معین‌های اقتصادی امضا شده است. پنج مورد تفاهمنامه معین‌های اقتصادی نیز امروز ۲۴ شهریور ماه به امضا رسید.
علی رسولیان افزود: مطابق برنامه زمانبندی مصوب برای هزار و ۱۲۵ روستا به عنوان محور توسعه مناطق روستایی خراسان رضوی سه هزار و ۵۰۰ پروژه توسط معین‌های اقتصاد مقاومتی عملیاتی می‌شوند.
وی گفت: با مجموع تفاهم نامه‌های امضا شده در سطح خراسان رضوی ۱۲۸ هزار و ۶۲۱ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد که اجرای آن‌ها ۱۶۳ هزار و ۹۱۴ فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.

۸۸۰ هزار میلیارد ریال موافقتنامه سرمایه گذاری در مشهد امضا شد
فرماندار مشهد گفت: جذب ۸۸۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در قالب امضای ۳۷۶ پروژه در این شهرستان افزون بر ۱۰۶ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد می‌کند.
حسن هاشمی نیز افزود: تاکنون هشت نشست این ستاد پیرامون وضعیت شهرستان مشهد با ۴۵ مصوبه برگزار شده است. از این تعداد ۳۶ مصوبه ستاد مقاومتی خراسان رضوی در خصوص مشهد اجرایی شده و ۱۹ مصوبه در حال اجرا است.
وی شمار معین‌های اقتصادی شهرستان مشهد را در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی هشت مورد اعلام و بیان کرد: شهرداری مشهد، سپاه استانی امام رضا (ع) و شرکت ایران خودروی خراسان در زمره این معین‌های اقتصادی قرار دارند.

پیش بینی هشت درصد رشد
شهردار مشهد نیز در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: رشد اقتصادی در این کلانشهر برای امسال هشت درصد پیش‌بینی شده است. در این راستا باید برای ۶۷ هزار نفر شغل ایجاد و همچنین ۳۲۰ هزار میلیارد ریال پروژه اجرا شود.
محمدرضا کلایی بودجه سالانه شهرداری مشهد را ۹۰ هزار میلیارد ریال ذکر و بیان کرد: در چارچوب طرح مثلث توسعه اقتصادی و همکاری استاندار خراسان رضوی حذب ۸۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در مشهد پیش بینی شده است. بیشترین تمرکز در این مسیر حرکت مطابق برنامه است که از سند بالادستی و چارچوب روشن برخوردار است.

حمایت از سرمایه گذاران
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی هم در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان گفت: میزان کنونی بیکاری آزاردهنده و موجب نارضایتی مردم است، هرچند که این میزان در خراسان رضوی نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است، اما با توجه به سطح درآمد‌ها همین حد از بیکاری هم قابل قبول نیست.
حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر افزود: سرمایه گذاران باید مورد حمایت قرار گیرند تا درگیر در روند‌های اداری نشوند. می‌بایست به منظور تحقق این مهم مدت زمان مشخص برای طرح‌های سرمایه گذاری و تایید درخواست آن‌ها در نظر گرفته شود تا سرمایه‌گذاران معطل نشوند.

دولت روی ریل اقتصاد مقاومتی
یکی از نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: هم اینک دولت روی ریل اقتصاد مقاومتی افتاده و این موضوع جای تقدیر و تشکر دارد، هرچند که باید پیش از این‌ها به این موضوع پرداخته می‌شد.
جواد کریمی قدوسی افزود: باید از فرصت سرمایه‌هایی که هر سال به وسیله زائران و گردشگران به مشهد می‌آید در جهت کاهش بیکاری و توسعه اقتصادی بیشترین استفاده صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->