شکارچیان غیرقانونی، محیط‌بان پارک ملی گلستان را به شهادت رساندند + جزئیات و عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل مرد جوان با ضربات چاقو در کیانشهر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف سه خودرو در قوچان خراسان رضوی با ۶ مصدوم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ مفقودی در انفجار بندر شهید رجایی عوارض و نشانه‌های زایمان زودرس این را برای شما مشهدی‌ها می‌نویسم دستور رسیدگی فوری به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی افزایش قربانیان و مجروحان انفجار بندر شهید رجایی | ۸ کشته و ۶ مفقود و ۷۵۲ مجروح (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت‌به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار
سرخط خبرها

نجات ۱۸۰ چکاوک از چنگ شکارچی پرندگان

  • کد خبر: ۵۰۵۳۵
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
نجات ۱۸۰ چکاوک از چنگ شکارچی پرندگان
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مشهد از دستگیری صیادی خبر داد که با نصب تور هوایی ۱۸۰قطعه چکاوک را در اطراف مشهد صید کرده بود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مشهد از دستگیری صیادی خبر داد که با نصب تور هوایی ۱۸۰قطعه چکاوک را در اطراف مشهد صید کرده بود.

مرتضی شیرزور در این باره به خبرنگار ما گفت: مأموران یگان حفاظت محیط زیست هنگام گشت‌زنی و پایش بخش رضویه دشت روستای نریمانی، یک صیاد حرفه‌ای و سابقه‌دار را که اقدام به صید پرندگان وحشی از طریق نصب تور هوایی کرده بود دستگیر کردند.

وی با اشاره به اینکه از متهم ۴ رشته تورهوایی و ۵۵ قطعه چکاوک صیدشده کشف و توقیف شد، بیان کرد: برابر اطلاعات به دست آمده مشخص شد که متهم فردی سابقه‌دار است و احتمال صید پرندگان بیشتر نیز وجود دارد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مشهد با بیان اینکه پس از هماهنگی قضایی، محل زندگی این فرد نیز بررسی شد، افزود: این عملیات با همکاری پاسگاه انتظامی آبروان صورت گرفت و ۱۳۱ قطعه پرنده چکاوک و ۲ رشته تورهوایی کشف و ضبط شد.

شیرزور ادامه داد: متخلف به همراه ادوات مکشوفه به پاسگاه انتظامی آبروان منتقل و پس از هماهنگی، خودرو وی به دستور قاضی شعبه تخصصی محیط زیست به پارکینگ منتقل و متخلف نیز پس از تکمیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.


شکار شکارچیان قبل از شکار

وی در ادامه به جزئیات پرونده دیگری اشاره کرد و گفت: مأموران یگان حفاظت محیط زیست مشهد با همراهی فرماندهی پاسگاه انتظامی سد کارده، هنگام پایش منطقه حفاظت شده ارس سیستان یک گروه شکارچی غیرمجاز را قبل از اینکه موفق به شکار شوند دستگیر کردند.

شیرزور با اشاره به اینکه از متخلفان یک قبضه اسلحه شکاری دولول کالیبر ۱۲ به همراه ۱۳ تیرفشنگ ساچمه و ۱۴ تیرفشنگ غیرمجاز چهارپاره کشف شد، خاطرنشان کرد: ۲ دستگاه بیسیم دستی، یک دوربین چشمی به همراه یک پرده مخصوص شکار کبک و یک تبر از دیگر کشفیات در این پرونده بوده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مشهد ادامه داد: موتورسیکلت تریل این متخلفان نیز توقیف شد. متخلفان به همراه ادوات مکشوفه به پاسگاه انتظامی سد کارده منتقل و بازداشت شدند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->