حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس اعلام جرم کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ نظامی، اقتصادی و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن است | مقاومت مردم در برابر دین‌زدایی از جامعه سابقه‌ای تاریخی دارد تیزر | پخش روایتی از حضور رهبر انقلاب در عزاداری شب عاشورای حسینیه امام خمینی(ره) از شبکه دو اولین تصاویر از عناصر پ.ک.ک در حال امحای سلاح‌هایشان پ.ک.ک به طور رسمی خلع سلاح خود را کلید زد سرلشکر حاتمی از پایگاه هوایی شهید لشگری بازدید کرد ۱۵ فلسطینی در غزه از بامداد امروز تاکنون به شهادت رسیدند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به کشته شدن ۸۹۰ نظامی اسرائیلی در جنگ غزه اذعان کرد ادعا‌ی کواکبیان درباره کاترین شکدم در ایران تکذیب شد حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

روحانی: خداروشکر که شر ترامپ از سر مردم آمریکا و سایر جهان کم شد

  • کد خبر: ۵۰۷۴۶
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹
روحانی: خداروشکر که شر ترامپ از سر مردم آمریکا و سایر جهان کم شد
رئیس جمهور گفت: دولت آینده آمریکا باید کار‌های بزرگی را انجام دهد و بتواند در برابر آن همه اقداماتی که چهره آمریکا را تخریب کرد تا حدی شرایط را جبران کند.

 به گزارش شهرآرانیوز، حسن روحانی رئیس جمهور در نشست امروز هیئت دولت با اشاره به مقاومت ملت در برابر دشمنان گفت: یکی از مظاهر بزرگ پیروزی ملت ایران در شکست حتمی و قطعی دشمن در جنگ اقتصادی، پایان دوره ترامپیست است.

 

وی افزود: ترامپ بدترین جنایت‌ها را در تاریخ آمریکا نسبت به ملت‌های مستقل به ویژه ملت ایران، ملت فلسطین و سایر ملت‌های که تحت ظلم این کشور قرار داشتند، انجام داد و شکست این فرد به خاطر شکست در مجامع بین‌المللی و حقوقی، شکست در معیار‌های اخلاقی و در افکار عمومی جهان بود و بالاخره در افکار عمومی ملت آمریکا هم شکست خورد.

 

روحانی با اشاره به اقدامات ضد انسانی، تروریستی و ظالمانه ترامپ نسبت به ملت ایران گفت: حتی ما در دوران کرونا هم عملکرد این فرد را دیدیم که در این دوران هم هر روز به تحریم و فشار خود اضافه می‌کرد. صندوق بین‌المللی می‌خواست به ملت ما ۵ میلیارد دلار برای مسائل پزشکی و مقابله با کرونا کمک کند، ولی همین گروهی که در کاخ سفید حاکم بودند مخالفت کردند و نگذاشتند مردم راحت‌تر بتوانند با شرایط بهتر در برابر این بیماری سخت مقابله کنند.

 

وی تاکید کرد: علت شکسته ترامپ سیاست‌های غلط خارجی، سیاست‌های غلط بهداشتی و اقدام نظامی نژادپرستانه اش بود. او برای همه غیر قابل اعتماد بود و رفتار‌های عوام فریبانه و پوپولیستی را ادامه داد و خدا را شکر که این شر از سر مردم آمریکا و سر مردم منطقه کم شد.

رئیس جمهور تصریح کرد: دولت آینده آمریکا باید کار‌های بزرگی را انجام دهد و بتواند در برابر آن همه اقداماتی که چهره آمریکا را تخریب کرد تا حدی شرایط را جبران کند و اشتباهات گذشته را انجام ندهد.

 

وی تصریح کرد: امیدواریم دولت آینده آمریکا سیاست‌های ترامپ نسبت به ایران را با صراحت محکوم کند و سیاست‌های نادرستی که دولت قبل آمریکا در طول تا ۴ سال اعمال کرد را جبران کند.

 

روحانی یادآور شد: سیاست جمهوری اسلامی ایران همانطور که بار‌ها تاکید کردیم، تعهد در برابر تعهد، اقدام در برابر اقدام، کاهش تنش در برابر کاهش تنش، احترام در برابر احترام و تعهدات بین المللی در برابر تعهدات بین‌المللی است، اگر چنین اراده‌ای در برابر حاکمان آینده آمریکا وجود داشته باشد به نظر من حل مسئله بسیار آسان است و ایران و آمریکا می‌توانند تصمیم بگیرند به شرایط ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ برگردند و این می‌تواند مسیر و شرایط را کاملاً تغییر دهد. گره اصلی می‌تواند با یک اراده و تصمیم باز شود.

 

وی گفت: البته برنامه‌های ما تدوین شده است و برنامه را هم بر آن مبنا اجرا کردیم، اما در عین حال همواره این چنین بوده اگر مشکلی برای مردم در زندگیشان پیش آمده از طریق فشار‌های ناحق غیر انسانی کاخ سفید بوده است و هر زمانی آن‌ها به تعهدات بین‌المللی برگردند آن شرایط عوض خواهد شد.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: ما در طول چهار سال قبل از سال ۹۷ با تلاش ملت، همه دست اندرکاران، دولت و قوای دیگر دستاورد‌های خوبی داشتیم و ارقام را وقتی برای دوران بلندمدت ایران ملاحظه می‌کنیم می‌بینیم دستاوردها، دستاورد‌های قابل ملاحظه‌ای است.

 

روحانی ادامه داد: ما اگر سال‌های قبل از جنگ اقتصادی را مقایسه کنیم می‌بینیم در بسیاری از شاخص‌های مهم اقتصادی پیشرفت ملموس داشتیم، برای مثال در رشد تولید ناخالص ملی، ما به صورت متوسط در ۴۱ سال، یک و نیم است که در سه سال ۹۴ تا ۹۶ رشد اقتصادی ما ۴.۸ است و رشد اقتصادی ما بیش از ۳ برابر شده است. در بحث اشتغال هم رشد ۲.۶ برابر داشتیم. تورم هم در این سه سال (۹۴-۹۵-۹۶) تقریباً نصف شده است، همه شاخص‌ها نشان می‌دهد دولت جمهوری اسلامی ایران در طول سه تا چهار سال قبل از شروع جنگ اقتصادی سیاست درست، عملکرد درست و قابل مقایسه و قابل ارائه با دوره بلند مدت تاریخ اقتصادی ایران داشته است.

 

وی گفت: ما در این سه سال اخیر در یک جنگ تمام عیار بودیم و باز ملت ما مقاومت و ایستادگی کرد و بحث تولید هم توانستیم رشد خوبی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم دولت آینده آمریکا سیاست‌های ترامپ نسبت به ایران را با صراحت محکوم کند و سیاست‌های نادرستی که دولت قبل آمریکا در طول تا ۴ سال اعمال کرد را جبران کند.

 

روحانی یادآور شد: سیاست جمهوری اسلامی ایران همانطور که بار‌ها تاکید کردیم، تعهد در برابر تعهد، اقدام در برابر اقدام، کاهش تنش در برابر کاهش تنش، احترام در برابر احترام و تعهدات بین المللی در برابر تعهدات بین‌المللی است، اگر چنین اراده‌ای در برابر حاکمان آینده آمریکا وجود داشته باشد به نظر من حل مسئله بسیار آسان است و ایران و آمریکا می‌توانند تصمیم بگیرند به شرایط ۲۰ زانویه ۲۰۱۷ برمی گردند و این می‌تواند مسیر و شرایط را کاملاً تغییر دهد. گره اصلی می‌تواند با یک اراده و تصمیم باز شود.

 

وی گفت: البته برنامه‌های ما تدوین شده است و برنامه را هم بر آن مبنا اجرا کردیم، اما در عین حال همواره این چنین بوده اگر مشکلی برای مردم در زندگیشان پیش آمده از طریق فشار‌های ناحق غیر انسانی کاخ سفید بوده است و هر زمانی آن‌ها به تعهدات بین‌المللی برگردند آن شرایط عوض خواهد شد.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: ما در طول چهار سال قبل از سال ۹۷ با تلاش ملت، همه دست اندرکاران، دولت و قوای دیگر دستاورد‌های خوبی داشتیم و ارقام را وقتی برای دوران بلندمدت ایران ملاحظه می‌کنیم می‌بینیم دستاوردها، دستاورد‌های قابل ملاحظه‌ای است.

 

روحانی ادامه داد: ما اگر سال‌های قبل از جنگ اقتصادی را مقایسه کنیم می‌بینیم در بسیاری از شاخص‌های مهم اقتصادی پیشرفت ملموس داشتیم، برای مثال در رشد تولید ناخالص ملی، ما به صورت متوسط در ۴۱ سال، یک و نیم است که در سه سال ۹۴ تا ۹۶ رشد اقتصادی ما ۴.۸ است و رشد اقتصادی ما بیش از ۳ برابر شده است. در بحث اشتغال هم رشد ۲.۶ برابر داشتیم. تورم هم در این سه سال (۹۴-۹۵-۹۶) تقریباً نصف شده است، همه شاخص‌ها نشان می‌دهد دولت جمهوری اسلامی ایران در طول سه تا چهار سال قبل از شروع جنگ اقتصادی سیاست درست، عملکرد درست و قابل مقایسه و قابل ارائه با دوره بلند مدت تاریخ اقتصادی ایران داشته است.

 

رئیس‌جمهور گفت: ما در این سه سال اخیر در یک جنگ تمام عیار بودیم و باز ملت ما مقاومت و ایستادگی کرد و بحث تولید هم توانستیم رشد خوبی داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: این نشان می‌دهد که مردم ما در سخت‌ترین شرایط بهترین تلاش‌ها را انجام دادند.

 

روحانی در خصوص اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در روز‌های اخیر گفت: مردم ما کار بزرگی را انجام دادند، آماری که دیشب از قرارگاه به دستم رسید نشان می‌دهد به طور متوسط رعایت دستورالعمل‌ها بالای ۹۰ درصد است و این افتخارآمیز است.

 

رئیس جمهور تصریح کرد: مردم ما کار بسیار بزرگی کردند، می‌دانم این کار چقدر سخت است، اینکه مغازه داری کسب و کار خودش را تعطیل کند و کارگری کارش تعطیل شود چقدر سخت برای مردم می‌گذرد، با این حال، اما مردم همه به صحنه آمدند و واقعاً کار بزرگ مردم انجام دادند.

 

وی افزود: شما می‌بینید مردم چه حماسه بزرگی را آفریدند شبیه آنچه در فروردین بود و توانستند ویروس را کنترل کنند، انشاالله ما در پایان این هفته هم خواهیم دید که شرایط تغییر خواهد کرد.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: هیچ راهی برای مقابله با ویروس کرونا وجود ندارد جز رعایت محدودیت ها، فاصله گرفتن و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی. حال ممکن است در آینده به واکسن هم برسد، ولی امروز هیچ راهی جز این‌ها نداریم.

 

روحانی تصریح کرد: ما برای کمک به مردم دستورالعمل‌هایی را تصویب کردیم که این‌ها همه اجرایی خواهد شد، صدهزارتومانی که برای ۳۰ میلیون جمعیت در نظر گرفتیم برای ماه آذر و سه ماه بعد انجام خواهد شد. مردم همچنین می‌توانند وام یک میلیون تومانی را هم دریافت کنند.

 

وی در ادامه ضمن قدردانی از رهبر معظم انقلاب بابت میزبانی و تدارک جلسه روز گذشته گفت: رهبر معظم انقلاب در این جلسه دستورات و نکات بسیار خوبی را برای حمایت از مردم و جهش تولید مطرح کردند. دو دستور ویژه به وزیر صمت و وزیر نفت جهت جهش تولید دادند که این وزارتخانه‌ها باید برنامه‌ریزی کنند و برنامه‌های خود را آماده کنند. ما این دستورات را امروز مرور کردیم و این دستورات را پیگیری خواهیم کرد.

 

روحانی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه طبق دستورات رهبر انقلاب سیاست بودجه امسال و سال آینده را پیگیری می‌کنند. درباره شرکت‌های دانش بنیان، رسیدگی به اقشار کم درآمد و صرفه جویی‌های لازم در آب و گاز هم به وزرای مربوطه دستوراتی داده شد که آن‌ها را دنبال می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم دستورات ایشان را هرچه سریع‌تر در دولت و ستاد اقتصادی بررسی نهایی و اجرا و عمل کنیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->