ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد معلمان باید نقش آفرینی بیشتری در زمینه ارتقای کیفی تدریس و روش‌های آموزشی داشته باشند هشدار پلیس فتا درباره جعل هویت در فضای مجازی آخرین آمار جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی + اسامی پیکرهای احرازهویت‌شده‌ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم؟ جزئیات زمان‌بندی نقل‌وانتقالات دانشجویان اعلام شد سرکنسول‌ها و نمایندگان کشور‌های خارجی در مشهد به تماشای جاذبه‌های خراسان‌رضوی رفتند بلایای طبیعی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند چرا اندازه دور کمر با افزایش سن، بیشتر می‌شود؟ پیش‌بینی بارش باران و خنک‌ترشدن هوا در برخی استان‌ها از فردا (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوشیدنی‌های خانگی مؤثر در سم‌زدایی کبد توصیه به بانوان در سنین باروری: مشاوره بارداری بگیرید یاری انسان‌دوستانه | ارسال ۱۰۰ واحد خون از خراسان رضوی به بندرعباس پس از حادثه انفجار اسکله شهید رجایی سرانه مصرف سالیانه لبنیات در ایران، ۱۷۰ کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی سقف و کف حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + میزان افزایش حقوق‌ها با اجرای متناسب‌سازی
سرخط خبرها

اعترافات تازه «بهلول» متهم پرونده جنجالی قتل، شیما ۱۵ ساله

  • کد خبر: ۵۱۴۵۶
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
اعترافات تازه «بهلول» متهم پرونده جنجالی قتل، شیما ۱۵ ساله
تازه‌ترین اعتراف مردی ۶۲ساله به نام بهلول که راز گم شدن دختری به نام شیما را در سینه دارد: «جسد شیما را در جاده چالوس رها کردم و وقتی دستگیر شدم، برای اینکه زمان بخرم، به دروغ مدعی شدم جسد را در حاشیه رود ارس رها کرده‌ام.»

به گزارش شهرآرانیوز، شیما دختر نوجوانی بود که ۲۶ مرداد سال گذشته ناپدید شد. او آخرین بار برای خرید از خانه بیرون رفت و دیگر برنگشت. تحقیقات پلیس نشان می‌داد که وی آخرین بار حوالی ترمینال بیهقی تهران بوده که با بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته ترمینال، مشخص شد که مردی او را سوار بر خودروی پژو پارس سفید کرده و با خود برده است.

 

مالک خودرو مردی ۶۲ساله به نام بهلول بود که بازداشت شد اما ادعا کرد از سرنوشت شیما خبری ندارد. این مرد آزاد شد اما مدتی قبل با انتشار فیلمی در شبکه‌های اجتماعی که در آن پدر شیما از رئیس قوه قضاییه برای پیدا کردن دخترش کمک می‌خواست، رسیدگی به پرونده ازسر گرفته شده و بهلول که تنها مظنون پرونده بود بار دیگر بازداشت شد.

 

او این بار در جریان تحقیقات گفت: با ماشینم مسافرکشی می‌کردم. یک روز شیما سوار ماشینم شد و با هم حرف زدیم. در میان صحبت‌هایش متوجه شدم که با خانواده‌اش قهر کرده و نمی‌خواهد به خانه برود. چون تنها زندگی می‌کردم شیما را به خانه‌ام دعوت کردم و گفتم می‌تواند تا زمانی که با خانواده‌اش آشتی نکرده در خانه من بماند.

 

وی در ادامه گفت: او حدود ۲هفته در خانه‌ام بود اما من وی را نکشتم و مرگ او یک حادثه بود. او مشکل خاصی نداشت اما یک روز صبح از خواب بیدار شدم و دیدم شیما نفس نمی‌کشد و مرده است. من هم جسد او را به زادگاهم بردم و کنار رود ارس دفن کردم.

 

بعد از اعتراف بهلول، ‌تیمی از کارآگاهان جنایی پایتخت راهی محلی شدند که بهلول نشانی‌اش را داده بود اما جست و جوی آنها در حاشیه رود ارس برای پیدا کردن جسد شیما نتیجه‌ای نداشت.

 

بازجویی از بهلول ادامه داشت و به‌نظر می‌رسید که او حقایق را کتمان می‌کند. تا اینکه دیروز ادعای تازه‌ای درباره محل دفن جسد پیش روی تیم تحقیق قرار داد. وی گفت: وقتی شیما حالش بد شد و جانش را از دست داد، جسدش را لای پتو پیچیدم و به سمت جاده چالوس رفتم. در بین راه توقف کردم و وارد یک جاده فرعی شدم. پس از آن جسد را همان حوالی رها کردم.

 

وی در پاسخ به این سؤال قاضی که چرا تاکنون ادعای دیگری را درباره محل دفن جسد مطرح کرده بودی؟ پاسخ داد: می‌خواستم کمی زمان برای خودم بخرم و مسیر تحقیقات را تغییر بدهم. درواقع نیتم این بود که روند تحقیقات در این پرونده طولانی‌تر شود تا شاید من آزاد شوم اما وقتی فهمیدم که آزادی در کار نیست، تصمیم گرفتم حقیقت را بگویم.

 

بعد از اعترافات تازه بهلول که دیروز در دادسرای جنایی تهران مطرح شد بازپرس جنایی از تیم تحقیق خواست با استعلام از کلانتری‌های مستقر در جاده چالوس تحقیق کنند که آیا در این مدت جسدی با مشخصات شیما در آنجا کشف شده است یا نه. از سوی دیگر گروهی از مأموران به همراه بهلول راهی منطقه خواهند شد تا با جست‌وجو در محلی که وی می‌گوید، شاید بتوانند آثاری از جسد پیدا کنند.

 

منبع: همشهری‌


اینجا بخوانید: جزئیات تکان‌دهنده قتل شیما ۱۵ ساله توسط بهلول + تصاویر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->