مادر بلاگرهای اینستاگرامی قاتلان مادرانگی‌های شما! مهلت انتخاب رشته دانشجو معلمان تمدید شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی | قربانی‌شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد
سرخط خبرها

تولید واکسن کرونا در ایران تا بهار ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۵۱۴۹۹
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۸
تولید واکسن کرونا در ایران تا بهار ۱۴۰۰
وزیر بهداشت گفت: تامین واکسن از طریق مجموعه کووکس، خرید از کمپانی‌های خارجی و تولید مشترک با کشور‌های دیگر در انستیتو پاستور مسیر‌های مختلفی است که برای تامین واکسن مورد نیاز دنبال می‌کنیم. واکسن ایرانی هم بعد از انجام فاز آزمایش انسانی در بهار ۱۴۰۰ تولید خواهدشد.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید نمکی روز چهارشنبه در حاشیه کمیته ملی واکسن کرونا افزود: امروز جلسه‌ای در مورد واکسن داشتیم قبلا خدمت مردم عرض کرده بودیم واکسن را از سه مسیر دنبال می‌کنیم یک مسیر واردات واکسن از مسیر کووکس است، مجموعه‌ای که سازمان بهداشت جهانی برای تهیه واکسن برای همه کشور‌ها دیده است. ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن را، چون هر فردی باید دو دوز واکسن بزند برای هشت میلیون و ۴۰۰ هزار نفر گروه‌های آسیب پذیر شامل افراد بالای ۶۵ سال و کسانی که بیماری خاص زمینه‌ای دارند، در قالب کووکس پیش خرید کرده ایم و به محض اینکه این واکسن را توزیع کنند ایران هم جزو کشور‌هایی است که این واکسن را دریافت و تزریق می‌کنیم.

وزیر بهداشت افزود: راه دوم خرید از منابع موثقی است که غیر از مجموعه سبد کووکس است که در دنیا تولید می‌کنند، هیچ کمپانی سازنده واکسن تا امروز گواهی تولید سازمان بهداشت را دریافت نکرده است. برخی از سازندگان واکسن در مراحل نهایی دریافت گواهی سازمان بهداشت جهانی هستند که به محضی که دریافت کردند امیدوارم بتوانیم پیش خرید واکسن را از آن‌ها به سرانجام برسانیم.

وی گفت: با کشور‌های مختلفی صحبت کرده ایم، همکارانی را فرستاده ایم تا از هیچ کشوری در زمینه تزریق واکسن برای جمعیت‌های مورد نیاز و هدف عقب نباشیم.

نمکی افزود: راه دیگری که دنبال می‌کنیم، تولید مشترک در مراکزی مثل انستیتوپاستور است که آن را هم دنبال می‌کنیم و امیدوارم در آینده نزدیک خبر‌های خوشی هم در این زمینه به مردم بدهیم.


آزمایش بالینی واکسن کشور‌های دیگر در ایران فقط در صورت تولید مشترک

 
وزیر بهداشت ادامه داد: شاید این خبر را شنیده باشید که برخی کشور‌ها واکسن کرونا را تزریق می‌کنند، این تزریق در قالب یک آزمایش بالینی به عنوان فاز نهایی است که توسط برخی سازنده‌ها در برخی کشور‌های منطقه شروع شده است، ما زیر بار این حرکت نرفتیم. گفتیم اگر کشوری می‌خواهد در ایران آزمایش بالینی یا کلینیکال ترایال بکند، حتما باید در قالب تولید مشترک با ما باشد در غیر این صورت اجازه آزمایش انسانی را در ایران به هیچ کشوری و هیچ کمپانی نداده ایم و نخواهیم داد. ا یکی از صاحبان تکنولوژی دنیا داریم قرارداد می‌بندیم که در قالب تولید مشترک در انستیتو پاستور، بتوانیم کلینیکال ترایال را انجام می‌دهیم و در قالب تولید مشترک باشد.

وی افزود: راه سوم با کمک شرکت‌های دانش بنیان به عنوان تولید داخل این حرکت را دنبال کنیم، با تکیه بر دانشمندان داخلی تا بتوانیم این کار را در داخل کشور با افتخار انجام دهیم. یکی از این شرکت‌های دانش بنیان مجوز مطالبه فاز انسانی را گرفت از روز‌های آینده این کار شروع می‌شود و برنامه ریزی شده است.  اگر این کار را دنبال کنیم اوایل سال آینده یعنی در بهار سال ۱۴۰۰ به عنوان یکی از تولید کنندگان مطرح واکسن در منطقه مطرح می‌شویم و نیاز‌های کشور را برآورده می‌کنیم.  


مرگ کرونا را به سمت دورقمی می‌بریم

نمکی گفت: از مردم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشکر می‌کنیم، با مراعات گسترده مردم و همکاری قرارگاه عملیاتی کرونا و نیز همکاری صدا و سیما، وزارت ارتباطات، وزارت راه و شهرسازی، دادستان‌های شهرستان‌ها با تلاش شبانه روزی همکاران در مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانی چهارمین یا پنجمین روز کاهش موارد مرگ و میر کرونا را تجربه کردیم.

وی گفت: البته مرگ یک بیمار هم برای ما تلخ است.  مجامع علمی بین المللی مرگ‌های بالای ۸۰۰ تا هزار نفری کرونا را برای ایران پیش بینی می‌کردند، اما مرگ‌ها نه تنها بالا نرفت بلکه همه سازمان‌های مردم نهاد، بسیج و هلال احمر به کمک آمدند و به تدریج مرگ‌ها را به سمت دورقمی کاهش می‌دهیم و با همین شتاب و همت به سمت مرگ‌های تک رقمی پیش می‌بریم و ورودی بیمارستان‌ها را هم به همین ترتیب کم می‌کنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: از همه مردم تقاضا دارم شرایط را مثل اردیبهشت ماه به سمت عادی انگاری و ساده پنداری نبرند. اگر دوباره دچار این توهم شویم که کرونا شکست خورد و عقب نشینی کرد باز دوباره از گوشه‌های زمین گل‌های تازه می‌خوریم به همین علت از مردم عزیز تقاضا می‌کنم،  رعایت کنند.

وی گفت: این مژده را هم به مردم می‌دهم که از ۱۶۰ شهری که قرمز بود بیش از ۱۳۰ شهر به نارنجی رفت،  گر چه حدود ۳۴ شهر‌های زرد به علت برخی غفلت‌ها به سمت قرمز رفت، اما وضعیت بسیار مطلوبتری نسبت به دو هفته پیش داریم و امیدوارم در روز‌های آینده باز هم با همراهی و همگامی مردم و رعایت همه اقشار و کسبه که دچار مشکلات اقتصادی هستند، اما با عشق با وزارت بهداشت همکاری کردند و همه دستگاه‌ها که کنار ما بودند، روز‌های بسیار بهتری را در کنار هم تجربه می‌کنیم.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->