ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش بهزیستی کشور به ماجرای خودکشی دختر ۱۵ ساله مشهدی

  • کد خبر: ۵۱۸۰۲
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
  • ۱
واکنش بهزیستی کشور به ماجرای خودکشی دختر ۱۵ ساله مشهدی
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور: خودکشی کودکان در مراکز بهزیستی بسیار کم و استثنائی است، اما همین یک موردی هم که اتفاق افتاده، نباید پیش بیاید. برای ما بسیار اهمیت دارد تا از بروز حتی یک مورد از این اتفاقات هم جلوگیری کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب‌الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره خودکشی دختر ۱۵ساله مشهدی در یکی از مراکز بهزیستی استان اظهار کرد: هفته گذشته از خودکشی یکی از دخترانی که در خانه سلامت دخترانِ در معرض آسیب نگهداری می‌شد، باخبر شدیم.

 

وی با اشاره به اینکه این دختر پیش از این یک بار پذیرش شده بود و بعد از آن مجددا نزد خانواده‌اش برگشته بود، افزود: خانواده این دختر صلاحیت لازم را برای نگهداری از فرزندانشان نداشتند. چراکه پدر خانواده در زندان و مادر خانواده معتاد بود و به همین دلیل دختر از خانه فرار کرده بود و مجدد وارد خانه سلامت دختران در معرض آسیب شد.

 

فرید با تاکید بر اینکه نه تنها این دختر، بلکه تمامی کودکان و نوجوانانی که در مراکز نگهداری می‌شوند دارای حکم قضایی هستند، افزود: این که در فضای مجازی شایعاتی مبنی بر این که خانواده قصد دیدار با فرزندشان را داشتند، اما از طرف مرکز بهزیستی این اجازه صادر نشده بود، کذب است. چراکه هیچ تمایلی برای دیدار با فرزند از طرف خانواده وجود نداشت.

 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بعد از وقوع این حادثه، بررسی‌های لازم از سوی دادستان مشهد و سازمان بهزیستی انجام شد، ادامه داد: در همان ابتدا اعلام کردیم که اگر قصوری از سوی نیروهای بهزیستی صورت گرفته باشد، برخورد لازم را با آن‌ها می‌کنیم. البته هنوز نظر دادستانی درباره علت ماجرا مشخص نشده است.

 

وی درباره چرایی وقوع چنین حوادثی در مراکز سازمان بهزیستی تصریح کرد: افرادی که وارد مراکز می‌شوند، اکثراً در خانواده‌های در معرض آسیب بزرگ شده‌اند. مخصوصاً کودکانی که وارد خانه‌های سلامت می‌شوند، خانواده‌های صددرصد دچار آسیب دارند و به همین دلیل کودک تحت مشکلات و استرس‌های زیاد قرار دارد.

 

فرید درباره اقدامات سازمان بهزیستی برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی در مراکز گفت: در مراکز بهزیستی که از فرزندان دچار آسیب نگهداری می‌شود، خدمات مشاوره و مددکاری را در نظر گرفته ایم که علاوه بر ارائه مشاوره، پیگیری مستمری درباره شرایط روانی و اجتماعی فرزندان بهزیستی داشته باشند تا بتوانیم از تکرار بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنیم.

 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: خودکشی کودکان در مراکز بهزیستی بسیار کم و استثنائی است، اما همین یک موردی هم که اتفاق افتاده، نباید پیش بیاید. برای ما بسیار اهمیت دارد تا از بروز حتی یک مورد از این اتفاقات هم جلوگیری کنیم.

 

فرید گفت: خانواده دختر نوجوانی که خودکشی کرده، دو فرزند ۸ساله و ۳ساله هم دارند که این دو کودک در مرکز شبه خانواده بهزیستی نگهداری می‌شوند.

 

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۷
0
0
ساعت خواب بهزبستي عين زندانه
اتفاقا روانشناسي در أمريكا با انگ افسرده رواني زدن و قرص اعصاب خودكشي جوانان أمريكا را چهل برابر كرده
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->