انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هدایت تحصیلی چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان دارد؟
سرخط خبرها

آخرین وضعیت کرونایی شهر‌ها از یکشنبه ۲۳ آذرماه + جدول مشاغل و شهر‌ها

  • کد خبر: ۵۲۴۳۷
  • ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۴
آخرین وضعیت کرونایی شهر‌ها از یکشنبه ۲۳ آذرماه + جدول مشاغل و شهر‌ها
اکنون در سطح کشور ۱۲ شهر در وضعیت قرمز، ۲۳۱ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۰۵ شهر در وضعیت زرد این بیماری قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین وضعیت کرونا در شهرهای کشور را تشریح کرد و گفت: اکنون در سطح کشور ۱۲ شهر در وضعیت قرمز، ۲۳۱ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۰۵ شهر در وضعیت زرد این بیماری قرار دارند. بنا بر اعلام رئیسی محدودیت ها برای وضعیت جدید شهرها از فردا اجرایی خواهد شد. همچنین مشهد، زاهدان، قم، اهواز، بندرعباس و ایلام مراکز استانی هستند که به وضعیت زرد درآمده اند.

 

دکتر علیرضا رییسی با اشاره به برگزاری جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا و گزارش های ارایه شده در جلسه گفت: به دنبال اقدامات انجام شده در هفته های اخیر، آخرین وضعیت کشور به این صورت است که در سطح کشور ۱۲ شهر در وضعیت قرمز، ۲۳۱ شهر نارنجی و ۲۰۵ شهر در وضعیت زرد بیماری کرونا قرار دارند.

 

فهرست شهرهای قرمز کرونا از یکشنبه ۲۳ آذرماهآخرین وضعیت کرونایی شهر‌ها از یکشنبه ۲۳ آذرماه + جدول مشاغل و شهر‌ها

 

وی افزود: این خبر خوبی است و نشان دهنده روند رو به کاهش بیماری در کشور است. اما لازم است هشدار و تذکر بسیار جدی نیز داشته باشم؛ ویروس نشان داده که غفلت از آن باعث می شود بیماری سریعا بازگردد، شعله ور شود و به تدریج شهرها، استانها و سطح کشور را قرمز کند و کشور را در معرض میزان بالای ابتلا و مرگ و میر قرار دهد. بنابراین به هیچ وجه نباید از این بیماری غفلت کرد.

 

وضعیت رنگبندی شهرها از یکشنبه ۲۳ آذرماه

آخرین وضعیت کرونایی شهر‌ها از یکشنبه ۲۳ آذرماه + جدول مشاغل و شهر‌ها

 

رییسی تاکید کرد: اگر اکنون تغییر رنگی در وضعیت شهرها صورت گرفته به دلیل رعایت پروتکلها، زحمات مردم و مسوولان و تعطیلی مشاغلی است که البته فشار زیادی هم به آنها وارد شد. این روند کاهشی نتیجه همه این زحمات است.

 

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه ۵۱ درصد ابتلا در موارد بیمارستانی و بستری، ناشی از دورهمی های خانوادگی است، گفت: خواهشم آن است که مردم خیلی این موضوع را جدی بگیرند بویژه در شب های منتهی به شب یلدا لازم است به این موضوع بسیار توجه شود. اگر غفلتی صورت گیرد تمام دستاوردها را از بین می برد.

 

آخرین وضعیت کرونایی شهر‌ها از یکشنبه ۲۳ آذرماه + جدول مشاغل و شهر‌ها

 

وی تاکید کرد: دورهمی ها به هیچ وجه نباید انجام شوند و مردم می توانند به شکل های دیگر آن را انجام داده و با اقوام به صورت مجازی در ارتباط باشند.

 

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه ۵۱ درصد ابتلا در موارد بیمارستانی و بستری، ناشی از دورهمی های خانوادگی است، گفت: خواهشم آن است که مردم خیلی این موضوع را جدی بگیرند بویژه در شب های منتهی به شب یلدا لازم است به این موضوع بسیار توجه شود. اگر غفلتی صورت گیرد تمام دستاوردها را از بین می برد.

 

آخرین وضعیت کرونایی شهر‌ها از یکشنبه ۲۳ آذرماه + جدول مشاغل و شهر‌ها


وی تاکید کرد: دورهمی ها به هیچ وجه نباید انجام شوند و مردم می توانند به شکل های دیگر آن را انجام داده و با اقوام به صورت مجازی در ارتباط باشند.

 

محدودیت‌های کرونایی جواب داد؛ کاهش مجدد شهرهای قرمز

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->