آشپزی با روغن سوسک و حشره + فیلم

  • کد خبر: ۵۲۷۶۷
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
پژوهشگران بلژيکی از روغن لارو حشرات کیک و کلوچه درست کردن، روغن حشره جایگزین کره در این محصولات شده. ترکیب یک چهارم روغن سوسک و سه چهارم کره معمولی مزه اصلی را حفظ می‌کند، ولی اگر نسبت به ۵٠ – ۵٠ برسه مزه سوسک ها قابل تشخیص هست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.