تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نشست مشترک رؤسای دانشگاه‌های ایران و افغانستان برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۵۲۸۹۰
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹
نشست مشترک رؤسای دانشگاه‌های ایران و افغانستان برگزار می‌شود
نشست مجازی انجمن رؤسای دانشگاه‌های ایران و افغانستان با موضوع «تبادل تجربه در زمینه تأثیر پژوهش‌های دانشگاهی بر جامعه» برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - دفتر امور بین‌الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان در‌این‌باره گفت: این گردهمایی با  موضوع «تبادل تجربه در زمینه تأثیر پژوهش‌های دانشگاهی بر جامعه» در روز پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور رؤسای دانشگاه‌های علامه طباطبایی، فردوسی مشهد و سیستان و بلوچستان از ایران، و کابل، هرات و بلخ از افغانستان به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

 

گفتنی است که دانشگاه سیستان و بلوچستان به‌عنوان یکی از اعضای اصلی «انجمن رؤسای دانشگاه‌های ایران و افغانستان» و همچنین به‌عنوان دبیرخانه اجرایی اقدامات اعتمادساز آموزشی قلب آسیا – پروسه استانبول در این نشست حضور خواهد داشت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->