درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم انجام بازدید دوره ای از وسایل بازی کودکان در بوستان های مشهد شهرداری مشهد پیشگام در خدمات آبرسانی به مواکب در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: هزینه‌های زیادی در حوزه توس و بولوار شاهنامه توسط مدیریت شهری صرف شده است | طرح تفصیلی توس دغدغه ۱۲ساله مردم به شمار می‌رود + فیلم معاون عمران شهرداری مشهد: باید ۷ پل دیگر بر روی بزرگراه پیامبراعظم(ص) ساخته شود شهردار منطقه ۱۲ مشهد: پیگیر طرح تفصیلی شاهنامه هستیم آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهم‌سطح سه‌راه فردوسی مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۹ شهریور ۱۴۰۴) مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد خبر داد: بهره‌برداری از ۱۵پروژه بزرگ شهری مشهد تا پایان امسال

  • کد خبر: ۵۲۹۹۰
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
شهردار مشهد خبر داد: بهره‌برداری از ۱۵پروژه بزرگ شهری مشهد تا پایان امسال
شهردار مشهد گفت: تا پایان امسال از مجموع ۵۰ پروژه بزرگ شهری مشهد، ۱۵پر‌وژه را افتتاح خواهیم کرد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، در حاشیه آیین بهره‌برداری از پارکینگ هوشمند زیرسطحی مجد با ظرفیت ۱۱۰۰ جای پارک و رونمایی از ۶۰۱ دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس و تاکسی نوسازی‌شده به‌طور هم‌زمان و با حضور رئیس‌جمهور محترم اسلامی ایران به‌صورت ویدئوکنفرانس، در جمع خبرنگاران گفت: پارکینگی که امروز شاهد آن هستیم، اولین پارکینگ هوشمند در کشور است و در عمل این امکان را می‌دهد که افراد از راه دور فضای پارک ماشین را رزرو کنند.

همچنین این پارکینگ برای معلولان امکانات ویژه‌ای دارد. این پارکینگ هوشمند دارای تجهیزات اطفای حریق، فن‌های تخلیه دود و آسانسور است. پارکینگ مجد باتوجه‌به تجهیزات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری‌اش، از پارکینگ‌های هوشمند شهر مشهد است. در مجموع پارکینگ مجد پارکینگی کاملا هوشمند است که سیستم پارکینگ‌های کشور را ارتقا داده است.

وی افزود: بخشی از ناوگان حمل‌و‌نقل ما تعویض شده و حدود۴۹۰ تاکسی و مجموعه‌ای از اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها به‌ویژه برای مناطق حاشیه‌ای و پیرامونی شهر امروز در اختیار این مناطق قرار گرفته است که امیدواریم با قراردادهایی که منعقد کردیم، تا پایان سال تعداد زیادی از اتوبوس‌ها را به چرخه فعالیت اضافه کنیم.


به‌گفته شهردار مشهد، از مجموع ۵۰ پروژه بزرگی که بر روی آن‌ها کار می‌کنیم، حدود ۱۵پروژه را تا پایان سال افتتاح خواهیم کرد.
وی ادامه داد: مجموعه مادر و کودک، بهره‌برداری از فاز اول تقاطع آزادگان، بهره‌برداری از زیرگذر شهید برونسی، ارتباط پلی شهرک شهید رجایی با شهرک شیرین، احداث بخشی از فضای کتابخانه‌های عمومی در مناطق کم‌برخوردار، پروژه‌های مرتبط با پیرامون آرامگاه فردوسی مشهد و همچنین بخش دیگری از پروژه‌ها که ابتدای هفته آینده با حضور وزیر میراث فرهنگی کشور، عملیات اجرایی‌شان آغاز می‌شود. در این میان مهم‌ترین پروژه، مجموعه تاریخی باغ‌خونی خواهد بود.


وی درباره مصوبه ۵۰۰۰ اتوبوس از سوی دولت افزود: ما نمی‌توانیم به امید این مصوبات باشیم. ما قراردادی با ایران‌خودرو دیزل بستیم و تلاش‌هایی را برای ورود اتوبوس برقی آغاز کردیم و قراردادی هم برای نوسازی و برقی‌شدن با مپنا داریم که با تکیه بر منابع خودمان پیش می‌رویم.


وی درباره پاک‌سازی حمل‌ونقل شهری در شرایط کرونا گفت: این موضوع جزو کارهای روزمره مدیریت شهری شده است، ولی متأسفانه ادامه‌دارشدن بیماری و شرایط نامناسب اقتصادی و سیاست‌های عمومی مشکل ایجاد کرده است. در همین چند روز گذشته شاهد بودیم که محدودیت ساعتی هم ترافیک شهر را افزایش داده است. دیروز هم گزارش‌هایی از اتوبوس‌رانی به دست ما رسید که بین ساعت‌های ۴ تا ۷ بعدازظهر، افراد زیادی از حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنند که نمی‌شود برای آن کاری کرد و از عهده ما خارج است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->