گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) «علی طیب‌نیا» وزارت اقتصاد را نپذیرفت غریب‌آبادی: ایران بر حق غنی‌سازی اورانیوم تأکید دارد تل آویو مدعی ترور جانشین فرمانده یگان ۴۴۰۰ حزب الله شد ارزیابی مثبت گروسی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گروسی مذاکرات رم را یک روز مثبت خواند ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود فرصتی به دیپلماسی برای منافع کشور آمار شهدای غزه به ۵۱ هزار و ۲۰۱ تن رسید (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) فارن‌پالسی از نیم نگاه آمریکا به ثروت‌های معدنی پاکستان پرده برداشت آیت‌الله علم‌الهدی: موزه دفاع مقدس اولویت نخست برنامه تفریحی‌فرهنگی زائران شود سخنگوی سازمان ملل: بیش از ۲ میلیون نفر در غزه در محاصره رژیم صهیونیستی هستند گزارش یونیسف از وضعیت اسف‌بار بیمارستان‌های کودکان در غزه | شرایط بسیار دشوار است کویت از نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد مهاجرانی: دولت از رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت استقبال می‌کند امیر خاموشی: هوانیروز برای انجام مأموریت‌های رزمی و پشتیبانی در آمادگی کامل قرار دارد قالیباف قانون اجازه افزایش سهام سرمایه دولت در بانک بین‌المللی ترمیم و شرکت آی‌اف‌سی را ابلاغ کرد هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، تشکیل جلسه خواهد داد حمایت یک حساب غیررسمی متعلق به بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، از ایران و فلسطین تحلیل سی‌ان‌ان از سفر وزیر دفاع عربستان به تهران | ریاض معتقد به غیرقابل پیش‌بینی بودن گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکاست اولین حضور معاون جدید پارلمانی دولت در صحن مجلس شورای اسلامی (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم مجلس با مسکوت‌ماندن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی مخالفت کرد تحلیلگر مسائل سیاسی: حل سریع مشکلات ایران و آمریکا بعید است | نتیجه مذاکرات به رفتار طرف مقابل بستگی دارد یک هواپیمای سبک در «ایلینوی» آمریکا سقوط کرد و ۴ نفر کشته شدند زلنسکی: باوجود اعلام آتش‌بس، روسیه به حملات خود ادامه می‌دهد رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، مولدسازی را تسریع و بهبود می‌بخشد
سرخط خبرها

وزیر راه و شهرسازی: مشکل جابه‌جایی واکسن کرونا نداریم

  • کد خبر: ۵۳۰۰۵
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۶
وزیر راه و شهرسازی: مشکل جابه‌جایی واکسن کرونا نداریم
وزیر راه و شهرسازی گفت: در هماهنگی با وزارت بهداشت هستیم و مشکلی برای جابه‌جایی واکسن کرونا نداریم و هر لحظه جزئیات را به ما اعلام کنند کار را انجام می‌دهیم.
به گزارش شهرآرانیوز، «محمد اسلامی» که امروز به‌منظور افتتاح فرودگاه "شهید سلیمانی" و چندین پروژه دیگر به استان خوزستان سفر کرده است، در جمع خبرنگاران در خصوص آمادگی این وزارتخانه برای حمل واکسن کرونا، گفت: مشکل جابجایی واکسن کرونا را نداریم و هر لحظه که وزارت بهداشت مقصد را اعلام کند آماده جابجایی و وارد کردن واکسن می‌شویم.

وی ادامه داد: مسئولی که در وزارت بهداشت آن صحبت را مطرح کردند به ما نگفتند و ما اطلاع نداریم این فرد با چه کسی صحبت کرده است.

 پیش‌تر «مصطفی قانعی» رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در برنامه‌ای تلویزیونی گفته بود ایران در اتحادیه جهانی واکسن کرونا (کوواکس) اعلام کرده که واکسن فایزر را نمی‌خواهد چرا که این واکسن به شرایط و الزاماتی مانند زنجیره سرد منفی ۷۰ درجه نیاز دارد و این امکانات در هواپیما‌ها و سیستم حمل و نقل ما وجود ندارد.

وزیر راه و شهرسازی هم چنین روز گذشته در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «اخیرا یکی از مسئولان اعلام داشته است که ایرلاین‌های ایرانی امکان حمل واکسن‌های کرونا را به کشور ندارند، آیا این موضوع صحت دارد؟»، گفت: ایرلاین‌ها و شرکت‌های هواپیمایی مشکلی برای جابه‌جایی و حمل واکسن کرونا ندارند و ما آمادگی حمل و جابه‌جایی این واکسن را داریم.

«تورج دهقانی» زنگنه رییس سازمان هواپیمایی کشوری نیز اعلام کرده است که هیچ مشکلی برای واردات واکسن کرونا وجود ندارد و اکنون دو شرکت هواپیمایی ایران ایر و ماهان شرایط لازم برای واردات انواع واکسن کرونا را دارند.

به گفته رییس سازمان هواپیمایی این سازمان طی بررسی‌ها و ارزیابی‌هایی که انجام داده به این نتیجه رسیده است که این دو ایرلاین هیچ مشکلی برای واردات انواع واکسن از جمله فایزر ندارند.

«شهرام آدم نژاد» معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی نیز حدود ۳ هفته پیش به ایرنا گفت: در یکی از فرودگاه‌ها اقدامات مربوط به تجهیز انبار‌ها برای نگهداری واکسن کووید ۱۹ آغاز شده است و به کمک دو ایرلاین، آماده تحویل و انتقال واکسن‌ها به کشور می‌شویم.

یک مشکل حمل واکسن توسط هواپیما، محدودیت مقدار دی اکسید کربن منجمد یا یخ خشک است، زیرا این ماده با گذشت زمان تبدیل به گاز شده و موجب کاهش هوای قابل تنفس در کابین هواپیما می‌شود.

بر اساس گزارش شرکت دی. اچ. ال درباره حمل ونقل واکسن، همه هواپیما‌های پهن پیکر می‌توانند حداکثر حدود یک تن یخ خشک در کانتینر‌های منجمد عایق بندی شده، حمل کنند.

شرکت پست آلمان به جای یخ خشک از کانتینر‌های دارای کسپول کایروپورت برای حفظ نمونه‌های آزمایشی واکسن‌ها استفاده کرده که با نیتروژن مایع، کالا‌ها را تا دمای منهای ۱۵۰ درجه سانتیگراد تا ۱۰ روز سرد نگه می‌دارد.

آنطور که معاون وزیر راه و شهرسازی به ایرنا گفت: راه حل بسیاری وجود دارد که با کمترین هزینه و با همین ناوگان کهنه بتوانیم موفق به ورود درست و صحیح واکسن‌ها به کشور شویم که زمان نهایی آن را وزارت بهداشت و درمان تعیین می‌کند.
 
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->