۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی!
سرخط خبرها

صدور بیش از ۱۳۰ شناسنامه برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی

  • کد خبر: ۵۳۰۱۲
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳
  • ۴
صدور بیش از ۱۳۰ شناسنامه برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: تاکنون بیش از ۱۳۰ شناسنامه برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی در سراسر کشور صادر شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به تصویب قانون صدور شناسنامه برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی اظهار کرد: طی تصویب این قانون در شورای نگهبان و تایید آئین نامه اجرایی به همه واحد‌های اجرایی سراسر کشور این موضوع ابلاغ شد.

ابوترابی با اشاره به اینکه بیش از ۱۳۲ شناسنامه برای این فرزندان صادر شده است، گفت: تاکنون در اصفهان یک مورد، زنجان ۸ مورد، کرمان ۱۹ مورد، همدان ۴۲ مورد صادر شده و ۴۸ شناسنامه آماده صدور و در تهران ۱۴ مورد صادر شده و تعدادی نیز در حال آماده صدور است.

او در ادامه بیان کرد: در این طرح بعد از اخذ درخواست فرد اگر زیر ۱۸ سال باشد با حضور مادر و اگر بالای ۱۸ سال باشد با حضور پدر باید برای درخواست شناسنامه تقاضا کند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور افزود: حداکثر سه ماه زمان برای پاسخگویی دستگاه‌های مسئول مقرر شده است و بعد از آن کمیسیون مستقر در استانداری‌ها به سازمان ثبت احوال ارجاع داده می‌شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
زینب
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۸
0
0
سلان خسته نباشید لاعرض معذرت میخواستم بدونم کسلنی که داخل ایران ۴۵ساله یا بیشتر زندگی می کنند تکلیفشون چیه بهشون شناسنامه میدند و اگر هم میدند باید چیکتر بکنند
Hariveh
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۸
0
0
اتباعی که در ایران متولد شدن و یک عمر بلاتکلیف زندگی کردن و حالا نوبت فرزندان شون هست که این درد بلاتکلیفی رو بر دوش بکشن،تحمل این رنج برای والدین دو چندان هست زیرا هم خودشان با این رنج بزرگ شدن و حالا باید ناظر رنج فرزندانشان هم باشن...واقعا کسی نیست تا صدای این قشر از جامعه رو بشنود...مسئولین در برابر خداوند عالم باید پاسخ گو باشن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۹
0
0
یا حضرت زینب هر چه سریعتر به بچه ها شناسنامه بدن به دخترای منم شناسنامه بدن
طیبه سادات شجاعی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
0
0
سلام لطفا برای افرادی ک پدرشون فاقد مدارک هست کاری کنید
منو خواهرم بخاطر نبود مدارک پدرم و نداشتن عقدیا طلاقنامه کارمون افتاده عقب..
خواهش میکنم رسیدگی کنید
خدا ان شاءالله اجرتون بده...
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->