قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | افزایش قیمت محصولات لبنی فعلا غیرقانونی است رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار وعده دولت برای پرداخت کامل مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز آینده اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مشکل صنعت چاپ و بسته‌بندی واردات انحصاری و توزیع ناعادلانه مواد اولیه است

  • کد خبر: ۵۳۲۰۳
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
مشکل صنعت چاپ و بسته‌بندی واردات انحصاری و توزیع ناعادلانه مواد اولیه است
رئیس اتحادیه صنعت چاپ خراسان رضوی گفت: بی‌ثباتی نرخ ارز، واردات انحصاری مواد اولیه و توزیع ناعادلانه و در مجموع شفاف‌نبودن این بخش از عمده مشکلات ما در صنعت چاپ خراسان است.

طنین همتی|شهرآرانیوز، صنعت چاپ از قدیمی‌ترین صنایع و در عین حال پرکاربردترین صنعت‌ها محسوب می‌شود و به همین علت اگر مشکلاتی بر این بخش وارد شود، بخش‌های دیگر را نیز درگیر می‌کند. رئیس اتحادیه صنعت چاپ خراسان رضوی با بیان این مطلب اظهار کرد: بی‌ثباتی نرخ ارز، واردات انحصاری مواد اولیه و توزیع ناعادلانه و در مجموع شفاف‌نبودن این بخش از عمده مشکلات ما در صنعت چاپ خراسان است.

به‌گفته مغانی مواد اولیه‌ای مثل مرکب که کیلویی ۴۰هزار تومان خریداری می‌شد، اکنون کیلویی ۱۶۰هزار تومان شده است. این فقط یک نمونه از اقلام ماست، کاغذ، مقوا و... هم همین افزایش قیمت‌ها را داشته‌اند. متأسفانه این صنعت ماه‌هاست وضعیت نابسمانی را تجربه می‌کند که مسلما این افزایش قیمت مواد اولیه، موجب افزایش قیمت ۳۰۰ درصدی بسته‌بندی می‌شود.

مغانی یادآور شد: زمانی که قیمت دلار افزایش یافت، توجیهی برای افزایش قیمت و بی‌ثبات بود، اما وقتی که قیمت دلار کم شده است چرا شاهد کاهش قیمت نیستیم و مواد اولیه با همان قیمت‌های بی‌پایه به دست چاپخانه‌ها می‌رسد؟!

وی تأکید کرد: دولت می‌گوید ارز حاصل از صادرات باید به چرخه تولید وارد شود. یک واردکننده با ارز صادراتی جنس وارد کرده و به‌طور مثال کالا را کیلویی ۱۰هزار تومان خریده است، اما به‌راحتی و بدون هیچ نظارتی کیلویی ۳۰هزار تومان به دست تولیدکننده می‌رساند. چه کسی باید این بخش را کنترل کند؟

رئیس اتحادیه صنعت چاپ خراسان رضوی بیان کرد: متأسفانه ما اکنون با این مشکل روبه‌رو هستیم و نمی‌توانیم با وجود این مشکلات، روزهای خوبی برای این صنعت پیش‌بینی کنیم. باتوجه‌به اینکه عمر این دولت رو به پایان است و بعد آن درگیر انتخابات خواهیم شد، به‌نظر نمی‌رسد تا یک‌سال آینده از این وضعیت خارج شویم.

به‌گفته مغانی: اکنون وضعیت به‌شکلی است که اگر کسی سرمایه‌ای دارد، به چندین برابر قیمت و با هر قیمتی که می‌خواهد عرضه می‌کند و هیچ تعهدی هم به جایی ندارد. به‌طوری‌که دستگاه‌های دولتی باید به این مسئله وارد شوند و کنترل کنند که چه میزان اقلام اولیه وارد شده و به چه نحوی توزیع شده است و حتی چه میزان آن احتکار و درنهایت با چه قیمتی به فروش می‌رسد.

وی تأکید کرد: صنعت چاپ صنعتی پرکاربرد است و ‌صنعت مادر محسوب می‌شود. این صنعت در هر زمینه‌ای تأثیرگذار است و وقتی ما به مشکل برمی‌خوریم، سایر بخش‌ها هم درگیر می‌شوند.

وی گفت: با پرداخت یارانه به این بخش مخالفم. هر مجموعه‌ای یک شرکت تعاونی دارد و بهتر بود به هر بخشی از صنعت، ارزی داده می‌شد تا خود مستقیم واردات را انجام می‌داد، اما متأسفانه وضعیت به‌گونه‌ای است که واردات در انحصار بخشی است که باعث ناعدالتی‌ها می‌شود و این موضوع هم فقط به بخش ما مربوط نیست.

مغانی اظهار کرد: نوسانات ارزی و نبود نرخ ارز مشخص، مشکل دیگر ماست که چندین سال است با آن درگیریم تا توجیهی باشد برای گران‌فروشی دلال‌هایی که مواد اولیه انحصاری دستشان است.

رئیس اتحادیه صنعت چاپ خراسان رضوی با بیان اینکه مشکل ما در توزیع، نداشتن برنامه‌ریزی است، گفت: اگر مسئله انحصار واردات را هم کنار بگذاریم، برای واردات مواد اولیه مثل مرکب و کاغذ و مقوا، از ما که متولی این حوزه هستیم نظرخواهی نمی‌شود که چه موادی وارد شود. دست‌کم اگر واردات این کالاها انحصاری است، از نظرهای ما استفاده کنند، نه اینکه با انحصار آن در بازار تشنج و گرانی ایجاد کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->