استاندار خراسان رضوی: بخش خصوصی، موتور محرک دیپلماسی استانی است | تفویض اختیارات محلی، شاه‌کلید توسعه پایدار منطقه‌ای دیپلماسی منطقه‌ای، ضرورت اجتناب‌ناپذیر توسعه تجارت جهانی آیین افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد محمدباقر قالیباف وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | عراقچی: زیاده‌خواهی آمریکا باعث شده به میز مذاکره باز نگردیم + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: دیپلماسی مقاومت، قادر به ایجاد موج در صحنه بین‌المللی است هوش مصنوعی با ۴۰۰ سرور داخلی به اپلیکیشن «شاد» می‌آید هدست گلکسی XR سامسونگ همه برنامه‌های اندروید را اجرا می‌کند دبیر هیئت دولت: مصوبه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور بر کوچک‌سازی دولت و کاهش نیروی انسانی و بودجه دستگاه‌ها تأکید دارد وزیر کشور: وزارت ارشاد موضوع گشت‌های ارشاد را پیگیری می‌کند | ما با ورود قانونی اتباع مشکلی نداریم نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس: استقلال قوا به معنای عدم تعامل با یکدیگر نیست رئیس سازمان اداری و استخدامی: هیچ نیرویی تعدیل نخواهد شد تأمین دارو‌ها با توجه به فعال‌شدن مکانیسم ماشه، چگونه خواهد بود؟ یک نماینده مجلس: دولت مطابق قانون، یارانه ۳ دهک را حذف کرد ویتکاف و کوشنر به ریاض رفتند استاندار خراسان رضوی: «مقررات‌زدایی» از اهداف مهم نشست منطقه‌ای دیپلماسی استان است + فیلم ادامه درگیری خونین میان نیرو‌های جولانی و خارجی توضیحات معاون کنسولی وزیر خارجه درباره برنامه‌های دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی + فیلم سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه: استان خراسان رضوی ارتباط خوبی با روسیه دارد بقائی: دیپلماسی فعال ایران، اجماع غربی‌ها را در موضوع هسته‌ای شکست دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد آغاز به کار کرد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم ستاد انتخابات کشور با انتشار اطلاعیه شماره ۲ شرایط ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورای اسلامی روستا را اعلام کرد از مرکز تا مرز | دومین همایش دیپلماسی استانی در مشهد کره‌شمالی یک موشک بالستیک به سمت دریای ژاپن شلیک کرد با میانجیگری ترکیه، اعضای خانواده شهید هنیه از غزه خارج شدند
سرخط خبرها

رئیس مجلس: آنچه به نفع مردم نیست را به دیوار می‌کوبیم

  • کد خبر: ۵۳۲۱۰
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
رئیس مجلس: آنچه به نفع مردم نیست را به دیوار می‌کوبیم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه به نفع مردم نیست و به معیشت و منزلت اجتماعی آن‌ها آسیب می‌زند را به دیوار می‌کوبیم و آنچه که به مصلحت آن‌هاست از زبان هر کسی گفته شود و با قلم هر کسی نوشته شود، روی چشم می‌گذاریم.

به گزارش شهرآرانیوز - محمدباقر قالیباف در ابتدای جلسه علنی امروز مجلس در نطق پیش از دستور گفت: ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را به همۀ مجاهدان خط مقدم سلامت تبریک می‌گویم؛ پرستاران عزیز ما، با کمترین امکانات بیشترین افتخارات را به ارمغان آوردند؛ جان ده‌ها هزار نفر از هموطنان را نجات دادند و خطر را به جان خریدند تا بقیه آسیب کمتری ببینند. فداکاری پرستاران قهرمان ما در تاریخ این سرزمین ماندگار خواهد شد و بی‌گمان نسل‌های بعد نیز روایت مجاهدت و ایثار پرستاران را برای فرزندان خود تعریف می‌کنند.

 

رییس مجلس خطاب به پرستاران گفت: شما قهرمانان سرزمین ما هستید و همۀ ما به شما افتخار می‌کنیم. مطمئن باشید که شما را در میدان خطر تنها نخواهیم گذاشت و تمام نمایندگان مجلس شورای اسلامی خود را موظف می‌دانند تا از همۀ ظرفیت‌های مجلس برای پیگیری مطالبات شما قهرمانان بی نام و نشان بهره گیرند. یاد و خاطره بیش از ۱۰۰ شهید مدافع سلامت از میان پرستاران را گرامی می داریم و قدردان قهرمان های سفیدپوش خود در جای جای ایران عزیزمان هستیم.

حل مشکلات معیشتی مردم را در اولویت می‌دانیم

قالیباف ادامه داد: تاکید اخیر رهبر معظم انقلاب بر همکاری قوا با یکدیگر و حفظ اتحاد ملی به نفع مردم را چراغ راه خود در مجلس می‌دانیم. رهبر انقلاب تاکید فرمودند که خواست مردم واحد است و کسی از میان مسئولان نباید این صدای واحد را دچار خدشه کند. حل مشکلات معیشتی مردم را در اولویت می‌دانیم و معتقدیم که نمی‌توان باری از روی دوش مردم برداشت مگر با هماهنگی و اتحاد.

 

رییس مجلس تصریح کرد: میان همۀ مسئولان باید یک اصل مشترک باشد و آن هم نفع مردم است؛ آنچه به نفع مردم نیست و به معیشت و منزلت اجتماعی آنها آسیب می‌زند را به دیوار می‌کوبیم و آنچه که به مصلحت آنهاست از زبان هر کسی گفته شود و با قلم هر کسی نوشته شود، روی چشم می‌گذاریم و تلاش خواهیم کرد تا با ریل‌گذاری و هدایت‌گری صحیح و با هماهنگی و همکاری با دولت،  کشور را به سمت حل مشکلات مردم سوق دهیم.

 

وی افزود: طرح حمایت معیشتی از مردم،  نمونه مناسبی است که با همکاری و هماهنگی دولت محترم به نتیجه رسید.  به مردم قول داده بودیم که نگذاریم سفرۀ آنها کوچکتر شود؛ تلاش کردیم تا کمتر شرمسار پدرانی باشیم که شرمندۀ فرزندانشان شده‌اند. مطمئن باشید مردم را در میانۀ مشکلات اقتصادی تنها نخواهیم گذاشت.

 

رییس مجلس خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر، مربوط به مهمترین دستور کار پیش روی مجلس، یعنی لایحه بودجه ۱۴۰۰ است. بودجه در نگاه مجلس، تاثیرگذارترین سند حکمرانی است که مستقیماً مسیر پیشرفت یا عقب ماندگی کشورها را رقم خواهد زد؛ باید دقیق‌ترین و کارشناسی‌شده‌ترین برآوردها در بودجه لحاظ شود تا نقشۀ راه کشور، مسیری در جهت منافع مردم طی کند. در خصوص لایحۀ بودجه ۱۴۰۰ در مجلس شورای اسلامی چه در کمیسیون ها، چه در مرکز پژوهش‌ها چه در دیوان محاسبات و چه در جلسات متعدد کارشناسی با اقتصاددانان، بررسی‌های لازم صورت گرفته است.

 

قالیباف ادامه داد: دیوان محاسبات نیز گزارش تفریغ بودجه را بهنگام آماده کرده است. گزارش تفریغ، کارنامۀ انضباط مالی دولت است. گزارش تفریغ بودجه در گذشته، به گزارشی اداری و کم اثر تبدیل شده بود. اما ما برای اولین بار توانستیم آسیب‌های بودجه سال ۹۸ را در بررسی لایحۀ بودجه ۱۴۰۰ مدنظر قرار دهیم.

 

رییس مجلس گفت: امیدواریم با توجه به هماهنگی‌های انجام شده، دولت محترم و سازمان برنامه و بودجه، برای اصلاح لایحه نهایت همکاری را به عمل آورند. اصلاح ساختار بودجه حتی در حداقلی‌ترین صورت آن، مثل نان شب برای سیاستگذار ما واجب است. ارقام بودجه را در اصلاحات اساسی مجلس واقعی خواهیم کرد. مجوز اخیر رهبر انقلاب، گامی بلند در جهت واقعی کردن ارقام بودجه و پرهیز از هرگونه برآورد غیرواقعی است؛ تلاش خواهیم کرد تا در همین مسیر، بند به بند لایحه را با اصلاحات اساسی به شیوه‌ای که به نفع معیشت مردم و کشور عزیزمان باشد، بررسی کنیم تا نقشی در برداشتن بار گرانی و تبعیض و بی‌عدالتی و فقر از روی دوش مردم ایفا کنیم.

 

وی ادامه داد: در این راه بیشترین عایدی زمانی نصیب مردم خواهد شد که مجلس و دولت، بررسی کارشناسی را اولویت کار خود بدانند و به خاطر منافع مردم و کشور در هماهنگی با یکدیگر عمل کنند؛ ان‌شاء الله با تصویب نهایی بودجه ۱۴۰۰ به شیوه‌ای واقع‌بینانه و کارشناسی شده، مجلس به وظیفۀ خود برای ریل‌گذاری مسیر پیش‌روی دولت به نفع مردم و کشور عمل خواهد کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->