اولین خروجی استقلال در نیم فصل مشخص شد صیادمنش: از استقلال پیشنهاد نداشتم! مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد
سرخط خبرها

هیئت مدیره استقلال تشکیل نشده به هم ریخت!

  • کد خبر: ۵۳۲۵۴
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۹
هیئت مدیره استقلال تشکیل نشده به هم ریخت!
درحالی‌که زمان زیادی از معرفی اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال نمی‌گذشت، خبر آمد که وزارت ورزش و جوانان با استعفای هادی زبده شیرکوهی موافقت کرده است!

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، درحالی که زمان زیادی از اعلام اسامی اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال نگذشته بود و احمد مددی نیز به عنوان مدیرعامل این بازشگاه برگزیده شده بود ناگهان یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال از سمت خود کناره‌گیری کرد. هادی زبده شیرکوهی که پیش از انتخاب مددی به‌عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال زمزمه‌هایی مبنی بر کناره‌گیری اش از هیئت مدیره شنیده می شد سرانجام با پافشاری خود از این پست کنار رفت.

البته بعد از انتخاب مددی به‌عنوان مدیرعامل تصور می‌شد که این کناره‌گیری منتفی شده و ثبات به هیئت مدیره باشگاه استقلال بازگردد اما چند روز بعد از معرفی مددی مشخص شد که زبده شیرکوهی هیچ علاقه‌ای برای ادامه همکاری با باشگاه استقلال ندارد و به‌زودی باید فرد دیگری به‌عنوان عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال برگزیده شود.

طبق قوانین تعداد اعضای هیئت مدیره یک باشگاه باید فرد باشد که با جدایی زبده تعداد اعضای هیئت مدیره استقلال به چهار نفر رسیده است. با توجه به اینکه احمد مددی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال نیست شاید وزارت ورزش و جوانان با نفوذ خود زمینه حضور این شخص را در هیئت مدیره هم فراهم کند اما شاید مخالفت‌های اسماعیل خلیل‌زاده با این مدیرعاملی مددی سبب شود که او به عضو هیئت مدیره درنیاید و فرد دیگری در این پست گماره شود. بدون شک این حجم از بی‌ثباتی‌ها و تغییرات در مهم‌ترین بخش مدیریتی زیبنده باشگاه استقلال نیست و سران این باشگاه در وزارت ورزش و جوانان باید فکری به حال این باشگاه کنند. اینکه خود وزیر نیز در صحبت‌های خصوصی با یکی از پیشکسوتان استقلال صراحتا اعلام کرده است هیچ‌کس حاضر به پذیرش مدیرعاملی باشگاه استقلال نیست، از آن اتفاقات عجیبی است که فقط در فوتبال ایران رخ ایران می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->