سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد رونمایی شد زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چکار کنیم به ویروس کرونا انگلیسی مبتلا نشویم؟

  • کد خبر: ۵۳۴۸۹
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶
چکار کنیم به ویروس کرونا انگلیسی مبتلا نشویم؟
چندین کشور پروازهای انگلیس را به دلیل ترس از نوع جدید ویروس کرونا که به گفته کارشناسان ۷۰ درصد بیشتر از سویه‌های قبلی قابلیت سرایت دارد، ممنوع کرده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، ماریا ون کرکوف در گفتگو با خبرگزاری سی‌ان‌ان در مورد شیوع عفونت جدید در انگلیس اظهار کرد که این جهش کروناویروس موجب سرایت بیشتر ویروس شده است. وی گفت که میزان تکثیر نوع جدید از ۱.۱ به ۱.۵ رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: نوع جدید هیچ تاثیری بر واکسن یا روند واکسیناسیون ندارد و هیچ تاثیری بر واکسن و واکسیناسیون پیش‌بینی نمی‌کنیم.

ون کرکوف گفت: «سازمان بهداشت جهانی و پزشکان در انگلستان یک سیستم نظارت برای مطالعه نوع جدید ایجاد کرده‌اند. تاکنون شاهد افزایش شدت بیماری و موارد بالینی نبودیم. ما همچنین در حال بررسی توانایی بدن برای تولید آنتی‌بادی هستیم.»

وی تاکید کرد: این مطالعات ادامه دارد و با گسترش نسخه جدید کووید-۱۹ باید کمی سخت‌تر کارکنیم. ویروس جدید در سراسر انگلیس گسترش‌یافته است. ویروس‌ها جهش می‌یابند و همیشه تغییر می‌کنند.

وی توصیه کرد: مداخلات موثر کنونی در جلوگیری از شیوع ویروس تاثیر دارند، بنابراین، رعایت فاصله فیزیکی لازم است و از حضور در فضا‌های شلوغ اجتناب کنید.
 
متخصص اپیدمیولوژی سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد افراد می‌توانند با رعایت قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی و حفظ روش‌هایی مانند شستن منظم دست‌ها و استفاده از ماسک در برابر کروناویروس جهش یافته از خود محافظت کنند.

کشف سویه جدید B ۱۱۷ Covid-۱۹ منجر به خانه‌نشینی کریسمس در لندن و جنوب انگلیس شده است.
 
نخست‌وزیر انگلیس، بوریس جانسون روز یکشنبه اجرای طرح خانه‌نشینی جدید را اعلام کرد و از مردم خواست تا در طول کریسمس و شب سال نو در خانه بمانند.

چندین کشور نیز پرواز‌های انگلیس را به دلیل ترس از کروناویروس جدید که به گفته کارشناسان ۷۰ درصد بیشتر از سویه‌های قبلی قابلیت سرایت دارد را ممنوع کرده‌اند.

سازمان بهداشت جهانی گفته است که کروناویروس جدید کشف‌شده در انگلیس با سرعت انتقال بالاتر، هنوز از کنترل خارج نشده است.

مایکل رایان، رئیس بخش اورژانس سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «ما در زمان‌های مختلف این همه‌گیری میزان آلودگی بسیار بالاتری را تجربه و آن را کنترل کرده‌ایم؛ بنابراین این وضعیت از این نظر خارج از کنترل نیست. اما نمی‌توان آن را به حال خود رها کرد.»
 
منبع: ایسنا

بیشتر بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->