فرانسه منکر همکاری نظامی با رژیم اسرائیل شد| مکرون: در هیچ «عملیات دفاعی» شرکت نکرده‌ایم! دستگیری ۲۱ متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در سمنان لاریجانی: پروژه حذف آمریکا از منطقه را با قدرت دنبال می‌کنیم آمار شهدا و مجروحان حمله اسرائیل جنایتکار به ایران اعلام شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) رضایی: از رهبر انقلاب می‌خواهم به من ماموریتی در میدان بدهند| ما فعلا به دنبال بمب اتم نبودیم، اما نمی‌دانیم در آینده چه خواهد شد +فیلم وزرای خارجه اتحادیه اروپا نشستی برای بررسی حمله اسرائیل به ایران برگزار می‌کنند درخواست نوری المالکی از نهاد‌های بین‌المللی برای دفاع از ایران دربرابر «خطر رژیم صهیونیستی» دستگیری عواملِ داخلی موساد در فشافویه شهرری و کشف پهپادها و سلاح جنگی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تأکید تحلیلگر سیاسی عراقی بر لزوم حمایت از ایران رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) سرکنسول عراق در مشهد حملات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمله به بخشی از ساختمان‌های وزارت امور خارجه ایران در تهران توسط اسرائیل + فیلم سناتور آمریکایی: ایرانیان در مقابل حملات اسرائیل متحدتر می‌شوند مرحله چهارم عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم رایزنی تلفنی اردوغان با ترامپ درباره ایران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) وزارت اطلاعات مورد هدف قرار گرفت؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) نتانیاهو: تغییر نظام ایران یکی از اهداف حملات است روزنامه‌نگار اسرائیلی: ما در باتلاق جنگ گرفتار شده‌ایم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات انفجارهای مشهد از زبان سخنگوی شورای اضطرار خراسان رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) سفر هیئت حماس به روسیه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ضرر یک میلیارد شِکِلی رژیم صهیونیستی در پی وعده صادق ۳ خنثی‌سازی بمب آماده انفجار در شهر ری سرلشکر شادمانی: عملیات‌های مرگبار نیرو‌های مسلح ما تا پشیمانی کامل صهیونیست‌ها ادامه دارد تمجید رسانه‌های خارجی از حمله موشکی ایران علیه اسرائیل عراقچی: پاسخ به تجاوز، دفاع است شرایط فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد در حالت عادی است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۳ نفر در استان گلستان به دلیل همراهی با رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

روحانی: فداکاری خانم اربابی در حافظه جمعی مردم ماندگار است

  • کد خبر: ۵۳۵۰۰
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۲
روحانی: فداکاری خانم اربابی در حافظه جمعی مردم ماندگار است
آبان ماه بود که یک عکس در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شد؛ تصویری که گفته می‌شد مربوط به معلم مدرسه‌ای در شهرستان گرمه از توابع استان خراسان شمالی است که به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری بود اما در همان حال هم گوشی به دست، کلاس‌های آنلاین را برگزار می‌کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نام این معلم فداکار «مریم اربابی» بود که بالاخره نتوانست کرونا را شکست دهد و به علت شدت بیماری، جان خود را از دست داد؛ نامی که در اذهان قدرشناس مردم ایران ماندگار شد و شکوه نام معلمی را معنا بخشید.

 

این معلم ۵۰ساله که حتی از روی تخت بیمارستان هم شوق تربیت دانش‌آموزان را از دست نداد، پس از ۲۲ سال خاک تخته خوردن، به نوع بشر، درس ایثار و دلسوزی داد و نشان داد عشق معلمی با کرونا هم از بین نمی‌رود. اما تصویری که از آموزگار دبستان شاهد ریحانه شهرستان گرمه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، در واقع پژواک نگاه ویژه جامعه ایرانی به دو مفهوم «امید» و «ایثار» بود؛ دو مفهومی که در این روزهای کرونایی از سوی اقشار مختلف، از پرستاران و کادر درمان گرفته تا معلمانی که با طرح‌های ابتکاری خود در تدریس‌های آنلاین و بعضا حضوری سعی می‌کنند با توجه به نقش خود، تداوم زندگی را برای آحاد جامعه و فرزندان ملت معنا کنند.

 

ماجرای این بانوی فداکار که دانش آموزان، درس ایثار او را به خاطر می‌سپارند، به یکی از مطالب پربازدید صفحات مجازی تبدیل شد، واکنش‌های زیادی در راستای تقدیر از این چهره فرهنگی به دنبال داشت؛ اما رئیس‌جمهور هم به این صحنه از زندگی یک فرهنگی واکنش نشان داد.

 

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهوری خطاب به خانواده اربابی پیامی به شرح ذیل صادر کرد: «روحیه فداکاری، وظیفه‌شناسی و اهتمام بانوی فرهنگی مرحومه مریم اربابی به امر آموزش حتی در سخت‌ترین شرایط، اقدامی تحسین‌برانگیز و الهام‌بخش بود که به‌یقین در حافظه جمعی مردم قدرشناس ایران برای همیشه باقی خواهد ماند.

 

این‌جانب با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید تعلیم و تربیت، از شما خانواده بزرگوار و مردم فرهنگ‌دوست خراسان شمالی به‌ویژه اهالی شهرستان گرمه و تمامی معلمانی که در این شرایط سخت درراه ارتقای دانش و فرهنگ کشور اهتمام می‌ورزند تشکر و قدردانی می‌کنم و سلامت و توفیقات روزافزون شما و همه تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت را از خداوند متعال مسئلت دارم.»

 

بدون تردید کار بزرگ این معلم، الگویی ماندگار از مدافعان تعلیم و تربیت و نمادی از جانفشانی‌های معلمان در میدان جنگ با کروناست و پیام رئیس‌جمهوری نیز علاوه بر اینکه تجلیل از ایثار و فداکاری یک معلم است، یک نکته دیگر در خود داشت و آن این که، دکتر روحانی در حالی که مکررا از کادر درمان قدردانی می‌کنند و شهدای آنها را گرامی می‌دارند، اما در کنار شهدای سلامت، کلیدوژاه شهید تعلیم و تربیت در زمانه کرونا را نیز به مجموعه ادبیات این دوران آورد. چندی پس از شهادت این معلم، خانواده او به مراسم معارفه نماینده جدید ولی‌فقیه در خراسان شمالی دعوت شدند و در حالی که پیام رئیس جمهوری در این مراسم قرائت شد، پدر این شهید مورد تجلیل قرار گرفت و لوح به همراه هدیه‌ای به پدر و همسر این معلم فداکار گرمه‌ای از طریق حجت‌الاسلام محمدیان، معاون ارتباطات حوزوی دفتر رهبر معظم انقلاب تقدیم شد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->