نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی: نباید اجازه داد فضای مجازی به فضای قمار و فحشا تبدیل شود

  • کد خبر: ۵۳۷۰۱
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
رئیسی: نباید اجازه داد فضای مجازی به فضای قمار و فحشا تبدیل شود
رئیس قوه قضائیه گفت: نباید اجازه داد که فضای مجازی به فضای قمار، فحشا، جابه‌جا‌کردن مواد مخدر و کلاهبرداری تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی در "جلسه دیدار با نخبگان و نمایندگان اقشار خراسان شمالی" که چهارم دی ماه در محل استانداری برگزار شد، با بیان اینکه فضای مجازی همانند اتوبان است، اظهارکرد: همانطور که اتوبان برای تسهیل در رفت و آمد نیاز به نظم دارد  فضای مجازی نیز همین گونه است بنابراین باید در این فضا نیز نظم به خوبی برقرار شود.

 

رییس قوه قضاییه افزود: اگر افرادی شرور در فضای مجازی دنبال کلاه برداری، توزیع مواد مخدر و ... باشند، این امور خلاف قانون است و مدیریت فضای مجازی اقتضا می کند که این کارها در آن‌انجام نشود.

 

وی به نقش سازمان های مردم نهاد نیز اشاره کرد و ادامه داد: سازمان های مردم نهاد نقش بسیار مهمی را دارند و ما دستورالعمل هایی را برای سازمان های مردم نهاد جمع بندی و اعلام کرده ایم.

 

رییس قوه قضاییه بیان کرد: سمن ها و همه آنانی که دغدغه مردم را دارند، باید سخن آن ها شنیده شود.

 

رییسی گفت: توجه به سمن ها و آمران امر به معروف و نهی از منکر اگر مطالبه ای دارند، مطالبه اجرای قانون است و باید به آن ها میدان داده شود و برای اجرای سخن آن ها تلاش کرد.

 

وی در ادامه در ارتباط با رسیدگی به پرونده‌ها در دستگاه قضایی نیز اشاره کرد و گفت: زمان رسیدگی به پرونده ها در دستگاه قضایی کوتاه شده است.

 

رییس قوه قضاییه اظهارکرد: دستگاه قضایی هم بازرسی پنهان و هم بازرسی آشکار هم بر مجموعه خود و هم بر سایر بخش ها دارد و انجام نظارت ها امری ضروری است.

 

وی همچنین در ادامه گفت: برای ورود به نظام داری کشور و ارایه خدمات  باید ورود به صورت عادلانه باشد و توزیع ظرفیت و امکانات باید به صورت عادلانه صورت گیرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->