برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته
سرخط خبرها

ستاد کرونا: مدارس همچنان غیرحضوری خواهند بود

  • کد خبر: ۵۳۸۴۰
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
ستاد کرونا: مدارس همچنان غیرحضوری خواهند بود
رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: مدارس به شکل غیرحضوری برگزار می‌شود. موضوع برگزاری حضوری مدارس در کمیته تخصصی رأی نیاورد، بعد از اجرای واکسیناسیون و قطع زنجیره کرونا به سراغ بازگشایی مدارس می‌رویم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا رئیسی درباره جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: آخرین وضعیت بیماری در سطح دنیا بررسی شد. در حال حاضر وضعیت حاکم در اروپا و آمریکا وضعیت رو به رشدی است و با توجه به تغییراتی که در ویروس و رفتارش رخ داده است و ویروس انگلیسی که چندین کشور را درگیر کرده است، وجود دارد.

 

روند نزولی کرونا در ۳۰ استان، کرونا در مازندران هنوز نزولی نشده است

وی افزود: در بحث ابتلا در دنیا از مرز ۸۰ میلیون نفر عبور کردیم. در کشور ما البته وضعیت به گونه‌ای است که در ۳۰ استان روند بیماری کاملا نزولی است. استان مازنداران تنها استانی است که هنوز روند در آن به طور کامل نزولی نشده است و امیدواریم با توجه به پیش بینی‌ها روند نزولی را در این استان شاهد باشیم.

 

۱۰۸ شهر نارنجی و ۳۳۰ شهر در وضعیت زرد کرونا

رئیسی ادامه داد: در جلسه امروز ستاد موارد متعددی بررسی شد. خوشبختانه در حال حاضر شهر قرمز در کشور نداریم و ۳۳۰ شهر زرد و ۱۰۸ شهر نارنجی داریم که امیدواریم این شهرها هم به مرور به سمت رنگ زرد بروند و میزان ابتلا و بستری کاهش یابد. این دستاورد نتیجه رعایت پروتکل‌ها، همکاری مردم، اصناف، نهادها، کسبه، نیروی نظامی و انتظامی، اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و نظارت‌هایی است که بر اجرای پروتکل‌ها وجود دارد.

 

مدارس همچنان غیرحضوری است

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین گفت: در ستاد مقابله با کرونا پیشنهادی مطرح شد مبنی بر اینکه مدارس پایه اول و دوم ابتدایی بازگشایی شود که این موضوع در کمیته تخصصی مطرح شد و رای نیاورد و مدارس همچنان غیرحضوری برگزار می‌شود تا در آینده شرایط بهتری فراهم شد و بعد از بحث اجرای واکسیناسیون و قطع زنجیره انتقال در سال آینده اگر شرایط فراهم شود، آن زمان به سمت بازگشایی مدارس رویم. بنابراین همچنان مدارس به صورت غیر حضوری خواهد بود و حتی پایه اول و دوم ابتدایی هم که برای بزگشایی حضوری مدارس پیشنهاد شده بود، رای نیاورد.

 

رعایت کنید تا به سمت تشدید محدودیت ها نرویم

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: از مردم خواهش می‌کنم رعایت کنند تا به سمت تشدید محدودیت‌ها نرویم؛ کسبه و بازاریان در این مدت فشار زیادی را تحمل کردند و این همکاری باعث دستاورد فعلی برای ما شد. اگر خدایی نکرده ساده‌انگاری اتفاق افتد اوضاع دوباره بد می‌شود. یادمان نرفته است که پس از آرامش اردیبهشت ماه و برگزاری دوباره تجمعات، بیماری شعله‌ور شد.

 

کاهش ۴۰ درصدی بستری و ۵۰ درصدی فوتیهای روزانه کرونا

رییسی گفت: در حال حاضر میزان بستری در کشور به شکل روزانه تقریبا بیش از ۴۰ درصد کاهش داشته و مرگ و میرهم نسبت به شروع طرح که حدودا یک ماه قبل بود بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته است. اما بازهم تاکید می‌کنم تجمعات، دورهمی‌ها و شب نشینی‌ها می‌تواند در افزایش آمار موثر باشد و اگر رعایت نشود ممکن است شاهد پیک مجدد باشیم.

 

وی افزود: اگر روند قبلی ادامه پیدا می‌کرد، ۵۰ هزار بستری بیشتر داشتیم و با اجرای طرح‌های اخیر شاهد کاهش ۵۰ درصدی بستری و در نتیجه ۷ هزار و ۵۰۰ مرگ و میر کمتر بوده‌ایم. اگر رعایت نکنیم ممکن است شاهد پیک مجدد در بهمن ماه یا اسفندماه باشیم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->