پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

فروشنده آمپول‌های تقلبی کرونا دستگیر شد

  • کد خبر: ۵۳۸۵۹
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
فروشنده آمپول‌های تقلبی کرونا دستگیر شد
متهمی که در فضای مجازی اقدام به فروش آمپول‌های تقلبی کرونا می‌کرد، قبل از آن که جان کسی را به خطر بیاندازد، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ افزود: شخصی با در دست داشتن شکواییه ای به پلیس فتا مراجعه کرد و مدعی شد که فردی ناشناس تحت عنوان فروش آمپول درمان کرونا از وی مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: شاکی در ادامه اظهار داشت همسرم به کرونا مبتلا شده بود و به جهت خرید داروهای مورد نیاز درمان وی مشغول جستجو در کانال ها و گروه های پزشکی در فضای مجازی بودم که با فردی ناشناس آشنا شدم که ادعا می کرد آمپول های بهبود روند درمان کرونا را دارد.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: متهم با ترفندهای زیرکانه شاکی را فریب داده و تعداد ۵ عدد آمپول کرونا به قیمت هر عدد۴۰ میلیون ریال به فرد قربانی فروخته است و مجموعا مبلغ  ۲۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است که پس از مراجعه به بیمارستان و بررسی توسط پزشک متخصص مشخص می شود آمپول ها تقلبی بوده است و در صورت استفاده می توانست منجر به مرگ همسر شاکی شود.

 

این مقام انتظامی بیان داشت: با تلاش های شبانه روزی و اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس فتا ردپای مجرم در فضای مجازی مورد شناسایی قرار گرفت و طی هماهنگی با مراجع قضایی این کلاهبردار اینترنتی در یک اقدام غافلگیرانه پلیسی و در حالی که قصد فروش این آمپول های مرگبار به شخص دیگری را داشت دستگیر شد و بیش از ۱۴ عدد آمپول تقلبی از محل اختفای وی کشف شد.

 

وی افزود: متهم ابتدا منکر هرگونه خرید و فروش داروهای کرونایی بود اما  پس از مواجهه با ادله دیجیتال به جرم خود اقرار کرد و اظهار داشت که با راه اندازی یک کانال و گروه تلگرامی و عضویت در چند گروه بزرگ دارویی در تلگرام و توسط یک هویت جعلی، آمپول های تقلبی و تاریخ گذشته را به عنوان آمپول بهبود دهنده درمان کرونا به متقاضیان معرفی می کردم و به فروش می رساندم.

 

سرهنگ گودرزی به شهروندان توصیه کرد: برای تهیه داروهای مورد نیاز خود به داروخانه ها و مراکز معتبر و مورد تایید وزارت بهداشت مراجعه نمایند و از خرید هرگونه دارو تحت عنوان داروی درمان کرونا در فضای مجازی خودداری کنند؛ همچنین درصورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا ناجا به آدرس  www.cyberpolice.ir  اطلاع رسانی کنند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->