استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ چند توصیه‌ پزشکی به خانم‌های نزدیک به ۴۰ سال سرقت میلیاردی از خانه‌های خالی! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۶ درجه می‌رسد ۱۲ نوزاد از ابتدای سال در آمبولانس‌های اورژانس خراسان رضوی متولد شده‌اند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید ۳۵ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور فرسوده است وام ۵۰ میلیون تومانی بانک رفاه برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی +جزئیات مهم‌ترین تغییرات کنکور ۱۴۰۴ پیش‌بینی رگبار و رعدوبرق در غرب و شمال غرب کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نجات جان گروگان در منطقه مجیدیه تهران (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سن ازدواج در دختران و پسران ایرانی به بالای ۲۸ سال رسید زیر پوست شهر | ماجرای عجیب ازدواج موقت با زن خارجی قاتل مادرودختر تایبادی در ملأعام اعدام می‌شود + عکس چرا ورزش همگانی مهم است؟ با مضرات جویدن آدامس آشنا شوید علائم کرونای چشمی را جدی بگیرید زنگ خطر شیوع بیماری‌های غیرواگیر در کشور ارائه خدمات گردشگری به بازنشستگان کشوری با تخفیفات ویژه و تسهیلات اعتباری تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد
سرخط خبرها

امتحانات ابتدایی و هنرستان حضوری برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۵۳۹۹۱
  • ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۳
امتحانات ابتدایی و هنرستان حضوری برگزار می‌شود
وزیر آموزش و پرورش از برگزاری امتحانات حضوری دانش‌آموزان ابتدایی و هنرستانی با هماهنگی ستاد ملی کرونا و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی روز یک شنبه در حاشیه چهاردهمین نشست «گفتگوی هفته» با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امتحانات دی ماه برگزار میشود دستورالعمل آزمون‌ها ابلاغ شده که به صورت غیرحضوری و با استفاده از ظرفیت‌های مختلف برگزار شود. درباره برخی از دروس هنرستانی و پایه‌های اول و دوم ابتدایی به دلیل ویژگی‌های خاص اجازه دادیم با هماهنگی ستاد ملی کرونا و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی امتحان حضوری باشد.

وی در این نشست که در وزارت آموزش و پرورش و با حضور آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد تاکید کرد: در برگزاری آزمون حضوری رعایت مقررات و اخذ مجوز از ستاد کرونا کرونا ضرورت دارد، اما ستاد مذکور مجوز عمومی برای برگزاری تمام امتحانات به صورت حضوری را نداده است لذا بیشتر آزمون‌ها غیرحضوری است.

حاجی میرزایی افزود: در شبکه شاد برای برگزاری آزمون‌ها امکانات لازم فراهم است وتا ۱۰ روز آینده ظرفیت‌های آن توسعه می‌یابد و زمینه برگزاری آزمون باکیفیت امکان پذیر می‌شود لذا نیازی به استفاده از پیشنهاد‌های بیرون از آموزش و پرورش نیست.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در چند هفته آینده از برخی ظرفیت‌های شبکه شاد رونمایی می‌شود و قابلیت ممتازی را در اختیار معلمان قرار می‌دهد.

تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریس و نهضتی

به گزارش وزارت آموزش و پرورش حاجی میرزایی درباره تامین نیروی انسانی آموزش وپرورش توضیح داد: از دانشگاه‌های تربیت دبیر و فرهنگیان نیروی انسانی خود را جذب می‌کنیم. برخی اوقات دانشگاه رجایی دانشجوی آزاد هم گرفته است، اما براساس سهمیه تمام افراد از این دو طریق استخدام آموزش و پرورش می‌شوند.

وی درباره نیرو‌های حق التدریس و نهضت سواد آموزی گفت: نیرو‌های حق التدریسی تا قبل از سال ۹۱ و نیرو‌های نهضتی قبل از سال ۹۲ تعیین تکلیف شده اند برای افرادی که بعد از سال ۹۲ با ما همکاری داشته اند مسیر دانشگاه فرهنگیان و ماده ۲۸ برای جذب وجود دارد که استخدام آموزش و پرورش شوند.

او افزود: در موضوع افزایش سن این افراد نیز به سقف مجاز آزمون دانشگاه فرهنگیان اضافه می‌شود.

آب، برق و گاز هیچ مدرسه‌ای نباید قطع شود

وی درباره موضوع رایگان شدن آب، برق و گاز مدارس ادامه داد: در قانون بودجه پیش بینی شده آب، برق و گاز مدارس رایگان است البته به شرط رعایت الگوی مصرف.

او اضافه کرد: برای موضوع افزایش تعداد دانش‌آموزان برخی مدارس با وزارت نیرو و نفت تفاهم کردیم که الگوی جدید، متناسب با تعداد دانش‌آموزان باشد آب، برق و گاز هیچ مدرسه‌ای نباید به دلیل پرداخت نشدن قبوض قطع شود.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->