جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جدایی رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا

  • کد خبر: ۵۴۵۱۲
  • ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
جدایی رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا
بریتانیا چهارشنبه شب به‌صورت رسمی از اتحادیه اروپا جدا شد. بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا، در سخنرانی سال نوی خود اعلام کرد که با پایان‌یافتن فرایند برگزیت حالا دیگر بریتانیا «آزادی» اش را به دست آورده و می‌تواند «بهتر و متفاوت تر» از گذشته عمل کند.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ بریتانیا چهارشنبه شب به‌صورت رسمی از اتحادیه اروپا جدا شد. بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا، در سخنرانی سال نوی خود اعلام کرد که با پایان‌یافتن فرایند برگزیت حالا دیگر بریتانیا «آزادی» اش را به دست آورده و می‌تواند «بهتر و متفاوت تر» از گذشته عمل کند. اما مخالفان بر این باورند که بریتانیا با خروج از اتحادیه اروپا منافع بسیاری را از دست می‌دهد و موقعیتش در مقایسه با گذشته تنزل پیدا می‌کند. از طرف دیگر، نیکولا استورجن، نخست‌وزیر اسکاتلند، که به‌دنبال استقلال کشورش از بریتانیاست، با انتشار یک پیام توئیتری اعلام کرده است که «اسکاتلند به‌زودی دوباره به اروپا می‌پییوندد.»

با پایان‌یافتن مذاکرات برگزیت، نمایندگان اتحادیه اروپا در بروکسل بالاخره نفس راحتی می‌کشند. با وجوداین، آن‌ها از شکل‌گیری چنین توافقی با بریتانیا خرسند نیستند. خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا از همان دقایق اول، تبعات خود را نشان داده است و چندین محموله باری بریتانیا، به دلیل طی‌نکردن مراحل اداری لازم، که حالا پیچیده‌تر و مفصل‌تر شده، برگشت خورده‌اند. بوریس جانسون البته هشدار داده است که در روز‌ها و هفته‌های آتی، تا زمانی‌که قوانین جدید به‌درستی اجرا شوند، احتمالا اختلالاتی این‌چنینی پیش خواهد آمد. اما مقامات بریتانیا اصرار دارند که سیستم‌های قانونی جدید در مرز این کشور همین حالا نیز آمادگی لازم را دارند و با شرایط جدید سازگار شده‌اند.
 
بریتانیا قرار است ۱۱‌ماه آینده را به قوانین تجاری اروپا پایبند بماند تا‌زمانی‌که دو طرف درباره آینده همکاری‌های اقتصادی خود به نتایج دقیق‌تری دست پیدا کنند. بر‌اساس این توافق جدید، تولیدکنندگان بریتانیایی این امکان را دارند تا بدون پرداخت تعرفه‌های گمرکی، به بازار داخلی اتحادیه اروپا دسترسی داشته باشند.
 
به‌عبارت دیگر، به کالا‌هایی که میان بریتانیا و قاره اروپا ردوبدل می‌شود، مالیات بر واردات تعلق نمی‌گیرد. اما از طرف دیگر، خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا به منزله کاغذبازی‌های بیشتر برای صاحبان کسب‌وکار و مسافران بریتانیایی برای رفت‌وآمد به کشور‌های اروپایی است. علاوه‌براین، هنوز وضعیت خدمات بانکی و مالی در این توافق نامشخص باقی مانده است.

برخی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را کاملا خوش‌بینانه می‌بینند و دیگران سر‌گرفتن چنین توافقی را ناامید‌کننده می‌دانند. در این میان، استنلی جانسون، پدر نخست‌وزیر بریتانیا، از‌جمله مخالفان این جدایی بوده است. وی به‌دنبال انتشار خبر رسمی خروج بریتانیا، اعلام کرده که به‌دنبال گرفتن حق شهروندی فرانسه است. استنلی جانسون هشتادساله، که مادری فرانسوی داشته است، مصاحبه‌ای به زبان فرانسه انجام داده و گفته است که خود را شهروند اروپا می‌داند و دوست دارد پیوندش را با اروپا حفظ کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->